Ką tik buvau Kroatijos temoje, perskaičiau paskutinius postus apie ATK ir kilo klausimas : ar įvažiuojant į Lichtenšteino kunigaikštystę reikia paso, ar užtenka kortelės? ČIA rašo, kad tik Lietuva pripažįsta jų korteles, o jie mūsų, atrodo, ne. Negi reikia paso?
QUOTE(Arturas15 @ 2012 05 20, 21:28)
Ką tik buvau Kroatijos temoje, perskaičiau paskutinius postus apie ATK ir kilo klausimas : ar įvažiuojant į Lichtenšteino kunigaikštystę reikia paso, ar užtenka kortelės? ČIA rašo, kad tik Lietuva pripažįsta jų korteles, o jie mūsų, atrodo, ne. Negi reikia paso?
Gal cia bus, kaip su BH Reikia, bet....
QUOTE(Arturas15 @ 2012 05 20, 22:28)
Kai mes važiavom į Lichtenšteiną (2008 m.), turėjom tik tapatybės korteles. Ir niekas jų netikrino, mes netgi nematėm jokių pasienio postų. Pervažiuoji per upę - ir viskas.
QUOTE(Roskila @ 2012 05 21, 08:28)
Kai mes važiavom į Lichtenšteiną (2008 m.), turėjom tik tapatybės korteles. Ir niekas jų netikrino, mes netgi nematėm jokių pasienio postų. Pervažiuoji per upę - ir viskas.
Na mes irgi ten nematem jokiu postu, bet... jei reikia paso, o vaziuoji su ATK ir netycia (o gal tycia) visgi atsiranda pareigunai. Kas tada? As nenoreciau tokios situacijos atostogu metu... Mes vaziavom su pasais. Visad tik su jais vazinejam... ATK irgi turim ir karta jau pasiteisino tokia sistema...
Kai mes vaziavom turejom pasus, tai net nekilo jokia mintis apie dokumentus. Bet siaip tai jokios sienos nekirtom- ivaziavom ir isvaziavom, kaip i atskira miesta
Arturai, mes preitais metais buvome Liechtensteine. Musu niekas net netikrino, taciau kiek domejausi, pakanka ATK. Man pasas - patikimiausias dokumentas kelioneje
Informacija: http://keliauk.urm.l...ex.php/salis/LI
O geriausia: pasiskambinkite i pasieni ir suzinosite, nereikes abejoti.
QUOTE(almaklp @ 2012 05 21, 16:57)
Arturai, mes preitais metais buvome Liechtensteine. Musu niekas net netikrino, taciau kiek domejausi, pakanka ATK. Man pasas - patikimiausias dokumentas kelioneje
Taip, žinau, kad pasas - geriausias dokumentas. Visi jį turėjom, bet žmonai baigėsi jo galiojimas, prieš kelionę į Paryžių išėmėm ATK, dabar pasą galėtumėm išsiimti iki kelionės tik skubos tvarka. Bet nusprendžiau pinigų nemėtyti. Jei įvyktų taip, kad į Lichtenšteiną neįleistų (nors kaip supratau, to tikriausiai neįvyks ), aplenksim jį ir į Austriją iš Šveicarijos įvažiuosim kitais keliais.
Dėkoju visiems, atsakiusiems į mano klausimą .
Kas ruošiasi lankytis Makedonijoj, gal sudomins Kuklicos stulpai - dešiniame Krivos upės krante, netoli Kuklicos kaimo. Kaimas nutolęs maždaug 8 km į šiaurės vakarus nuo Kratovo.
Na ką, šeštadienį bandom pirmą kartą su automobiliu kažkur nuvažiuoti toliau nuo Lietuvos. Kas bebūtų, reportažą iš Slovakijos pažadu
Ačiū visiems, kas SM dalinosi informacija, kai kuo labai pasinaudosiu, manau
Ačiū visiems, kas SM dalinosi informacija, kai kuo labai pasinaudosiu, manau
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 05 23, 20:29)
Na ką, šeštadienį bandom pirmą kartą su automobiliu kažkur nuvažiuoti toliau nuo Lietuvos. Kas bebūtų, reportažą iš Slovakijos pažadu
Smagu Reportažas bus labai laukiamas, įspūdžiai taip pat Smagios, geros, turiningos kelionės jums
Gražios jums kelionės ir gero oro. Ispūdžių lauksim net labai
Aktuali informacija birželį keliausiantiems per Lenkiją: sienų kontrolė.
Vasariuk76, sėkmingos kelionės ir nuostabių bei nepakartojamų įspūdžių .
Vasariuk76, sėkmingos kelionės ir nuostabių bei nepakartojamų įspūdžių .