QUOTE(Thea! @ 2012 07 08, 21:39)
Akcent,nu nieko sau pokštai
aš prieš kelionę irgi užmačiau,kad išsiregistravusi,nebuvo net laiko užklausti kas čia per biesas
kaip nerealiai fainai,kad grįžot iš tokių atostogų
ir kaip nerealiai norėčiau fotoreportažo
labai labai
Kodėl, Thea, mes tavojo reportažo nesulaukiame šiais metais? Beja, iki galo taip ir nepasidalinai tiksliai (ar nemačiau) ką tiksliai aplankėte (bent jau kokias šalis), koks buvo maršrutas? Kas patiko? Kas patiko mažiau? Mane jis labai domina.
QUOTE(Stella7 @ 2012 07 09, 17:55)
Aisku pasigedom
Smagu, kad atsiliepei
Na ir keliauninkai jus, tik spejot grizt ir vel isleket
Toli nevykome, bet vis tiek pareikalavo jėgų išvyka (su autobusu vykome). Kadangi pasitaikė puikus variantas (ne pinigine, bet laiko prasme) negalėjome atsisakyti progos. Žinojome, kad pavargsime (iš lėktuvo į autobusą), bet buvo verta.
Jau po visų kelionių ir galima drąsiai sakyti, kad geriau šių metų atostogos pavykti negalėjo. Stela7, amžinai tau būsiu dėkinga už tavo reportažą ir užbūrimą Portugalija bei Atlantu
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 09, 19:31)
O aš bandžiau šifruoti kas ta
oddity, vos ne buvusiai partizanei priskyriau
,
Oi kaip gerai, kad čia tu akcent
, čia tau
Astra777, sakote per drąsiai reiškiausi
Visai iš kelionių temos negaliu pabėgti, nes, kaip Arturas15 sako: čia kaip antra šeima. Va ir per atostogas apie visus pamąstydavau: šiame objekte Stela buvo, čia kadras iš jos reportažo, kažin kaip Thea kelionė, kažin ar Arturas savo reportažą pradėjo rašyti ir t.t...
Po savų atostogų smagu dar gyventi su kitų forumiečių įspūdžiais ir nuotraukomis
Atostogos tęsiasi, nors ir virtualiai