Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(almaklp @ 2012 07 10, 20:06)
Mes taipogi buvome isvyke 2 dienoms i Gdanska-Sopota - Marienburga. Apie sia kelione svaigau kokius 5 metus blush2.gif  Ir pagaliau issipilde, ...

Šaunu wub.gif Aš šią mūsų išvyką prisimenu su nostalgija. Tikrai vykęs šis maršrutas, gražūs vaizdai. Sveikinu, su išsipildžiusiu noru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 10, 20:05)
wub.gif Smagus maršrutas vėl, kiek pamatyta, kiek daug pravažiuota. Turkijos atsisakėt paskutinę minutę ar anksčiau?
Beja, Thea, ar nenuvylė Graikija, Lefkada? Ar radai, tai ką tikėjaisi?Kaip Rumunija?Ji man kaip Berlynas - sukasi kažkur galvoj, bet vis nesiryžtame. O ir auto nebeturime - parduota. Velniai žino, kada aš šioje temoje galėsiu kažką papasakoti į temą verysad.gif

Toliau kažkur nei surištos į autobusą neįgrūstų blush2.gif

Stambulo atsisakėm gerokai anksčiau, išgirdau visokių pletkų, nenorėjau nieko rezervuotis nakčiai ir taip įsipareigoti ir eismo bijojau,viskas susidėjo ir atsisakiau biggrin.gif bet kita vertus,netyčia užsukom į Turkijos muitinę,tai o siaube,aš laiminga,kad ten nevažiavau doh.gif purtė tai kai reikalas,kol visi nesužinojom kur mes iš tiesų važiuojam,tai ačiū D viskas laimingai baigėsi unsure.gif

Lefkada tai tikrai nerealaus grožio kampelis wub.gif ir porto katsiki,tai ten gryna dievų maudykla bigsmile.gif visą diena vartėmės ir grožėjomės wub.gif tik gaila,kad dėl mašinos gedimų teko susitrumpinti maršrutą,bet vistiek dėl nieko nesigailiu,net sapnuose nesapnuoju to ką mačiau wub.gif
Rumunija savito grožio šalis,tikiuosi kadanors tenais grįžti, kalnai, miesteliai, žmonės viskas kažkaip lyg ir kitaip,lyg ir sava,traukia...net nežinau, bet nenuvylė tikrai,nors kaip tik buvau prisiskaičius visokių komentarų,netgi šiek tiek bijojau ten važiuoti doh.gif
Pardavėt,tai nusipirksit gal geresnę? mirksiukas.gif mes kas metai taip sakom ir šiemet jau būtinai teks tą daryti,nors ir gaila, tiek visko pamatyta,pravažiuota, keliauta...kiek ji galėtų papasakoti rolleyes.gif
Būtent po Talino tą patį sakau biggrin.gif net nekalbu jau apie tolimesnias keliones doh.gif
Atsakyti
Thea!, gal gali pasakyti, ka konkreciai (eiliskumu) aplankete Graikijoje. As susidejau: Salonikai-Paralija-Ollimpo kalnas- Meteorai-Delfai-Atenai-Korintas-Mikenai-Napflija-Sparta ir sustojau ties Olympija. Tiesiog neisivaizduoju ka paimti Ionijos regione.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 10, 18:57)
*Todėl kad  netikus iš manęs rašytoja,

**P.S. Galim susitarti,jei tu rašysi fotoreportažą,parašysiu ir aš biggrin.gif

*melage. visi pernai perskaitem tavo rasliavas. pretenziju kaip ir nesulaukei, o padeku ir pagyrimu sociai. daryk isvadas, nes liaudis laukia. juo labiau, kad tavo marsrutas siemet toks grazus turejo buti wub.gif

** dar ir santazuoja. bet, kad taip teisingai sumastei, tai suk tave velniai, santazuok dar thumbup.gif va as, stella, astra siemet i masinines keliones nevarom, tai mums belieka tik seiles varvinti. O tai jei niekas nerasys, tai i ka varvinti tada??????? blink.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 07 10, 20:28)
Thea!, gal gali pasakyti, ka konkreciai (eiliskumu) aplankete Graikijoje. As susidejau: Salonikai-Paralija-Ollimpo kalnas- Meteorai-Delfai-Atenai-Korintas-Mikenai-Napflija-Sparta ir sustojau ties Olympija. Tiesiog neisivaizduoju ka paimti Ionijos regione.

Tai būtų Vikos tarpeklis - Lefkada - Meteorai - Olimpo kalnas - Dionas - Salonikus tik pravažiavom ax.gif o tarpeklio irgi tik kraštą pamatėm blush2.gif

Cobre,matai ji net nekreipia dėmesio į šantažą blink.gif o aš jo pilnai net į až gavau,todėl išsigandus pradėjau dėlioti mintis worde biggrin.gif tikiuosi nebus vėl tokios nupezusios jeigu jau jas ir paviešinsiu blush2.gif gaila ir dėl nuotraukų, siaubingai visos blankios,jokių spalvų nieko...ir aišku ten kur gražiausia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 10, 19:54)

Cobre,matai ji net nekreipia dėmesio į šantažą blink.gif  o aš jo pilnai net į až gavau,todėl išsigandus pradėjau dėlioti mintis worde biggrin.gif tikiuosi nebus vėl tokios nupezusios jeigu jau jas ir paviešinsiu blush2.gif  gaila ir dėl nuotraukų, siaubingai visos blankios,jokių spalvų nieko...ir aišku ten kur gražiausia cry.gif

Ot kaip gerai thumbup.gif Ale kam tas wordas, rasyk tiesiai bigsmile.gif Del nuotrauku nepergyvenk, na ka dabar, kad jau kazkaip ne taip gavosi, tai nejau mes liksim vaizdu nepamate ir nuotykiu neisgirde ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 10, 20:54)
Cobre,matai ji net nekreipia dėmesio į šantažą blink.gif  o aš jo pilnai net į až gavau,todėl išsigandus pradėjau dėlioti mintis worde biggrin.gif tikiuosi nebus vėl tokios nupezusios jeigu jau jas ir paviešinsiu blush2.gif  gaila ir dėl nuotraukų, siaubingai visos blankios,jokių spalvų nieko...ir aišku ten kur gražiausia cry.gif

biggrin.gif
Kad galva dar nedirba. Minčių nėra, belieka pavydėti Arturui, taip gražiai rašančiam jau ketvirtą reportažą. Kadangi ir apie Portugaliją tikrai reportažų nevienas, foto daug info daug, nežinau ar verta kartotis (Portugalijoje maršrutai beveik identiški būna). Mieliau apie kokį Berlyną ką sukurpčiau. Jeigu į Slovėniją kada nuvyksiu irgi manau reportažas bus, nes dabar jis tik 1.
O foto keliu į Portugalijos temą, taigi galit užsukti pažiūrėti. Tik netas kvailioja - užkrauna ir vėl jū nerodo. Tikiuosi ryt jau rodys pilnai visas doh.gif
Atsakyti
Tai va va, tas Artūras taip puikiai rašo,kad net gėda ir pradėti su savo rašliava blush2.gif

Oddity, aš noriu vistiek portugalijos thumbup.gif vistiek viskas kitom akim,kitom mintim ax.gif mano maršrutu irgi daug visko prirašyta,bet ką jau čia... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 10, 21:12)
biggrin.gif
Kad galva dar nedirba. Minčių nėra, belieka pavydėti Arturui, taip gražiai rašančiam jau ketvirtą reportažą.

QUOTE(Thea! @ 2012 07 10, 21:38)
Tai va va, tas Artūras taip puikiai rašo,kad net gėda ir pradėti su savo rašliava blush2.gif

Merginos, visų pirma AČIŪ už tooookį mano reportažų įvertinimą aciuks.gif. Bet dabar galvoju g.gif : kadangi viena iš jūsų nenoro rašyti priežasčių esu aš, ką turėčiau daryti, kad jūs imtumėte dalintis reportažų forume savo įspūdžiais?
Vienu žodžiu, jokių pasiteisinimų nenorime klausytis (juk ir mano dabartinis reportažas - tarsi Aidlukos reportažo aidas, bet kiek daug skaitančių jį blink.gif ), metate visus darbus į šalį ir marš rašyti mirksiukas.gif .

Jei rimtai - prieš kiekvieną reportažą mane irgi apima dvejonės: rašyti ar ne. Bet svarbu pradėti, tada reikės kažkaip pabaigti. Ir dabar nesigailiu nė dėl vieno reportažo: visi kažkam buvo įdomūs, kažką pastūmėjo keliauti, galų gale tai ir kažkokia savirealizacija. Tad tikrai laukiam jūsų įspūdžių thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 10 liepos 2012 - 22:01
Skaičiau, skaičiau... g.gif ir pagalvojau, na kodėl Thea! ir akcent ( na atsiprašau oddity ax.gif atsiprašau ) taip gaili mums informacijos, aš ir laukiu, tuo labiau, kad spalį planuoju Ispanijos pietus pasiekti, gal šiek tiek ir vandenyno kraštelį, o Thea! maršrutas turėtų būti labai įdomus, aš pati vis Rumuniją atidedu, bet ko gero jei kam reiktų, tai jos bent du maršrutus pačios suplanuotus galėčiau padovanoti biggrin.gif , o Graikijos kaip pasiilgau wub.gif ...labai smalsu ir tas Olimpo kalnas-ar pavyko mirksiukas.gif
Cobre, drinks_cheers.gif labai norėčiau nors virtuliai pakeliauti automobiliu, kai skaitau Arturo15 reportažą, taip jam baltai pavydžiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 liepos 2012 - 22:27
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 10, 23:26)
Skaičiau, skaičiau... g.gif ir pagalvojau, na kodėl Thea! ir akcent ( na atsiprašau oddity ax.gif atsiprašau ) taip gaili mums informacijos, aš ir laukiu, tuo labiau, kad spalį planuoju Ispanijos pietus pasiekti, gal šiek tiek ir vandenyno kraštelį, o Thea!

Nepažadu, bet gal ir parašysiu, tik noriu kad informacija susigulėtų blush2.gif Aš gal susilaikau rašyti, nes aš iš to vidurio keliautojų, kad labai nelekiu, bet ir nesismulkinu. Ši kelionė irgi buvo daugiau jausminė. Nepatinka, lekiam, patinka - tyrinėjame. Šioje kelionėje irgi jokių atradimų nebuvo, tai ir kitų nenustebinsiu ir kažkokios naujos info nelabai pateiksiu, kiek jos jau yra (o yra SM tikrai daug). Taiva ir laikausi, nes tiems kas nori kažko naujo, nematytų vaizdų, neregėtų vietų - reportažas visai nebus naudingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 10, 21:09)
Ot kaip gerai  thumbup.gif Ale kam tas wordas, rasyk tiesiai  bigsmile.gif  Del nuotrauku nepergyvenk, na ka dabar, kad jau kazkaip ne taip gavosi, tai nejau mes liksim vaizdu nepamate ir nuotykiu neisgirde ?  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Ziuriu gera cia spaudima padarem biggrin.gif group.gif Ziurek tuoj sulauksim dar 2 nuostabiu reportazu thumbup.gif bigsmile.gif

Del pavydo, tai tikrai baltutelis pavydas keliaujantiems masina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti