Ačiū labai
Man tai gražu,bet įsivaizduoju kaip mano tėveliai džiaugtųsi ten sugrįžę,kai jų jaunystėj tai buvo fantastiškiausias kurortas ir smagiausios atostogos praleistos spėju ir jus kažkas sieja su Krymu labai lauksiu kada atrasit laiko ir papasakosit plačiau
Aidluka, iš nuostabių nuotraukų matyti, kad ir kelionė buvo nuostabi
Džiugu, kad kompiuteris atsigavo
Kiek laiko buvote?
Kol parašiau, tai ir atsakėte Labai lauksim pasakojimo.MB apie Krymą pas mane vis pasvajoja. Sakėm gal kitais metais jei viskas bus gerai trauksim
Džiugu, kad kompiuteris atsigavo
Kiek laiko buvote?
Kol parašiau, tai ir atsakėte Labai lauksim pasakojimo.MB apie Krymą pas mane vis pasvajoja. Sakėm gal kitais metais jei viskas bus gerai trauksim
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Kaip skirtingai visi planuoja keliones As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas As geriau paskaitysiu SM fotoreportazus, nei prisiversiu issamiai planuotis savo kelione
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 17:01)
o tai kaip tu darai? aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot
Baltai pavydziu Jusu ir kitu keliautoju kantrybes siam darbeliui
Artura15 aciu uz gera pamoka !, gal privers mane sesti ir atsakingai susiplanuoti.
QUOTE(almaklp @ 2012 05 08, 20:16)
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas
Oi ne, as marsruta, lankomus objektus labai kruopsciai susiplanuoju, be galo daug laiko tam skiriu. tiesiog techniskai as viska kitaip ispildau, nei Thea
Aidluka Sakyk, kokia kaina gavosi Ir fotoreportazo tai butinai reiktu
Aidluka Kiek geru ziniu pas tave Na saunuoliai, dar net vasarai neatejus, tokias siltas ir saunias atostogas apturejot
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 08, 18:47)
Kol kas daugiau nieko nerašysiu, pati dar sunkiai orientuojuos - vis pagaunu save galvojant ar tik nesapnuoju Bet, kad ir kaip striuka su laiku... neužilgo pažadu nors trumputį fotoreportažą
saunuoliai, labai fainos foto. Beje, mano panasi busena buvo po Lenkijos Net klausiau vyro - kodel mes taip greit grizom
Labai butu idomu paskaitinet fotoreportaza, nes Krymas ir musu planuose vis pasmezuoja. Ypac domintu ta dalis, kur kalbama apie kelius, finansus, apsistojima
Dziaugiuosi, kad kompiuteris atidave jums savo informacija
Dar vienas dalykas - kaip iteikei dovana Vyras ka nors zinojo ar liepei sest i masina ir sakei kur vaziuot Noriu paklaus, ar darei staigmena, ar visgi jis apie tai irgi kazkiek zinojo...
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 08, 19:32)
Brangieji kelionių fanatai, praėjusią savaitę praleidom fantastiškam kampely - pavasario žieduos paskendusiam Kryme
Stebuklingai gražu, kai viskas žydi Įsivaizduoju kaip jautiesi.
Ir dar kalnai aplink, jūra šalia.
Patiko ir man Krymas, norėčiau sugrįžti, dar daugybė nelankytų vietų liko. Turim dokumentinį filmą apie Krymą, tai dar informacijos krūvą radau
Kai turėsi laiko, įmesk reportažą
Papildyta:
QUOTE(almaklp @ 2012 05 08, 21:16)
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas As geriau paskaitysiu SM fotoreportazus, nei prisiversiu issamiai planuotis savo kelione
Gerai, jei maršrutas tinka, tai kodėl nepasinaudoti informacija.
O mums tai amžinai prisireikia nuvažiuoti į tas vietas, kur jokios info nei SM, nei kituose lietuviškuose nėra Tad tenka ieškotis visais įmanomais kanalais, kad patiems būtų įdomu.
Tiesa, ar kasnors turit CCI kempingų kortelę išsiėmę, kaip pasiseka pasinaudoti, nes aš kątik pasiėmiau ir CCI ir LAS korteles.
Turejom ACSI kortele. Pasinaudojom pora kartu, nes ji tik metus galioja, o i metus kiek gi tu kartu busi kazkurio tai tinklo kempinge. Daugiau jos nebenaujinom
O niekas is anksciau neturite LAS korteles ? Nes su ja suteikiama nemazai nuolaidu uzsienyje lankomiems objektams, v/b ir kt., pramogu parkams ir pan.
Ieina pagalba kelyje
Taip pat yra LAS kempingu kortele: kazkas pamenu planavo kempingus Sveicarijoje, gal tikrai jinai pagelbetu.
Jei kas turite, gal kokiu atsiliepimu nepagailetumete ?
Niu va, kai parasiau, ziuriu Miramax apie LAS parase
Ieina pagalba kelyje
Taip pat yra LAS kempingu kortele: kazkas pamenu planavo kempingus Sveicarijoje, gal tikrai jinai pagelbetu.
Kiek man teko domėtis automobilininkų kortelėmis, tai dauguma suteikia nuolaidas ne sezono metu, žinoma, keliaujant su kemperiu - privalumas, bet su automobiliu... o apie nuolaidas objektams neteko girdėti
QUOTE(almaklp @ 2012 05 09, 20:29)
O niekas is anksciau neturite LAS korteles ? Nes su ja suteikiama nemazai nuolaidu uzsienyje lankomiems objektams, v/b ir kt., pramogu parkams ir pan.
Ieina pagalba kelyje
Ieina pagalba kelyje
Aš visą informaciją susiradau čia LAS. Užsisakiau internetu, labai greitai atsiuntė, visas malonumas kainavo 60 Lt už abi korteles - LAS ir CCI.
Čia nuolaidos su LAS kortele objektams ir kt.
Čia nuolaidos kempingams. Bent jau Šveicarijoje sezono metu - 5 proc.