Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(almaklp @ 2012 05 14, 14:16)
Oi kaip jums gerai. Mes maksimaliai turime 2 savaites sad.gif Na bet stengsimes kaip imanoma viska isnaudoti. kazkur buvau idejusi savo marsruta Graikijos, reikia paieskoti: keliausime iki Atenu, lankysime visa pietine dali.

Man ir tų trijų mažai atrodo blush2.gif o gal pamenat bent ką šiaurinėj daly lankysit? gal dar kokią idėją pasigrobsiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 14:43)
Man ir tų trijų mažai atrodo blush2.gif  o gal pamenat bent ką šiaurinėj daly lankysit? gal dar kokią idėją pasigrobsiu hihihi.gif

Pasiziurejau - siaurines dalies tiek nedaug pas mus ir yra, manau jus iki cia ir leisites:
Salonikai- Litochoras (Olimpo kalnas)-Meteorai-Termopilu pereja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 14 gegužės 2012 - 14:25
QUOTE(almaklp @ 2012 05 14, 15:24)
Termopilu pereja.

O apie šį ir negirdėjau,reiks pasidomėti ax.gif 4u.gif
o į Olimpo kalną planuojat lipti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 19:48)
O apie šį ir negirdėjau,reiks pasidomėti ax.gif  4u.gif
o į Olimpo kalną planuojat lipti? bigsmile.gif

Kad nieko ten blatno nėra blush2.gif Istorija gili tos vietos, tačiau ji praėjusi seniai, o dabar ten tik paminklas/statula. Kažkur šalia yra karštos versmės - mes neradome.
Šiaip nesustojus ten praradimas būtų 0-linis blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 05 14, 20:15)
Kad nieko ten blatno nėra blush2.gif Istorija gili tos vietos, tačiau ji praėjusi seniai, o dabar ten tik paminklas/statula. Kažkur šalia yra karštos versmės - mes neradome.
Šiaip nesustojus ten praradimas būtų 0-linis blush2.gif  rolleyes.gif

tai va ir galvoju,kad googlej ne ką ir rašo g.gif va tas versmes tai tikrai būtų įdomu rasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 13, 19:31)
Ačiū 4u.gif
Aš dar su klausimu, visur skaitau kaip visi žino apie tas poilsio aikšteles kemperistams,ar tiesiog kitiems gyvenantiems ratuose. Kur jas rasti? vieną vienintelę turiu užsirašius Austrijoje, o kur dar? g.gif

Tu aiskteliu turistams ypac kuo toliau i pietus - pilna. ieskoti daug nereikia. Kroatijoje tarkim daug yra. Austrijoje taip pat. vienos koordinates turiu. Ten ir gyventi galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 05 14, 21:13)
Tu aiskteliu turistams ypac kuo toliau i pietus - pilna. ieskoti daug nereikia. Kroatijoje tarkim daug yra. Austrijoje taip pat. vienos koordinates turiu. Ten ir gyventi galima biggrin.gif

tai va būtent visur ir rašo kad daug yra ax.gif realiai aš nei vienos nemačiau. O koordinates turiu vienas jau užsirašius, Austrijoj netoli Graco ax.gif kur man pasiūlysit ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 20:33)
tai va būtent visur ir rašo kad daug yra ax.gif  realiai aš nei vienos nemačiau. O koordinates turiu vienas jau užsirašius, Austrijoj netoli Graco ax.gif  kur man pasiūlysit ieškoti?

Thea, kas tave butent domina - ar tau reikia vietu, kur gali pasipildyt vandens ir isleist vadinama grey water ar tave domina, kur gali sustot ir tieog pernakvot nakti, o paskui vaziuot toliau g.gif Sukonkretink klausima. Kemperiu esam apvaziave ne taip jau mazai - patirties turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 14, 22:07)
Thea, kas tave butent domina - ar tau reikia vietu, kur gali pasipildyt vandens ir isleist vadinama grey water ar tave domina, kur gali sustot ir tieog pernakvot nakti, o paskui vaziuot toliau  g.gif Sukonkretink klausima. Kemperiu esam apvaziave ne taip jau mazai - patirties turim  mirksiukas.gif

Na paprasta aikštele miegojimui ir degalinėj tinka, bet va ir kitų pliusų noriu,kaip geriamas vanduo,wc,gal elektra ar dar kokie kitokie patogumai tokiems keliautojams g.gif visgi tam reikalui skirta aikštelė tokia ir lieka, nes nepritaikytose,kad ir kaip bebutų vistiek nėra labai smagu miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 21:32)
Na paprasta aikštele miegojimui ir degalinėj tinka, bet va ir kitų pliusų noriu,kaip geriamas vanduo,wc,gal elektra ar dar kokie kitokie patogumai tokiems keliautojams g.gif  visgi tam reikalui skirta aikštelė tokia ir lieka, nes nepritaikytose,kad ir kaip bebutų vistiek nėra labai smagu miegoti biggrin.gif

Tai va del to ir klausiu, nes net idomu pasidare, ko tu cia taip ieskai lotuliukas.gif
WC netgi su dusu nera retenybe degalinese (ypac Itlijoj, yra Slovenijoj, Kroatijoj tikrai maciau, pas prancuzus bent siauriau irgi tokiu buvo). Geriamas vanduo taip pat yra beveik visose, tik reik turet savo zarna (karta teko su 5 ltr kibireliu begiot doh.gif ). Vat didziausia problema yra su elektra. Tiesa pasakius neteko matyt, kad ji kazkur butu g.gif Kempinguose taip, bet aikstutese... Neuztikom, o tai gan svarbu, nes bent mums kas 2-3 dienas pasikraut butina.
Manau rasydami "daug kur" visi turi ne visai tokia aikstute, kaip tu isivaizduoji. Dazniausiai pasitaikancios yra butent prie degaliniu, kur nurodyta, kad galima issivalyt kemperiu talpas, pasipildyt vandens atsargas, permiegot. Smagu - nesmagu g.gif Mano asmenine nuomone, smagu gali buti kempinge arba nesmagu, o tokios aikstutes skirtos tiem opa opa, kai nera laiko ir reik spaust. Tada bent mums absoliuciai dzin, svarbu nieks salia nebirbia ir duoda miegot...
Austrijoje visad miegam tiesiog autobano parkinguose su wc. Niekas nesikabineja apart policijos, kuri butinai patikrins ar turim lipduka (prieina, pasiziuri ir tiek, nakties metu su prozektorium pasvyscioja ieskodami lipduko).
Taigi, jei rasite tokias aiksteles, apie kurias jus kalbat, buciau dekinga, jei imestumet ju nuorodas, nes ju VISUR tikrai nera, kitaip tiek tusesi po Euroipa jas tikrai kazkur butume uztike mirksiukas.gif

Kazkodel internetine paieska meta stai sita leidini, kai uzduoti nemokamas stovejimo aiskteles kemperiams. Gal kas turit ir galit pasakyt apie ka jis g.gif http://www.camperstop.co.uk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 14 gegužės 2012 - 22:04
Ačiū labai thumbup.gif degalines su dušais mačiau,bet kažkaip pamaniau ten tik fūristams skirta,tai net ir nėjau rolleyes.gif šiemet reiks išbandyti ax.gif
Žiūrėsim kaip čia bus,nes kai patirties nėra,tai ir nesmagu. Nežinai ar ateis kas išvarys,ar dar ką...
o dėl Austrijos tai grįžus buvau smarkiai prigasdinta,kad jei miegosiu bet kur,baudos didelės gresia,čia irgi teisybė? g.gif tas bet kur tai parduotuvės aikštelė, pakelės aikštutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 05 14, 19:15)
Šiaip nesustojus ten praradimas būtų 0-linis blush2.gif  rolleyes.gif

QUOTE(Thea! @ 2012 05 14, 19:16)
tai va ir galvoju,kad googlej ne ką ir rašo g.gif  va tas versmes tai tikrai būtų įdomu rasti g.gif

Termopiluose karštosios versmės yra priešingoje kelio pusėje nei Leonido monumentas, kalno pusėj, gal kiek šiauriau nuo stovėjimo aikštelės einant - ten tarp krūmų teka siera prakvipęs upelis žaliu dugnu, ten visi ir maudosi, kiek pamenu, jis iš kalno ir ištrykšta. Šalimais kažkokia sanatorija stovi (na, bent prieš 15 metų buvo tongue.gif ). Tikrai verta dėl tų versmių sustoti.
Atsakyti