Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(cipliukas @ 2012 07 04, 19:20)
Sveiki,

mes jau poryt iškeliaujame su auto maršrutu Lenkija, Ukraina, Rumunija, Bulgarija, Graikija.  thumbup.gif

Vau kaip samgu, dar vieni sviezus ispudziai 4u.gif

Beje, man pasakykite. Ar Atenuose esanti Omonia aikste tokia baisi ar tik taip ja piesia ? blush2.gif Esame uzsisake viesbuti netoli jos, tai prisiskaiciau tokiu baisybiu, kad jau mastau, ar nesuklydau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 05 liepos 2012 - 14:33
Thea ir kt, sveiki sugrįžę. Sveikinu su sėkmingomis kelionėmis, su įspūdžiais wub.gif Mes irgi sugrįžome vakar. Deja šį kartą ne su automobiliu.
Smagu, kad manęs pasigedote blush2.gif wub.gif Niekur nedingau, be SM kelionių temos neišgyvenčiau blush2.gif
Šiuo metu neturiu interneto namuose, o ir šiandien dar kartą iškeliaujame į artimą užsienį keletui dienų, bet kt sav, manau trumpai ir aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Portugaliją, Portugalijos temoje.
Kelionių metas prasidėjo, reportažų daugėja - labai laukiu kada galėsiu juos pradėti skaityti wub.gif

Visiems keliaujantiems ir besiruošiantiems kelionėms - sėkmės, gerų įspūdžių, pailsėkite wub.gif
Atsakyti
Akcent,nu nieko sau pokštai doh.gif aš prieš kelionę irgi užmačiau,kad išsiregistravusi,nebuvo net laiko užklausti kas čia per biesas schmoll.gif
kaip nerealiai fainai,kad grįžot iš tokių atostogų wub.gif ir kaip nerealiai norėčiau fotoreportažo blush2.gif blush2.gif blush2.gif labai labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 06, 11:35)
Thea ir kt, sveiki sugrįžę. Sveikinu su sėkmingomis kelionėmis, su įspūdžiais wub.gif Mes irgi sugrįžome vakar. Deja šį kartą ne su automobiliu.
Smagu, kad manęs pasigedote blush2.gif  wub.gif Niekur nedingau, be SM kelionių temos neišgyvenčiau blush2.gif
Šiuo metu neturiu interneto namuose, o ir šiandien dar kartą iškeliaujame į artimą užsienį keletui dienų, bet kt sav, manau trumpai ir aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Portugaliją, Portugalijos temoje.
Kelionių metas prasidėjo, reportažų daugėja - labai laukiu kada galėsiu juos pradėti skaityti wub.gif

Visiems keliaujantiems ir besiruošiantiems kelionėms - sėkmės, gerų įspūdžių, pailsėkite wub.gif

Aisku pasigedom mirksiukas.gif Smagu, kad atsiliepei 4u.gif thumbup.gif Na ir keliauninkai jus, tik spejot grizt ir vel isleket biggrin.gif
Atsakyti
O aš bandžiau šifruoti kas ta oddity, vos ne buvusiai partizanei priskyriau doh.gif , blush2.gif

Oi kaip gerai, kad čia tu akcent wub.gif , čia tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 09 liepos 2012 - 18:32
QUOTE(Thea! @ 2012 07 08, 21:39)
Akcent,nu nieko sau pokštai doh.gif  aš prieš kelionę irgi užmačiau,kad išsiregistravusi,nebuvo net laiko užklausti kas čia per biesas schmoll.gif
kaip nerealiai fainai,kad grįžot iš tokių atostogų wub.gif  ir kaip nerealiai norėčiau fotoreportažo blush2.gif  labai labai blush2.gif

Kodėl, Thea, mes tavojo reportažo nesulaukiame šiais metais? Beja, iki galo taip ir nepasidalinai tiksliai (ar nemačiau) ką tiksliai aplankėte (bent jau kokias šalis), koks buvo maršrutas? Kas patiko? Kas patiko mažiau? Mane jis labai domina.

QUOTE(Stella7 @ 2012 07 09, 17:55)
Aisku pasigedom mirksiukas.gif Smagu, kad atsiliepei 4u.gif  thumbup.gif Na ir keliauninkai jus, tik spejot grizt ir vel isleket biggrin.gif

Toli nevykome, bet vis tiek pareikalavo jėgų išvyka (su autobusu vykome). Kadangi pasitaikė puikus variantas (ne pinigine, bet laiko prasme) negalėjome atsisakyti progos. Žinojome, kad pavargsime (iš lėktuvo į autobusą), bet buvo verta.
Jau po visų kelionių ir galima drąsiai sakyti, kad geriau šių metų atostogos pavykti negalėjo. Stela7, amžinai tau būsiu dėkinga už tavo reportažą ir užbūrimą Portugalija bei Atlantu wub.gif

QUOTE(Astra777 @ 2012 07 09, 19:31)
O aš bandžiau šifruoti kas ta oddity, vos ne buvusiai partizanei priskyriau doh.gifblush2.gif

Oi kaip gerai, kad čia tu akcent wub.gif , čia tau 4u.gif

blush2.gif Astra777, sakote per drąsiai reiškiausi biggrin.gif Visai iš kelionių temos negaliu pabėgti, nes, kaip Arturas15 sako: čia kaip antra šeima. Va ir per atostogas apie visus pamąstydavau: šiame objekte Stela buvo, čia kadras iš jos reportažo, kažin kaip Thea kelionė, kažin ar Arturas savo reportažą pradėjo rašyti ir t.t... biggrin.gif blush2.gif

Po savų atostogų smagu dar gyventi su kitų forumiečių įspūdžiais ir nuotraukomis wub.gif Atostogos tęsiasi, nors ir virtualiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 10 liepos 2012 - 13:40
Praeitą penktadienį apturėjome vienos dienos kelionę automobiliu į Latviją - aplankėme Rundalės rūmus ir Bauskės pilį. Latvijos temoje įmečiau šiek tiek informacijos ir nuotraukų - gal kažkam bus įdomu ir naudinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 10, 14:33)
*Kodėl, Thea, mes tavojo reportažo nesulaukiame šiais metais? Beja, iki galo taip ir nepasidalinai tiksliai (ar nemačiau) ką tiksliai aplankėte (bent jau kokias šalis), koks buvo maršrutas? Kas patiko? Kas patiko mažiau? Mane jis labai domina.

**Toli nevykome, bet vis tiek pareikalavo jėgų išvyka (su autobusu vykome). Kadangi pasitaikė puikus variantas (ne pinigine, bet laiko prasme) negalėjome atsisakyti progos. Žinojome, kad pavargsime (iš lėktuvo į autobusą), bet buvo verta.

***Jau po visų kelionių ir galima drąsiai sakyti, kad geriau šių metų atostogos pavykti negalėjo. Stela7, amžinai tau būsiu dėkinga už tavo reportažą ir užbūrimą Portugalija bei Atlantu wub.gif

****Visai iš kelionių temos negaliu pabėgti, nes, kaip Arturas15 sako: čia kaip antra šeima. Va ir per atostogas apie visus pamąstydavau: šiame objekte Stela buvo, čia kadras iš jos reportažo, kažin kaip Thea kelionė, kažin ar Arturas savo reportažą pradėjo rašyti ir t.t...

* drinks_cheers.gif Thea, laukiam pasakojimo mirksiukas.gif

**Tai kur buvote? mirksiukas.gif

***Niu labai dziugu skaityt tokias emocijas wub.gif Smagu, kad kazkiek prisidejau prie to bigsmile.gif

****Kaip fainai wub.gif As irgi va sedziu ir virtualiai keliauju vis su kitais forumo nariais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 07 10, 17:13)
**Tai kur buvote? mirksiukas.gif

2 metus svaigau apie Berlyną. Nežinau kodėl būtent ten, bet traukė begalo. Vis atidėliodavome ilgiems savaitgaliams ir taip porą metų. Pasitaikė variantas, nebegalvojome. Turėjome 4dienas. 2dienos kelionei pirmyn/atgal, ir 2dienos miestui. Labai patiko ši sostinė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 10, 14:33)
Kodėl, Thea, mes tavojo reportažo nesulaukiame šiais metais?

Toli nevykome, bet vis tiek pareikalavo jėgų išvyka (su autobusu vykome).

Jau po visų kelionių ir galima drąsiai sakyti, kad geriau šių metų atostogos pavykti negalėjo. Stela7, amžinai tau būsiu dėkinga už tavo reportažą ir užbūrimą Portugalija bei Atlantu wub.gif
blush2.gif Astra777, sakote per drąsiai reiškiausi biggrin.gif Visai iš kelionių temos negaliu pabėgti, nes, kaip Arturas15 sako: čia kaip antra šeima. Va ir per atostogas apie visus pamąstydavau: šiame objekte Stela buvo, čia kadras iš jos reportažo, kažin kaip Thea kelionė, kažin ar Arturas savo reportažą pradėjo rašyti ir t.t... biggrin.gif  blush2.gif

Todėl kad netikus iš manęs rašytoja, o mūsų maršrutas Lenkija - Čekija - Austrija - Slovėnija - Kroatija - Bosnija - Juodkalnija - Albanija - Graikija - Bulgarija - Rumunija - Vengrija - Slovakija - Lenkija - namai. Aišku nemažai čia ir tranzitinių šalių,tik surašiau kaip važiavom blush2.gif

Smagu,kad patiko,nenuvargot? Aš pavasarį važiavau į Taliną,tai autobusą prakeikiau visam gyvenimui....

Kaip gerai skaityti,kad viskas taip pavyko ir kaip gera būtų virtualiai su tavimi pakeliauti wub.gif taip gaila,kad Stelos nuotraukos dingo,galėtum tu padėti ir atkurti viską blush2.gif
Man lygiai tas pats buvo, visų pirma kopijuodama tavo žinutes apie Lefkadą pamačiau kad išsiregistravau,siaubas galvoju, negi kas atsitiko...o dar tokią kelionę planavai doh.gif pačios kelionės metu irgi pagalvojau kad dar net neįpusėjom,bet Artūras jau turėjo būt grįžęs,kaži kaip sekėsi g.gif lotuliukas.gif
Jei ne tu ir Alma klp būčiau prapuolus Graikijoj,liksiu visą gyvenimą skolinga 4u.gif
P.S. Galim susitarti,jei tu rašysi fotoreportažą,parašysiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 10, 19:57)
Todėl kad  netikus iš manęs rašytoja, o mūsų maršrutas Lenkija - Čekija - Austrija - Slovėnija - Kroatija - Bosnija - Juodkalnija - Albanija - Graikija - Bulgarija - Rumunija - Vengrija - Slovakija - Lenkija - namai. Aišku nemažai čia ir tranzitinių šalių,tik surašiau kaip važiavom blush2.gif

Smagu,kad patiko,nenuvargot? Aš pavasarį važiavau į Taliną,tai autobusą prakeikiau visam gyvenimui....

Jei ne tu ir Alma klp būčiau prapuolus Graikijoj,liksiu visą gyvenimą skolinga 4u.gif

wub.gif Smagus maršrutas vėl, kiek pamatyta, kiek daug pravažiuota. Turkijos atsisakėt paskutinę minutę ar anksčiau?
Beja, Thea, ar nenuvylė Graikija, Lefkada? Ar radai, tai ką tikėjaisi?Kaip Rumunija?Ji man kaip Berlynas - sukasi kažkur galvoj, bet vis nesiryžtame. O ir auto nebeturime - parduota. Velniai žino, kada aš šioje temoje galėsiu kažką papasakoti į temą verysad.gif

Su autobusu vykome tikriausiai pirmą ir paskutinį kartą biggrin.gif Man per psichologiją kerta tokie dalykai, bet jau pakliuvus, trauktis nėra kur. Visgi į artimą užsienį galima kentėti radus pigių bilietų. Toliau kažkur nei surištos į autobusą neįgrūstų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 07 10, 14:58)
Praeitą penktadienį apturėjome vienos dienos kelionę automobiliu į Latviją - aplankėme Rundalės rūmus ir Bauskės pilį. Latvijos temoje įmečiau šiek tiek informacijos ir nuotraukų - gal kažkam bus įdomu ir naudinga smile.gif

Mes taipogi buvome isvyke 2 dienoms i Gdanska-Sopota - Marienburga. Apie sia kelione svaigau kokius 5 metus blush2.gif Ir pagaliau issipilde, nes ta puse taip nepakeliui vykstant i placiaja Europa, taip ir lieka nuosalyje.

Hitlerio bunkeris -kaina 15 zl/asmuo, 10 zl aikstele auto. Na tai teritorija miske, kuriame islike apie 23 (berods) Hitlerio slaptavietes pastatu liekanu.
Gdanskas - grazus miestas, vertas demesio, bet kainos jame - tikrai aukstos. Centre esanciose kavinese kavos puodelio kainos nuo 8 zloto (taciau dideli puodai blink.gif ). Sopotas - tai tik kurortas, turintis superini naktini gyvenima ir ilga (berods apie 500 m) mola.

MArienburgas - na cia mano silpnybe. Vos ausu nenusigrauziau, kai joje issikrove fotikas. Kaina 39,5 zloto asmeniui. Individualams duoda ausinukus - tai gali vaikstineti ir vaikstineti. tai pati didziausia viduramziu pilis Europoje, kitur skelbia, pasaulyje pilis, kurioje kalejo musu Kestutis. Aplink pili del laiko stokos apeiti deja nesuspejome.

Jei po Gdansko buvau tvirtai nusprendusi, kad nebegrisiu i sia puse vien del Lenkijos keliu, tai po Marienburgo pilies - prisizadejau sugristi, kad jai skirciau visa dienele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 10 liepos 2012 - 19:16