Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(AŠA @ 2012 06 17, 10:18)
Šokolado fabrikas jau senokai mokamas cool.gif

O Vevey ir Motreux be proto gražūs miestukai, visokių skulptūrėlių paežery ir ne tik thumbup.gif O ten ir Šiljono pilis jau visai šalia...

P. S. Kaip smagu jum, keliauninkai thumbup.gif Džiaugiuosi wub.gif O mes irgi kažkaip patys to nenorėdami keičiam keliavimo stilių... Kol kas visai neblogai - į mylimų šalių sąrašą įtraukta Portugalija biggrin.gif Tik štai vasaros atostogoms teks ieškoti ekonominio varianto, kažin, ar nepatyrinėsim išsamiau kokių kaimynų g.gif nors taip noriu prie šiltos jūros wub.gif

bent jau geguzes menesi is lenku buvo nerealios kainos i Sicilija, Portugalija, Kanaru salas, Turkija, Tunisa, Graikija. Visose salyse buvau radusi tikrai geru pasiulymu iki 800-1000 zlotu. Gaila, kad patys negalejom pasinaudoti verysad.gif Buvau susigundziusi laukti rudens pasiulymu, bet vistik persigalvojau ir paemiau bilietus i Barselona. Tai jei situacija liks tokia pati ir rudens pradziai, tai tavo noras visai gal ir igyvendinamas butu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 17, 10:31)
bent jau geguzes menesi is lenku buvo nerealios kainos i Sicilija, Portugalija, Kanaru salas, Turkija, Tunisa, Graikija. Visose salyse buvau radusi tikrai geru pasiulymu iki 800-1000 zlotu. Gaila, kad patys negalejom pasinaudoti  verysad.gif  Buvau susigundziusi laukti rudens pasiulymu, bet vistik persigalvojau ir paemiau bilietus i Barselona. Tai jei situacija liks tokia pati ir rudens pradziai, tai tavo noras visai gal ir igyvendinamas butu  wub.gif

Tai kad man ne rudeniui reikia biggrin.gif jau visai ne už kalnų atostogos thumbup.gif viena pusė, regis, suplanuota, o vat kita... bus ekspromtas, kaip netyčia Portugalija smile.gif ir iš tikro, kai tokios kainos lėktuvu vos ne griekas keliaut automobiliu, bet jau vieną lėktuvinę apturėjom, tad taip knieti nors kiek su mašiniuku pakeliaut, juk taip jį ruošėm puošėm lotuliukas.gif ir tas keliavimo stilius kitoks kai su sava mašina blush2.gif nes, tu manai, kad aš pigų skydį pasiėmusi ten savaitę viešbuty išgulėsiu - nė už ką schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 17, 10:31)
bent jau geguzes menesi is lenku buvo nerealios kainos i Sicilija, Portugalija, Kanaru salas, Turkija, Tunisa, Graikija. Visose salyse buvau radusi tikrai geru pasiulymu iki 800-1000 zlotu. Gaila, kad patys negalejom pasinaudoti  verysad.gif  Buvau susigundziusi laukti rudens pasiulymu, bet vistik persigalvojau ir paemiau bilietus i Barselona. Tai jei situacija liks tokia pati ir rudens pradziai, tai tavo noras visai gal ir igyvendinamas butu  wub.gif

Gal kokią nuorodą? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 06 17, 10:39)
Tai kad man ne rudeniui reikia biggrin.gif jau visai ne už kalnų atostogos thumbup.gif viena pusė, regis, suplanuota, o vat kita... bus ekspromtas, kaip netyčia Portugalija smile.gif ir iš tikro, kai tokios kainos lėktuvu vos ne griekas keliaut automobiliu, bet  jau vieną lėktuvinę apturėjom, tad taip knieti nors kiek su mašiniuku pakeliaut, juk taip jį ruošėm puošėm lotuliukas.gif ir tas keliavimo stilius kitoks kai su sava mašina blush2.gif nes, tu manai, kad aš pigų skydį pasiėmusi ten savaitę viešbuty išgulėsiu - nė už ką schmoll.gif  tongue.gif

tai ir negulek biggrin.gif vistiek brangiai nesigauna ir su nuomota biggrin.gif tik kad va, su sava is namu pajudeti, tai faktas, kad malonumas ir jauduliukas visai kitas wub.gif

QUOTE(kaleda @ 2012 06 17, 11:07)
Gal kokią nuorodą?  4u.gif  4u.gif

prasom, negi gaila biggrin.gif tik va kas gero dabar yra, tai didziai netikrinau blush2.gif tik cia tema automobiline, tai jei jau pasinaudosi netycia, tai turi prisiekti, kad automobili nuomuosies, kitaip siukstu negalima biggrin.gif

http://travelzone.pl...02;seekDojazd=2
Atsakyti
Prisiekiu smile.gif Ačiū, Cobre. Svajonėse - Portugalija, bet iki ten savo auto važiuoti nenorim(žinoma, norim, bet reikia ilgų atostogų). Bet jei svajonė kada nors išsipildys, tai tikrai išsinuomosim ten auto ir pakeliausim.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2012 06 17, 14:31)
Prisiekiu smile.gif  Ačiū, Cobre. Svajonėse - Portugalija, bet iki ten savo auto važiuoti nenorim(žinoma, norim, bet reikia ilgų atostogų). Bet jei svajonė kada nors išsipildys, tai tikrai išsinuomosim ten auto ir pakeliausim.

Portugalija su Ryanair smile.gif
Atsakyti
Smagu girdeti, kai tiek daug SM nariu pajuda i keliones automobiliu ir sekmes visiem palnuojantiems!

Turiu klausima jau isvaziavusiems - kaip pavyko prasokti Varsuva ir koks eismas tolyn link Katovice'u? pernai ten buvo kaip reikiant kamsciu, idomu kaip siemet?
Atsakyti
Palanuojam ir mes antradienį lėkti link Prancūzijos pietų, aplankant pakeliui ir Austriją, Šveicariją, bet pažiūrėjom, kasdien rodo lietų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 06 17, 21:50)
Palanuojam ir mes antradienį lėkti  link Prancūzijos pietų, aplankant pakeliui ir Austriją, Šveicariją, bet pažiūrėjom, kasdien rodo lietų verysad.gif

Kalnuose niekada nežinai koks oras laukia, bet labai nenusiminkite - vasarą tie lietūs dažniausiai trumpalaikiai būna mirksiukas.gif Svarbu būtų šilta, o vasarinis lietus nėra tragedija.
Aš irgi jau stebiu prognozes savoms atostogoms ir visai džiaugiuosi, kad praneša trumpą lietų - kai vien tik karšta ir tik pavėsyje slėpti norisi - irgi ne atostogos smile.gif
Atsakyti
Rueiu klausią keliavusiems į krokuvą. Kur buvote apsistoję prie Krokuvos? Domina ekonominiai variantai, gali būti ir kempingas.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 06 17, 22:33)
Rueiu klausią keliavusiems į krokuvą. Kur buvote apsistoję prie Krokuvos? Domina ekonominiai variantai, gali būti ir kempingas.

Tik įvažiavus į Krokuvą nuo Varšuvos už geležinkelio viaduko sukat dešinėn ir atrasit kempingą. Yra ir ženklas
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 06 17, 21:50)
Palanuojam ir mes antradienį lėkti  link Prancūzijos pietų, aplankant pakeliui ir Austriją, Šveicariją, bet pažiūrėjom, kasdien rodo lietų verysad.gif

Čia ką rodo tai dar ne viskas. Jeigu važiuojat per kalnuotas vietoves, tai vienoj gali lyti, o kitoj už 50 km ar arčiau saulė kepinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 18 birželio 2012 - 08:20