Ačiū, kad sutinkate su manimi - kelionė buvo labai nuostabi
, o prieskoniai tai tik paryškina...
QUOTE(vidal @ 2012 06 23, 23:30)
sveiki sugrižę i šalta gimtine
Fotografijos super, vaizdai - tap pat, manau ir jusu ispudžiai nepaisant tu karčių prieskoniu tikrai patys gražiausi.Aidlukos nutiestas kelias i svajoniu pasaka, vilioja mus bet kokiu budu ja aplankyti
taigi ir vel pasiteisina taisyklė, kad nieko nėra neįmanomo, jei tikrai nori
Aguile du Midi, Verdonas....ech,koks gamtos stebuklas
Visiškai sutinku su tavimi - jei tikrai nori - pasieksi, tik reikia daug stengtis.
Taip, Aguile du Midi, Verdonas, Grasas, Castellane, Grindevaldas, Lauterbruno slėnis ir dar daug kas kita - tai kas aplankyta šioje kelionėje tikrai stebuklas
. Nepakartojamas stebuklas
. Galų gale, visi pravažiuoti šveicarų bei Provanso kaimeliai
, netgi pats kelias link Žydrosios pakrantės - visa tai nuostabu. Dar ir dabar užmerkus akis, iškyla kalnų ir tų beprotiškų beprotiškų beprotiškų serpantinų vaizdas.
QUOTE(Aidluka @ 2012 06 23, 23:16)
Tikiuos, grįžus iš savosios kelionės, rasiu labai gražų tavo fotoreportažą
Visų pirma - didžiausios sėkmės kelionėje
. Kaip supratau iš tavo trumpų pasakų, jau netrukus kilsite link Turkijos. Labai lauksime įspūdžių ir aidlukiško reportažo - ką gali žinoti, gal ateityje ir mes galėsime vėl paspausti
Copy ir pakeliauti tavo pramintais takais, kaip dalinai padarėm šiemet. Tarp kitko, mano žmonos kita svajonė - aplankyti Turkiją.
O dėl mano reportažo: iš vienos pusės, po tavo reportažo kažko naujo ir neparašysiu, iš kitos pusės - esu neatsargiai pažadėjęs parašyti jį (tik ar nereiks jo pavadinti "Aidlukos keliais"
), o pažadus aš įpratęs tesėti, be to, tiek susikaupė įspūdžių, kad juos reikės kažkokia forma išlieti
. Štai ir šiandien vakare su šeimyna dideliame ekrane peržiūrėjom kelionės nuotraukas - vis dar aikčiojam nuo tų vaizdų, negalėdami patikėti, kad ten tikrai buvom... Tad gal ir nelabai greitai, bet tikiuosi savo įspūdžiais pasidalinti su SM forumo skaitytojais.