QUOTE(oddity @ 2012 07 10, 20:05)
Smagus maršrutas vėl, kiek pamatyta, kiek daug pravažiuota. Turkijos atsisakėt paskutinę minutę ar anksčiau?
Beja, Thea, ar nenuvylė Graikija, Lefkada? Ar radai, tai ką tikėjaisi?Kaip Rumunija?Ji man kaip Berlynas - sukasi kažkur galvoj, bet vis nesiryžtame. O ir auto nebeturime - parduota. Velniai žino, kada aš šioje temoje galėsiu kažką papasakoti į temą
Toliau kažkur
nei surištos į autobusą neįgrūstų
Stambulo atsisakėm gerokai anksčiau, išgirdau visokių pletkų, nenorėjau nieko rezervuotis nakčiai ir taip įsipareigoti ir eismo bijojau,viskas susidėjo ir atsisakiau
bet kita vertus,netyčia užsukom į Turkijos muitinę,tai o siaube,aš laiminga,kad ten nevažiavau
purtė tai kai reikalas,kol visi nesužinojom kur mes iš tiesų važiuojam,tai ačiū D viskas laimingai baigėsi
Lefkada tai tikrai nerealaus grožio kampelis
ir porto katsiki,tai ten gryna dievų maudykla
visą diena vartėmės ir grožėjomės
tik gaila,kad dėl mašinos gedimų teko susitrumpinti maršrutą,bet vistiek dėl nieko nesigailiu,net sapnuose nesapnuoju to ką mačiau
Rumunija savito grožio šalis,tikiuosi kadanors tenais grįžti, kalnai, miesteliai, žmonės viskas kažkaip lyg ir kitaip,lyg ir sava,traukia...net nežinau, bet nenuvylė tikrai,nors kaip tik buvau prisiskaičius visokių komentarų,netgi šiek tiek bijojau ten važiuoti
Pardavėt,tai nusipirksit gal geresnę?
mes kas metai taip sakom ir šiemet jau būtinai teks tą daryti,nors ir gaila, tiek visko pamatyta,pravažiuota, keliauta...kiek ji galėtų papasakoti
Būtent po Talino tą patį sakau
net nekalbu jau apie tolimesnias keliones