QUOTE(_asamaM @ 2012 03 05, 20:37)
Tikra tiesa
Be abejo. Ten būti jau teko, gamta - kažkas nuostabaus. Nors vistik per greit pralėkėm (apie ką kaip dabar kalbat). Dėl to dabar noriu kur arčiau ir lėėėėtaaai. Net nuotraukos atiminėja žadą (ežerai, kalnai), bet matau reikia nusiteikti, kad ne į visus tuos ežerus galima įšokti pasiplaukiojimui
Mes irgi lygiai taip pat - tik pralekem... Deja, bet laiko trukumas neleido normaliai apsilt koju... Ir po Europa palakstom... Is vienos puses gerai - kai vaziuoji i konkrecia jau buta vieta (nors tik nosis ikista buvo), nebereik knist forumu ir klausyt kitu ispudziu, turi savo, nuosavus, nors ir trumpus, kurie, bent man taip atrodo, yra vertingiausi. Aisku, gaila, kad daug kas lieka taip ir nepmatyta, nepaciupineta, turbut galima sakyt prarasta, nes toli grazu ne i visas vietas juk sugrizti vel ir vel...
Aisku, yra ir nuosekliu kelioniu, kur niekas ir niekur nelekia. Tiesa pasakius abu keliavimo tipai turi savo zavesio
Negaleciau isskirt, kurio salininke esu - 50x50 kol kas...
Kartais teturi 4 dienas, spjauni i visa aplink uzknisusi pasauli ir leki, leki... Buna planuoji, ieskai info ir nuosekliai pazisti pasirinkta krasta... Nematau nieko blogo abiejuose variantuose. Man ju abieju reikia...
Cobre, tikrai buk pasveikinta Norvegijoje
Isvaizduoju kaip ne vau kol kas ten, bet juk bus vasara. Siemet ir mes in tu pusi trauksim (Svedija ir mazytis gabaliukas Norvegijos - pagrinde Oslas).