Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

Sveika sugrizus Thea 4u.gif Laukiam nekantriai ispudziu! mirksiukas.gif

QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 04, 08:50)

Tarp kitko, šiomis dienomis Kelionių fotoreportažuose turėtų atsirasti naujas reportažas su mano kelionės įspūdžiais ax.gif .

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Thea, nekantrauju isgirsti ir pamatyti ispudzius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 07 04, 08:50)
Thea! sveikinu sugrįžus į gimtąją Lietuvą 4u.gif . Kas čia šiemet su tais mašiniukais g.gif ? Pernai niekas nesigyrė, o šiemet... Bet vistiek, grįžai su daugybe įspūdžių. Nekantriai lauksime jų.

Tikriausiai čia paslaptis ir bus g.gif kitą met reiks pasitaisyti ir tylėti blush2.gif biggrin.gif
Lauksiu labai jūsų įspūdžių thumbup.gif 4u.gif

Ačiū visiems thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žinokit, kad nelabai aš ir žadėjau rašyti fotoreportažą blush2.gif o ir vakar kažkiek kalnų nuotraukų peržiūrėjau,tai labai saulės sugadintos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 04 liepos 2012 - 12:00
QUOTE(Thea! @ 2012 07 04, 12:59)
Tikriausiai čia paslaptis ir bus g.gif kitą met reiks pasitaisyti ir tylėti blush2.gif  biggrin.gif
Lauksiu labai jūsų įspūdžių thumbup.gif  4u.gif
Ačiū visiems thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Žinokit, kad nelabai aš ir žadėjau rašyti fotoreportažą blush2.gif  o ir vakar kažkiek kalnų nuotraukų peržiūrėjau,tai labai saulės sugadintos verysad.gif

Thea! - sveika sugrįžus į šaltą ir šlapią gimtinę 4u.gif
Oi kaip laukiau aš tavęs lotuliukas.gif Nes Graikija - mums jau nebe už kalnų.
Nors reportažo gal ir nežadėjai, bet vistiek mes visi laukiame kelionės įspūdžių, na gal bent kažko tokio sutraukto blush2.gif
Atsakyti
Alma priminkit kada jūs išvažiuojat? aš tai palikau Graikiją verkiančia širdim ir prižadėjau būtinai sugrįžti tik į ją,pasinerti į tą graikišką gyvenimą wub.gif nes dabar tikrai labai mažai pamatėm, svarbiausia,kad labai patiko ir patvirtino tą,kad ji visada buvo mano svajonių šalis blush2.gif
Atsakyti
[quote=Thea!,2012 07 04, 13:26]
Alma priminkit kada jūs išvažiuojat? aš tai palikau Graikiją verkiančia širdim ir prižadėjau būtinai sugrįžti tik į ją,pasinerti į tą graikišką gyvenimą wub.gif nes dabar tikrai labai mažai pamatėm, svarbiausia,kad labai patiko ir patvirtino tą,kad ji visada buvo mano svajonių šalis blush2.gif

Mes startuojame 08,31
Atsakyti
oi dar visi du mėnesiai biggrin.gif net pagalvojau kad jau šiom dienom blush2.gif biggrin.gif pavydžiu jau dabar jums jūsų kelionės wub.gif
Atsakyti
Sveiki,

mes jau poryt iškeliaujame su auto maršrutu Lenkija, Ukraina, Rumunija, Bulgarija, Graikija. thumbup.gif
Atsakyti
Thea! ...nekantrauju sužinoti, gal vis dėl to apsigalvojote ir šiek tiek pasidalinsite savo įspūdžiais, man taip norisi sugrįžti į Graikiją ax.gif ...o Jūs galite labai pagelbėti šiuo klausimu wub.gif 4u.gif , jei neorite rašyti reportažo, tai gal bent kurioje temytėje įmeskite keltą nuotraukų mirksiukas.gif

QUOTE(cipliukas @ 2012 07 04, 19:20)
Sveiki,

mes jau poryt iškeliaujame su auto maršrutu Lenkija, Ukraina, Rumunija, Bulgarija, Graikija.  thumbup.gif

Jums geros kelionės ir įspūdžių. 4u.gif Tarp kitko pernai mes svarstėme apie tokį maršrutą, bet vis dėl pasirinkome, vieną tikslą-Graikiją, tad ją greičiau pasieksi per Serbiją , Makedoniją, o Jūsų maršrutas, kad ir ilgesnis (na bent laiko trukme tai tikrai), bet turėtų būti labai įdomus rolleyes.gif .O Į Graikijos kurią vietą vykstate-Chalkidikę?

g.gif aš akcent jau kuris laikas esu pasigedusi, gal Jūs kur išvykusi...na arba aš ko neužmačiau blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 05 liepos 2012 - 07:28
Tik dabar apsižiūrėjau, kad akcent išsiregistravusi iš forumo doh.gif ...kaip gaila, ir jos įkeltų nuotraukų nebelikę verysad.gif
akcent, jei sugalvosi užsiregistruoti naujai, būtinai pranešk savo niką 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 07 05, 09:17)
Tik dabar apsižiūrėjau, kad akcent išsiregistravusi iš forumo doh.gif ...kaip gaila, ir jos įkeltų nuotraukų nebelikę verysad.gif
akcent, jei sugalvosi užsiregistruoti naujai, būtinai pranešk savo niką 4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Vat as irgi neseniai pastebejau, kad nebera jos unsure.gif verysad.gif Norejau irgi rasyt gal kas zino apie ja ka ax.gif Ji gi Portugalijoj buvo, turejo jau grizus but, taip idomu kaip sekesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 07 05, 11:23)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Vat as irgi neseniai pastebejau, kad nebera jos unsure.gif  verysad.gif Norejau irgi rasyt gal kas zino apie ja ka ax.gif Ji gi Portugalijoj buvo, turejo jau grizus but, taip idomu kaip sekesi rolleyes.gif

Jau dabar suitrigavote galutinai wub.gif 4u.gif

Laukiam Tavęs, akcent ax.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti