Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(vilmaaa @ 2012 06 27, 15:09)
Užvakar ir mes parriedėjom iš savo svajonių atostogų :wub:Keliavom Artūro pramintais takais(pakoreguodami pagal save)  į Kroatiją. Kelionė praėjo super  wub.gif Aplankėm  Austriją (Lichtenšteino tarpeklis, Didysis Alpių kelias), Italiją (Veneciją), Kroatijoje buvome apsistoję Senj, Primoštene, Tučepi ir Opatijoje. Grįžtant buvo du pagrindiniai taškai:Garda (vaikams buvo pažadėtas zoo safaris) ir Gunzburgas (Legolandas).  wub.gif
Vaikai tobulai atlaikė kelionės tempą.  wub.gif Buvo tikri šaunuoliai. Keliaudami šiek tiek nukrypome nuo plano, ir visko kas buvo suplanuota nepamatėme, bet norėjome kelaiuti nelekiant tad kai ką pasilikome kitam kartui  wub.gif

Sveikinu sėkmingai grįžus į lietingą Lietuvą 4u.gif . Kaip suprantu, mano reportažas šiek tiek padėjo ax.gif . Bet turbūt visi suprantame: nieko gyvenime už dyką nebūna - teks "susimokėti" blush2.gif : nekantriai lauksime (bent jau aš) šviežiausių įspūdžių fotoreportaže mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 06 27, 15:28)
Sveikinu sėkmingai grįžus į lietingą Lietuvą  4u.gif . Kaip suprantu, mano reportažas šiek tiek padėjo  ax.gif . Bet turbūt visi suprantame: nieko gyvenime už dyką nebūna  - teks "susimokėti"  blush2.gif : nekantriai lauksime (bent jau aš) šviežiausių įspūdžių fotoreportaže mirksiukas.gif .

Tikrai, Artūrai, Jūsų reportažas ir patarimai labai pagelbėjo planuojant kelionę. Dar kartą labai ačiū, kad dalinatės informacija. O aš savo ruožtu, taip pat pažadu atsilyginti tuo pačiu ir pasidalinti savo patirtais įspūdžiais fotoreportaže smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 06 27, 14:09)
Keliavom Artūro pramintais takais(

Cia ko gero geriausias fotoreportazo ivertinimas, kai kazkas ne tik pagiria nuotraukas, pasakojima, gera marsruta, bet ir pasinaudoja juo wub.gif thumbup.gif

Smagu, kad kelione pasiseke 4u.gif

Arturai, grizau po darbu ir sedau pasitikrinti fotoreportazu temos.. man rodos tu siemet uztempei su ataskaita mirksiukas.gif biggrin.gif Yra laukianciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 06 17, 21:33)
Rueiu klausią keliavusiems į krokuvą. Kur buvote apsistoję prie Krokuvos? Domina ekonominiai variantai, gali būti ir kempingas.

Pernai mes buvome apsistoję šitame kempinge. Jis šiek tiek už Krokuvos. Patiko.
kempingas KORONA
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 27, 17:18)
Arturai, grizau po darbu ir sedau pasitikrinti fotoreportazu temos.. man rodos tu siemet uztempei su ataskaita  mirksiukas.gif  biggrin.gif  Yra laukianciu  smile.gif

Čia taip sakant man lyg ir gėda blush2.gif turėtų būti biggrin.gif . Bet dar juk net savaitė po grįžimo nepraėjo, darbai užgriuvo tiek darbe, tiek sode... Bet reportažas po truputį bręsta. Gal kas nors kitą savaitę gims g.gif mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Ką gi, mes taip pat jau grįžom iš savo kelionės, kuri, ko gero, taip pat turėtų vadintis "Aidlukos pramintais takais" blush2.gif Didelis dėkui visems besidalinantiems savo patirtimi, tai labai padėjo planuoti kelionę ir pamatyti daugiau.

Mes aplankėm Mikulov pilį, Zalcburge Mirabelės sodus, senamiestį,pilį, žinoma. Tada jau sukom Didžiuoju Alpių keliu,Aquile du Midi viršukalnė, vėliau Reino krioklys. O tada jau Nica, nuostabusis Monakas ir jo kaktusų sodas, Kanai, ir galiausiai Verdonos kanjonas, Provansas, su savo nuostabiaisiais žydinčių levandų laukais... Įspūdžių tiek, kad dar ne viskas susidėlioja mintyse bigsmile.gif

Laimė, visiškai nepasitvirtino orų prognozė, tik keletą kartų naktimis palijo, o daugiau dangus giedrutėlis, saulutė kepino, tiesa, kartais jau ir vargino, kai užkaitino iki 35 laipsnių blink.gif Gržtant Šveicarijoje vienu metu rodė, kad lauke 38,5. Laimei, automobilyje klimato kontrolė veikė puikiai, ir mes to nejutome biggrin.gif

O su automobilių buvo ir mums nesėkmė. Nicoje važiuojant į tunelį pasimaišė motoroleris ir teko staigiai stabdyti. O tada pajutom pranūzišką pakštelėjimą į savo galą, ir dar pakartojimą unsure.gif Nespėjo sustoti du automobilai, man nutirpo viskas, praradau visas anglų kalbos žinias( o vienintelė iš kompanijos kalbu angliškai). Viena vairuotoja, nesutinka pildyti deklaracijos, mat ji nesupranbta, kas pas mus parašyta, aš, žinoma, taip pat nesutinku pildyti jos. Na, po dviejų valandų pokalbių su draudikais, konsulais ir bala žinia kuo, viskas taikiai išsisprendžia, susitvarkome dokumentus ir važiuojame toliau. Pasidžiaugiame, kad mūsų džipo galas aukštas, o buferis amortizuojantis, tai vyrams jį pavyksta atstatyti rankomis, o vienitelė avarijos žymė lieka sutrupintas atšvaitas. O štai anie automobiliai nukentėjo kur kas rimčiau.

Tai tiek, nuotraukų nekelsiu, jos neprilygsta anksčiau matytom, o ir sukelti man truputį sudėtinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 07 03, 00:17)
Ką gi, mes taip pat jau grįžom iš savo kelionės, kuri, ko gero, taip pat turėtų vadintis "Aidlukos pramintais takais" blush2.gif

kiek laiko truko jusu kelione? labai panasu marsruta planuojam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2012 07 03, 08:48)
kiek laiko truko jusu kelione? labai panasu marsruta planuojam  biggrin.gif

13 dienų. Buvom planavę Nicoje pabūti ilgiau, bet, viena, tai per daug apsvilome, antra, jau kamavo namų, vaikų ilgesys.
Atsakyti
Valio!!! Grįžom ir mes prieš gerą valandą.. keliam taures už pavykusią išsavjotą ir numylėtą kelionę wub.gif prisiminsiu ilgai blush2.gif

Artūrai sveiki ir jūs sugrįžę,puikios nuotraukos,puikūs vaizdai, tik kad koregavimo programos per daug blush2.gif gaila dėl mašinos,kad taip įvyko,bet ir nuostabu kad nenusileidot ir keliavot toliau thumbup.gif mums tiesą pasakius jau Lenkijoj pradėjo braškėti ratas,bet net minčių nekilo suktis biggrin.gif toliau kroatijos kalnuose turbina viena nusprogo,o dar daug kalnų priešaky blink.gif nieko,nenusileidom irnesakyk.gif toliau stabdžių lemputė užsidegė, grįžinėjant namo ir dar viena kažkokia doh.gif biggrin.gif bet nieko, B nemažai supranta apie mašinas, nerimavom,bet viskas praėjo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Thea, sveika sugrįžusi smile.gif Lauksim reportažo smile.gif
Atsakyti
Thea! džiaugiuosi, kad viskas pavyko, Jūsų svajonė išsipildė, tik smalsu ax.gif blush2.gif ar viską suspėjote ar nepavargote? Tik kaip suprantu ko gero įspūdžiai viską atpirko 4u.gif
Atsakyti
Thea! sveikinu sugrįžus į gimtąją Lietuvą 4u.gif . Kas čia šiemet su tais mašiniukais g.gif ? Pernai niekas nesigyrė, o šiemet... Bet vistiek, grįžai su daugybe įspūdžių. Nekantriai lauksime jų.

Tarp kitko, šiomis dienomis Kelionių fotoreportažuose turėtų atsirasti naujas reportažas su mano kelionės įspūdžiais ax.gif .
Atsakyti