Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Astra777 @ 2012 07 10, 23:26)
Skaičiau, skaičiau... g.gif ir pagalvojau, na kodėl Thea! ir akcent ( na atsiprašau oddity ax.gif atsiprašau ) taip gaili mums informacijos, aš ir laukiu, tuo labiau, kad spalį planuoju Ispanijos pietus pasiekti, gal šiek tiek ir vandenyno kraštelį, o Thea! maršrutas turėtų būti labai įdomus, aš pati vis Rumuniją atidedu, bet ko gero jei kam reiktų, tai jos bent du maršrutus pačios suplanuotus galėčiau padovanoti biggrin.gif , o Graikijos kaip pasiilgau wub.gif ...labai smalsu ir tas Olimpo kalnas-ar pavyko  mirksiukas.gif
Cobre,  drinks_cheers.gif  labai norėčiau nors virtuliai pakeliauti automobiliu, kai skaitau Arturo15 reportažą, taip jam baltai pavydžiu blush2.gif  ax.gif

Va va va, pagavau biggrin.gif Labai reikia, bet nedrąsu prašyti. Žinau, kiek daug laiko, darbo ir jėgų maršruto planavimas atima. Bet juk už liežuvio (gal tiksliau už kompo klaviatūros) niekas netraukė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitalė @ 2012 07 11, 12:36)
Va va va, pagavau  biggrin.gif  Labai reikia, bet nedrąsu prašyti. Žinau, kiek daug laiko, darbo ir jėgų maršruto planavimas atima. Bet juk už liežuvio (gal tiksliau už kompo klaviatūros) niekas netraukė  mirksiukas.gif

o tai nejau laikysi uzspaudes ir kitam neduosi ? biggrin.gif tada beliktu dar tas lankytinas vietas nulekus aptverti biggrin.gif Man atrodo, kad forumas ir yra tam, kad dalintis drinks_cheers.gif Cia as uz Astra pakalbejau, bet garantuoju, kad ji atsakys ta pati, tik graziau biggrin.gif
Atsakyti
Tai be abejo neaptversi biggrin.gif juk ir aš pati daugiausiai žinių sėmiausi iš SM thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitalė @ 2012 07 11, 13:36)
Va va va, pagavau  biggrin.gif  Labai reikia, bet nedrąsu prašyti. Žinau, kiek daug laiko, darbo ir jėgų maršruto planavimas atima. Bet juk už liežuvio (gal tiksliau už kompo klaviatūros) niekas netraukė  mirksiukas.gif

Ne, Rasitale, tikrai ne schmoll.gif ...buvau prieš tris metus susidėliojus maršrutą, o dabar prieš gerą mėnesį pradėjau žiūrinėti Rumuniją, nes vis dar buvo planų kur nors vykti automobiliu biggrin.gif ...bet jau ir šiame forume berods dveji reportažai taip pat yra, kurie gelbėja planuojant maršrutą po Rumuniją...labai įdomu ir Thea! ką pamatė Rumunijoje, rašė, kad patiko kalnai, man būtų ir visai smalsu ten nuvykti, pernai Graikijoje viešbutyje susipažinome su šeima iš Rumunijos, moteris pati labai gyrė savus kalnus, iš Graikijos jie namo iš karto ir nevažiavo, o keliavo dar keturioms dienoms ilsėtis į kalnus Rumunijoje, jūra Sarlatane77 rašėm, kad nelabai susižavėjo, bet man vis viena būtų įdomu kurs nors netoli Konstantos pabuvoti ir būtinai nuvažiuoti į Dunojaus Deltą, priskiriamą prie gražiausių vietų šimtuko, tiesa, visai netoli sienos tik pravažiavus Vengriją nuo Debreceno pusės yra urvai, tik dabar pavadinimą reikėtų sužiūrėti, na vienu žodžiu jei pasiruošęs savo laiką pašvęsti vien tik šiai šaliai, tai tikrai rasi ką veikti, tik kas domina, manau, kad visi absoliučiai objektai negali dominti mirksiukas.gif
P.S. smalsu pasidarė, tavo vieta Suvalkija g.gif ...įdomu kuris regionas, gal kiekvieną dieną kur nors prasilenkiame biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 11, 16:50)
Ne, Rasitale, tikrai ne schmoll.gif ...buvau prieš tris  metus susidėliojus maršrutą, o dabar prieš gerą mėnesį pradėjau žiūrinėti Rumuniją, nes vis dar buvo planų kur nors vykti automobiliu biggrin.gif ...bet jau ir šiame forume berods  dveji reportažai  taip pat yra, kurie gelbėja planuojant maršrutą po Rumuniją...labai įdomu ir Thea! ką pamatė Rumunijoje, rašė, kad patiko kalnai, man būtų ir visai smalsu ten nuvykti, pernai Graikijoje viešbutyje susipažinome su šeima iš Rumunijos, moteris pati labai gyrė savus kalnus, iš Graikijos jie namo iš karto ir nevažiavo, o keliavo dar keturioms dienoms ilsėtis į kalnus Rumunijoje, jūra Sarlatane77 rašėm, kad nelabai susižavėjo, bet man vis viena būtų įdomu kurs nors netoli Konstantos pabuvoti ir būtinai nuvažiuoti į Dunojaus Deltą, priskiriamą prie gražiausių vietų šimtuko, tiesa, visai netoli sienos tik pravažiavus Vengriją nuo Debreceno pusės yra urvai, tik dabar pavadinimą reikėtų sužiūrėti, na vienu žodžiu jei pasiruošęs savo laiką pašvęsti vien tik šiai šaliai, tai tikrai rasi ką veikti, tik kas domina, manau, kad visi absoliučiai objektai negali dominti mirksiukas.gif
P.S. smalsu pasidarė, tavo vieta Suvalkija g.gif ...įdomu kuris regionas, gal kiekvieną dieną kur nors prasilenkiame biggrin.gif  4u.gif

Mes labiau gamtos mylėtojai, miestai neypatingai žavi. Rumunija vilioja... Vis pagalvoju apie tai. Gaila, bet šiemet teko pasitenkinti tik Mozūrija, bet tikrai patiko. thumbup.gif Planavom tolimesnę kelionę, bet nuolatiniai kelionių kompanionai laukia šeimos pagausėjimo (jau paskutinis mėnuo), teko apsiriboti artimu užsieniu.
Kitų metų svajonė - Čekija (dar nebuvom doh.gif ).
Gyvenu ant Vilkaviškio ir Šakių rajonų ribos. 4u.gif Marijampolėje irgi dažni svečiai, teko keletą metų ten pagyventi. O tu kur ? Gal tikrai visai šalia g.gif Užkankinčiau savo klausimais apie keliones, šalis, maršrutus ir t.t. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi biggrin.gif , ir mes vakar vakare parsibeldėm.
Kas važiuos per Lenkiją, tai geriau vengti Bialystoko krypties ir 8 kelio ( bože, ten pasirodo darys dviejų aukštų kelius ), ten dar nebaigti darbai. Geriau per Lomžą, mes paskui sukom į Katovicus, tai į priekį nulėkėm su vėju. Prie Katovicų tookie keliai, kad mums tik sapnuose sapnuoti, mažas gabaliukas link Glivicų nesutvarkyta, tai svarbu žieduose nesusipainioti, nes navigacija laksto po laukus ir klonius lotuliukas.gif
Jau kai viską pabaigs, tai bus vienas malonumas.

Įgyvendinom savo pernykštės neišsipildžiusios kelionės dalies po Šiaurės Italiją dalį. Bet jau kai sėdom ten tai sėdom. Žiauriai gražu ten - NEREALIAI biggrin.gif Aišku, kai ką ir pakeliui aplankėm .

Čia paskaičiau, einu reportažų žiūrinėt, tai labai tikiuosi rasti jau keliavusių pradėtus. Artūro, kaip supratu jau yra, labai smalsu ir kitų pamatyt. Iki susitikimo reportažuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Aruna, smagu už jus ir kaip suprantu pavykusią kelionę smile.gif Ar Parndorfą aplankėt? mirksiukas.gif

Reportažas bus?
Atsakyti
Aruna, sveiki sugrįžę smile.gif Labai lauksim reportažo 4u.gif Mmmmmm, Šiaurės Italija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasitalė @ 2012 07 12, 09:08)
.... Gaila, bet šiemet teko pasitenkinti tik Mozūrija, bet tikrai patiko.  thumbup.gif  Planavom tolimesnę kelionę, bet nuolatiniai kelionių kompanionai laukia šeimos pagausėjimo (jau paskutinis mėnuo), teko apsiriboti artimu užsieniu.

Mozūrijoje man labai gražu wub.gif ir koks sutapimas, aš Rumuniją būtent dėl tų pačių priežasčių nukėliau, o pasitenkinome kaip ir Jūs Lenkija, tik Zakopanėje buvome.
P.S. O dėl vietos, tai tikrai vos ne šalia, parašysiu AŽ. 4u.gif

Aruna, labai laukiu įspūdžių iš Šiaurės Italijos, ten turėtų būti taip gražu...iki šiol negaliu sau atleisti, kad pačias gražiausias vietas naktį pravažiavome, vien dėl to ten būtinai turėsiu sugrįžti. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Bus, reportažas, tik va daiktus į savo vietas sudėlioti reikia, kurie kažkodėl niekaip nejuda iš vietos lotuliukas.gif Sėdžiu prie kompo ir skaitau ką čia prirašėt biggrin.gif
Aplankėm Parndorf - tik ech, laiko jam reikėtų skirti kokį pusdienį doh.gif Apsimoka tikrai ten užsukti
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 07 13, 09:42)
Sveiki visi  biggrin.gif , ir mes vakar vakare parsibeldėm.
Kas važiuos per Lenkiją, tai geriau vengti Bialystoko krypties ir 8 kelio ( bože, ten pasirodo darys dviejų aukštų kelius ), ten dar nebaigti darbai. Geriau per Lomžą, mes paskui sukom į Katovicus, tai į priekį nulėkėm su vėju. Prie Katovicų tookie keliai, kad mums tik sapnuose sapnuoti, mažas gabaliukas link Glivicų nesutvarkyta, tai svarbu žieduose nesusipainioti, nes navigacija laksto po laukus ir klonius  lotuliukas.gif
Jau kai viską pabaigs, tai bus vienas malonumas.

Įgyvendinom savo pernykštės neišsipildžiusios kelionės dalies po Šiaurės Italiją dalį. Bet jau kai sėdom ten tai sėdom. Žiauriai gražu ten - NEREALIAI biggrin.gif Aišku, kai ką ir pakeliui aplankėm .

Čia paskaičiau, einu reportažų žiūrinėt, tai labai tikiuosi rasti jau keliavusių pradėtus. Artūro, kaip supratu jau yra, labai smalsu ir kitų pamatyt. Iki susitikimo reportažuose  mirksiukas.gif

tai nuo varsuvos link krokuvos 8 keliu nepatariat ? gal kai nakty vaziuosime tai maziau neskladumu bus
Atsakyti
Lenkuose furisto klausiau tai jis pasake kad viena juosta yra palikta masinoms. Nera taip blogai kaip pernai buvo smile.gif
Atsakyti