Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

Viva turo metu ja reklamavo ir galima buvo isigyt su nuolaida (abi kortas). Tikrai siulo nuolaidas daug kur, ne tik kempinguose ar technine pagalba kelyje. Lietuviai bent taip sake, nesenai prisijunge prie sios sistemos uzsienyje. Tik, kad sios kortos irgi turi kaip jis sake, abonentini mokesti. Kasmet ji reik susimoket ir tiek. Va net brosiura radau hihihi.gif

Norint, kad tave aptarnautu uzsienyje (turiu omeny technine pagalba), reik moket uz pasirinkta perioda.
Jauciu tas 60 Lt uz abi kortas tebus menesiui arba is vis be tech pagalbos uzsienio keliuose g.gif Kazkaip kai mums pasakojo, tai pasirode ne visai pigus malonumas ta kortele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 10 gegužės 2012 - 08:39
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 09:35)
Viva turo metu ja reklamavo ir galima buvo isigyt su nuolaida (abi kortas). Tikrai siulo nuolaidas daug kur, ne tik kempinguose ar technine pagalba kelyje. Lietuviai bent taip sake, nesenai prisijunge prie sios sistemos uzsienyje. Tik, kad sios kortos irgi turi kaip jis sake, abonentini mokesti. Kasmet ji reik susimoket ir tiek. Va net brosiura radau hihihi.gif

Nu gal atsipirks, patyrinėjau, kad net pasikėlimui į Aquille du Midi nuolaidos yra.
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 05 10, 08:38)
Nu gal atsipirks, patyrinėjau, kad net pasikėlimui į Aquille du Midi nuolaidos yra.

Jei suplanave daug keliaut, tikrai atsipirks drinks_cheers.gif
Bet kodel as nerandu kainu ju psl. g.gif Jetus Viva turo metu 12 men korta su pagalba uzsieny kainavo tikrai gera 100 e... Ar man jau visai kuku...

Ovaaaa, ne kuku man dar lotuliukas.gif

Kainos turintiems LAS Standartinę ar LAS PLIUS kortelę:

KT-PU-I 1 mėn – 165 Lt (+CCI – 195 Lt)
KT-PU-II 6 mėn – 249 Lt (+CCI – 279 Lt)
KT-PU-III 12 mėn – 349 Lt (+CCI – 379 Lt)
Perkant kartu LAS Standartinę kortelę ir paslaugą „Pagalba užsienyje (PU)":
S-PU-I 1 mėn – 180 Lt (+CCI – 210 Lt)
S-PU-II 6 mėn – 269 Lt (+CCI – 299 Lt)
S-PU-III 12 mėn – 369 Lt (+CCI – 399 Lt)
Perkant kartu LAS PLIUS kortelę ir paslaugą „Pagalba užsienyje" (PU):
P-PU-I 1 mėn – 235 Lt (+CCI – 265 Lt)
P PU-II 6 mėn – 319 Lt (+CCI – 349 Lt)
P-PU-III 12 mėn – 419 Lt (+CCI – 449 Lt)
*kemperiams taikomas 30% antkainis.

Tai taip suprantu, kad uz ta 60Lt gauni nuolaidas ju isvardintas g.gif O jei moki tuos simtus, prideda tech.pagalba kelyje su salyga, kad tavo automobilis ne senesnis nei 2002 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 10 gegužės 2012 - 08:54
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 09:42)
Jei suplanave daug keliaut, tikrai atsipirks  drinks_cheers.gif
Bet kodel as nerandu kainu ju psl.  g.gif Jetus Viva turo metu 12 men korta su pagalba uzsieny kainavo tikrai gera 100 e... Ar man jau visai kuku...

Ovaaaa, ne kuku man dar  lotuliukas.gif

Kainos turintiems LAS Standartinę ar LAS PLIUS kortelę:

KT-PU-I 1 mėn – 165 Lt (+CCI – 195 Lt)
KT-PU-II 6 mėn – 249 Lt (+CCI – 279 Lt)
KT-PU-III 12 mėn – 349 Lt (+CCI – 379 Lt)
Perkant kartu LAS Standartinę kortelę ir paslaugą „Pagalba užsienyje (PU)":
S-PU-I 1 mėn – 180 Lt (+CCI – 210 Lt)
S-PU-II 6 mėn – 269 Lt (+CCI – 299 Lt)
S-PU-III 12 mėn – 369 Lt (+CCI – 399 Lt)
Perkant kartu LAS PLIUS kortelę ir paslaugą „Pagalba užsienyje" (PU):
P-PU-I 1 mėn – 235 Lt (+CCI – 265 Lt)
P PU-II 6 mėn – 319 Lt (+CCI – 349 Lt)
P-PU-III 12 mėn – 419 Lt (+CCI – 449 Lt)
*kemperiams taikomas 30% antkainis.
Tai taip suprantu, kad uz ta 60Lt gauni nuolaidas ju isvardintas  g.gif O jei moki tuos simtus, prideda tech.pagalba kelyje su salyga, kad tavo automobilis ne senesnis nei 2002 g.gif

Nu aš tos LAS plius neėmiau, pakaks ir paprastos LAS, o už tą 60 Lt tai gavau 2 kortas - LAS paprasta (tech.pagalba Lietuvoje+ nuolaidos visur SHOW YOUR CARD) ir CCI (nuolaidos kempingams ir draudimas atsakomybės). Galioja 12 mėnesių abi.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 09:42)
Jei suplanave daug keliaut, tikrai atsipirks  drinks_cheers.gif
Bet kodel as nerandu kainu ju psl.  g.gif Jetus Viva turo metu 12 men korta su pagalba uzsieny kainavo tikrai gera 100 e... Ar man jau visai kuku...

Tai taip suprantu, kad uz ta 60Lt gauni nuolaidas ju isvardintas  g.gif O jei moki tuos simtus, prideda tech.pagalba kelyje su salyga, kad tavo automobilis ne senesnis nei 2002 g.gif

Na va - Miramax kai grys is keliones papasakos mums bigsmile.gif
Jei masina naujesne, t.y. ne senesne 2002 -itariu daug kas draudzia KAsko, o ten irgi juk iskaiciuota pagalba Europoje (pas mus tai tikrai), tai tos papildomos korteles kaip ir nebereiketu.
Na vistiek, is MIRAMAX lauksime ziniu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 05 10, 10:35)
Na va - Miramax kai grys is keliones papasakos mums  bigsmile.gif 
Jei masina naujesne, t.y. ne senesne 2002 -itariu daug kas draudzia KAsko, o ten irgi juk iskaiciuota pagalba Europoje (pas mus tai tikrai), tai tos papildomos korteles kaip ir nebereiketu.
Na vistiek, is MIRAMAX lauksime ziniu.  rolleyes.gif

Na pas mane kasko tai neįskaičiuota pagalba, bet kaip ir visi standartiniai kasko, apima transportavimo išlaidas iki remonto dėl įvykio tik.

laukit laukit, dar ilgokai laukti, nes vykstam tik birželio pabaigoj - 2 ekipažai. Aš jau tiek prie to plano kelionės sėdžiu, kad pradeda rodytis, kad jau ten buvau ir viską mačiau... lotuliukas.gif
liko dar 1 dalykas - nusipirkti adapterį elektros pajungimui kempinge, kad pastoviai užstato nepalikinėt, bet kažkaip rankos vyrui nedaieina, o aš nelabai prisimenu, kaip jis turi atrodyt, nes įvairių jų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miramax: 10 gegužės 2012 - 09:44

laukit laukit, dar ilgokai laukti, nes vykstam tik birželio pabaigoj - 2 ekipažai. Aš jau tiek prie to plano kelionės sėdžiu, kad pradeda rodytis, kad jau ten buvau ir viską mačiau... lotuliukas.gif

na kaip cia sakant - bet vistiek greiciau nei mes: mes tik rugseji - tai siuo klausimu zinios aktualios smile.gif
Atsakyti
Oi gi tas birzelio galas visai cia pat lotuliukas.gif Tuoj ir sulauksim mirksiukas.gif

Mes siais metais vel ne automobiline kelione vasarai suplanave... Tai kempingai visai neaktualu ir lankytini objektai tik salia vandens lotuliukas.gif Bet vistiek idomu, kokia realiai tos kortos nauda bus. Taip, kad LAUKIAM 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 11:33)
Oi gi tas birzelio galas visai cia pat  lotuliukas.gif Tuoj ir sulauksim  mirksiukas.gif

Mes siais metais vel ne automobiline kelione vasarai suplanave... Tai kempingai visai neaktualu ir lankytini objektai tik salia vandens  lotuliukas.gif Bet vistiek idomu, kokia realiai tos kortos nauda bus. Taip, kad LAUKIAM  4u.gif

mano vyras kažkaip po Kanarų atsisako lėktuvu keliauti g.gif , o auto jam visada labiau patiko, nors ir vairuoja visas keliones beveik vienas, aš retai prisidedu...

Jei ne paslaptis - į kur dabar trauksit?
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 05 10, 10:46)
mano vyras kažkaip po Kanarų atsisako lėktuvu keliauti g.gif , o auto jam visada labiau patiko, nors ir vairuoja visas keliones beveik vienas, aš retai prisidedu...

Jei ne paslaptis - į kur dabar trauksit?

Mano vyras niekam nepatiki vairo, net man... Atvairuoja visa kelia pats, kad ir kiek to kelio bebutu doh.gif
Lektuvu as irgi nemegeja...

Siu metu marsrutas: Klaipėda - Gotlando sala(Farazundas) - Norkiopingas-Gota kanalas-Troli kanalas-Gioteborgas-Oslas. Is Oslo lektuvu iki Vilniaus smile.gif
Kelionė laivu mirksiukas.gif Trukme 3 savaites. 4 sauge 2 vaikai ir 56 sliuzai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 10 gegužės 2012 - 10:51
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 11:51)
Siu metu marsrutas: Klaipėda - Gotlando sala(Farazundas) - Norkiopingas-Gota kanalas-Troli kanalas-Gioteborgas-Oslas. Is Oslo lektuvu iki Vilniaus smile.gif
Kelionė laivu  mirksiukas.gif Trukme 3 savaites. 4 sauge 2 vaikai ir 56 sliuzai  lotuliukas.gif

vau thumbup.gif taip ir galvojau, kad kur nors laivu...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 10, 11:51)

Kelionė laivu  mirksiukas.gif Trukme 3 savaites. 4 sauge 2 vaikai ir 56 sliuzai  lotuliukas.gif

Kaip fainai- noreciau ir as laivu- visai kitokio pobudzio kelione gaunasi. biggrin.gif
Simet jauciu po kelioniu bus labai idomiu reportazu mirksiukas.gif
Atsakyti