QUOTE(Thea! @ 2012 05 12, 23:20)
O jūs nuo Lefkados kur toliau važiavot? mes planuojam link meteorų šiaurine dalimi,gal į Salonikus užsukti ir po to jau link Varnos... buvo planų ir į Stambulą užsukti,bet kažkaip labai smarkiai dvejoju,plius girdėjau pletką,kad mašinų senesnių nei 10 metų pro sieną neįleidžia,o mūsiškei 11
Oi tai faina,jau buvau pagalvojus kad gulėsit bambas išvertę visas dienas tokioj pasakiškoj šaly būtų nuodėmė prabimbinėti ir nieko nematyti o kurią datą išsirinkot?
Oi tai faina,jau buvau pagalvojus kad gulėsit bambas išvertę visas dienas tokioj pasakiškoj šaly būtų nuodėmė prabimbinėti ir nieko nematyti o kurią datą išsirinkot?
Mes žemyną išmaišėme maksimaliai kiek įmanoma per 10dienų. Man 1 dienos dar pritrūko Peloponesui, o visa kita daugiau mažiau pamatėme. Link Chalkidikės ir Salonikų nesukome specialiai (visgi ten pasyvių turistų rojus). Olimpo kalnas irgi netiko, nes būtų buvę per daug kalnų (Graikija kalnais nesiskudžia - paskutinėmis dienomis nuo serpantinų darėsi bloga ).
Mažiausiai gal mielas buvo kelias nuo Meteorų iki Atėnų (monotoniškas, visiškos lygumos, bet jūs žemyn nesileisite, tai ir nelabai aktualu). Šiaurinė dalis patiko labiausiai (kur jūs ir vyksite). Būtent Lefkadą išskirčiau pirmu numeriu, paskui Zagorija (ir mano nekartą minėtas Vikos tarpeklis bei visas Vikos aaos parkas) ir Meteorai - Graikijos perliukai.
Ištikrųjų, gal Trukiją pasilikte ateičiai. Kad paskui nebūtų per daug visų įpūdžių. Tiesiog pasimėgaukite kelione nelėkdami.
Oi, visai pasyvus poilsis dar ne mums. Daugiau mažiau bet pažinti šalis norisi. Pagulėsime prie ir baseinų bus laiko