Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Thea! @ 2012 06 15, 08:39)
pagaliau išmušė ir mūsų diena blush2.gif  thumbup.gif  džiaugsmo nelaikau savam kaily ir pagaliau po pietų keliausim į mano svajonių Balkanus wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Didelis ačiū visiems padėjusiems ir prisidėjusiems 4u.gif

Geros kelionės ir daug įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Thea, milijono įspūdžių. biggrin.gif
Kaip smagu, vis kas nors pajuda link savo svajonių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 06 15, 09:39)
pagaliau išmušė ir mūsų diena blush2.gif  thumbup.gif  džiaugsmo nelaikau savam kaily ir pagaliau po pietų keliausim į mano svajonių Balkanus wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jetau, kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif Kuo geriausios keliones ir daaaaaaug ispudziu wub.gif 4u.gif Baltas pavydas ax.gif
Atsakyti

Oi Thea! kaip džiaugiuosi ir smagu skaityti Jūsų šią žinutę. Daug daug geriausių ir nuoširdžiausių linkėjimų , lauksiu grįžtant wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.S. O dabar pagalvojau, kad aš ir kaip šiandien būčiau turėjus pajudėti dar link vienos svajonės, gaila...gal dar ir keliai kur būtų susitikę mirksiukas.gif
Atsakyti
Jetus ačiū labai visoms wub.gif apsiverksiu tuoj iš laimės blush2.gif biggrin.gif

Astrut neliūdėk, ir aš jau maniau niekur nebevažiuosim,viskas tik susidėstė prieš kelis mėnesius blush2.gif taip,kad gal ir jūs rudeniop savo ratus pabalnosit thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2012 06 15, 10:02)
P.S. O dabar pagalvojau, kad aš ir kaip šiandien būčiau turėjus pajudėti dar link vienos svajonės, gaila...gal dar ir keliai kur būtų susitikę mirksiukas.gif

Astra777, negalvokite kas būtų buvę. Pradėkite planuoti rugsėjo svajonių atostogas. Nebandykite nuleisti rankų ir išvis atsisakyti atostogų nono.gif Laiko turite ir, esu beveik garantuota, kad svajonių taip pat (svajonių šalių be Balkanų kraštų) mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaip smagu girdėti! Sėkmės kelionėje! Ir man jau nebe taip ilgai laukti, savaitė tikiuosi greit prabėgs....
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 06 15, 10:12)
Kaip smagu girdėti! Sėkmės kelionėje! Ir man jau nebe taip ilgai laukti, savaitė tikiuosi greit prabėgs....

Oi, praeis tikrai greitai mirksiukas.gif Beperkant reikalingus daiktus, juos iš lėto dėliojant, pakuojant ir t.t.
Mums irgi liko savaitė, gaila šį kartą ne su savu automobiliu verysad.gif Irgi labai norėjosi, bet šiais metais tik ir lėktuvas verysad.gif
Atsakyti
Thea, geros keliones 4u.gif

QUOTE(Astra777 @ 2012 06 15, 09:02)

Astra, juk visai smagu islekti ten kur silta, kai Lietuvoje darosi zvarbu mirksiukas.gif Mes vel varom spali, manau ir jus nuo musu neatsiliksite biggrin.gif 4u.gif Man, kaip ir oddity, gaila, kad ir vel ne su automobiliu, bet ka padarysi, kad siais laikas ko gero su lektuvu nuvykti ir masina issinuomoti gaunasi pigiau, nei is namu su auto pajudeti doh.gif tai nors sioje temoje patunau, pavydziai seile pavarvinu ir automobiliniu fotoreportazu laukimu gyvenu bigsmile.gif

Atsakyti

Thea ! Linkiu nepamirstamu ispudziu kelioneje. Gero vejo !!! ir .... lauksime puikaus reportazo sugryzus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2012 06 11, 14:10)
Sveiki, gal kas turi daugiau patirties ir galetumet pakomentuot musu marsruta Sveicarijoj? Aciu.
<....>
Nakvynė Vokietijoj.

8 diena. (Trečiadienis)
Važiuojam pro Gruyeres miestelį iki Ženevos ežero, aplankom keletą miestelių (Kuriuos???). Vakare keliaujam į kempingą Berne. Nakvynė.

Jei būsite Gruyeres, būtinai apsilankykite Caillers šokolado fabrike. Šis fabrikas yra šalia esančiame Broc miestelyje, nuorodas matysite kiekvienoje gatvėje ("Nestle"). Kai mes jame lankėmės (2008 m.), ekskursija ir degustacija buvo nemokama. O šveicariškas šokoladas be proto skanus wub.gif Tik nepamirškite pasiimti vandens:) Mūsų vaikai buvo sužavėti, galėdami valgyti kiek nori šokolado. Juk nedažnai iš vaiko išgirsi: "Daugiau niekada gyvenime nebenorėsiu šokolado". lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jei turėsite laiko, aplankykite Vevey. Ten yra paminklas Čarliui Čaplinui. Taip pat galėsite labai smagiai pasivaikščioti Ženevos ežero pakrante wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roskila: 16 birželio 2012 - 21:15
QUOTE(Roskila @ 2012 06 16, 21:13)
Jei būsite Gruyeres, būtinai apsilankykite Caillers šokolado fabrike. Šis fabrikas yra šalia esančiame Broc miestelyje, nuorodas matysite kiekvienoje gatvėje ("Nestle"). Kai mes jame lankėmės (2008 m.), ekskursija ir degustacija buvo nemokama. O šveicariškas šokoladas be proto skanus  wub.gif Tik nepamirškite pasiimti vandens:) Mūsų vaikai buvo sužavėti, galėdami valgyti kiek nori šokolado. Juk nedažnai iš vaiko išgirsi: "Daugiau niekada gyvenime nebenorėsiu šokolado". lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei turėsite laiko, aplankykite Vevey. Ten yra paminklas Čarliui Čaplinui. Taip pat galėsite labai smagiai pasivaikščioti Ženevos ežero pakrante wub.gif

Šokolado fabrikas jau senokai mokamas cool.gif

O Vevey ir Motreux be proto gražūs miestukai, visokių skulptūrėlių paežery ir ne tik thumbup.gif O ten ir Šiljono pilis jau visai šalia...

P. S. Kaip smagu jum, keliauninkai thumbup.gif Džiaugiuosi wub.gif O mes irgi kažkaip patys to nenorėdami keičiam keliavimo stilių... Kol kas visai neblogai - į mylimų šalių sąrašą įtraukta Portugalija biggrin.gif Tik štai vasaros atostogoms teks ieškoti ekonominio varianto, kažin, ar nepatyrinėsim išsamiau kokių kaimynų g.gif nors taip noriu prie šiltos jūros wub.gif
Atsakyti