Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

Ačiū labai wub.gif
Man tai gražu,bet įsivaizduoju kaip mano tėveliai džiaugtųsi ten sugrįžę,kai jų jaunystėj tai buvo fantastiškiausias kurortas ir smagiausios atostogos praleistos wub.gif spėju ir jus kažkas sieja su Krymu blush2.gif labai lauksiu kada atrasit laiko ir papasakosit plačiau 4u.gif
Atsakyti
Aidluka, iš nuostabių nuotraukų matyti, kad ir kelionė buvo nuostabi wub.gif
Džiugu, kad kompiuteris atsigavo wub.gif
Kiek laiko buvote?
Kol parašiau, tai ir atsakėte blush2.gif Labai lauksim pasakojimo.MB apie Krymą pas mane vis pasvajoja. Sakėm gal kitais metais jei viskas bus gerai trauksim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 08 gegužės 2012 - 20:10
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Kaip skirtingai visi planuoja keliones  biggrin.gif  As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia  biggrin.gif  Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka  biggrin.gif  Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas thumbup.gif Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti  biggrin.gif  Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu  g.gif

drinks_cheers.gif
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti blush2.gif Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas blink.gif As geriau paskaitysiu SM fotoreportazus, nei prisiversiu issamiai planuotis savo kelione blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 17:01)
o tai kaip tu darai? g.gif  aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui biggrin.gif  todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj thumbup.gif  atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot thumbup.gif

Baltai pavydziu Jusu ir kitu keliautoju kantrybes siam darbeliui smile.gif

Artura15 aciu uz gera pamoka !, gal privers mane sesti ir atsakingai susiplanuoti.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 05 08, 20:16)
drinks_cheers.gif 
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti  blush2.gif Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas  blink.gif

Oi ne, as marsruta, lankomus objektus labai kruopsciai susiplanuoju, be galo daug laiko tam skiriu. tiesiog techniskai as viska kitaip ispildau, nei Thea biggrin.gif

Aidluka wub.gif thumbup.gif Sakyk, kokia kaina gavosi bigsmile.gif Ir fotoreportazo tai butinai reiktu wub.gif
Atsakyti
Aidluka wub.gif Kiek geru ziniu pas tave thumbup.gif Na saunuoliai, dar net vasarai neatejus, tokias siltas ir saunias atostogas apturejot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 08, 18:47)
Kol kas daugiau nieko nerašysiu, pati dar sunkiai orientuojuos - vis pagaunu save galvojant ar tik nesapnuoju blush2.gif  Bet, kad ir kaip striuka su laiku... neužilgo pažadu nors trumputį fotoreportažą mirksiukas.gif

thumbup.gif wub.gif saunuoliai, labai fainos foto. Beje, mano panasi busena buvo po Lenkijos lotuliukas.gif Net klausiau vyro - kodel mes taip greit grizom doh.gif
Labai butu idomu paskaitinet fotoreportaza, nes Krymas ir musu planuose vis pasmezuoja. Ypac domintu ta dalis, kur kalbama apie kelius, finansus, apsistojima blush2.gif
Dziaugiuosi, kad kompiuteris atidave jums savo informacija thumbup.gif

Dar vienas dalykas - kaip iteikei dovana g.gif Vyras ka nors zinojo ar liepei sest i masina ir sakei kur vaziuot lotuliukas.gif Noriu paklaus, ar darei staigmena, ar visgi jis apie tai irgi kazkiek zinojo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 08 gegužės 2012 - 21:52
QUOTE(Aidluka @ 2012 05 08, 19:32)

Brangieji kelionių fanatai, praėjusią savaitę praleidom fantastiškam kampely - pavasario žieduos paskendusiam Kryme

Stebuklingai gražu, kai viskas žydi biggrin.gif Įsivaizduoju kaip jautiesi.
Ir dar kalnai aplink, jūra šalia.
Patiko ir man Krymas, norėčiau sugrįžti, dar daugybė nelankytų vietų liko. Turim dokumentinį filmą apie Krymą, tai dar informacijos krūvą radau lotuliukas.gif
Kai turėsi laiko, įmesk reportažą mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(almaklp @ 2012 05 08, 21:16)
drinks_cheers.gif 
As tikriausiai prisitingiu issamiai pasiplanuoti arba nesugebu prisiruosti  blush2.gif Kiek pasizadu sau pasiplanuoti issamiau, na neiseina ir viskas  blink.gif As geriau paskaitysiu SM fotoreportazus, nei prisiversiu issamiai planuotis savo kelione  blush2.gif

Gerai, jei maršrutas tinka, tai kodėl nepasinaudoti informacija.
O mums tai amžinai prisireikia nuvažiuoti į tas vietas, kur jokios info nei SM, nei kituose lietuviškuose nėra lotuliukas.gif Tad tenka ieškotis visais įmanomais kanalais, kad patiems būtų įdomu.
Atsakyti
Tiesa, ar kasnors turit CCI kempingų kortelę išsiėmę, kaip pasiseka pasinaudoti, nes aš kątik pasiėmiau ir CCI ir LAS korteles.
Atsakyti
Turejom ACSI kortele. Pasinaudojom pora kartu, nes ji tik metus galioja, o i metus kiek gi tu kartu busi kazkurio tai tinklo kempinge. Daugiau jos nebenaujinom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 09 gegužės 2012 - 08:47
O niekas is anksciau neturite LAS korteles ? Nes su ja suteikiama nemazai nuolaidu uzsienyje lankomiems objektams, v/b ir kt., pramogu parkams ir pan.
Ieina pagalba kelyje
Taip pat yra LAS kempingu kortele: kazkas pamenu planavo kempingus Sveicarijoje, gal tikrai jinai pagelbetu.

Jei kas turite, gal kokiu atsiliepimu nepagailetumete ?
Niu va, kai parasiau, ziuriu Miramax apie LAS parase smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 09 gegužės 2012 - 19:30
Kiek man teko domėtis automobilininkų kortelėmis, tai dauguma suteikia nuolaidas ne sezono metu, žinoma, keliaujant su kemperiu - privalumas, bet su automobiliu... o apie nuolaidas objektams neteko girdėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2012 05 09, 20:29)
O niekas is anksciau neturite LAS korteles ? Nes su ja suteikiama nemazai nuolaidu uzsienyje lankomiems objektams, v/b ir kt., pramogu parkams ir pan.
Ieina pagalba kelyje
Taip pat yra LAS kempingu kortele: kazkas pamenu planavo kempingus Sveicarijoje, gal tikrai jinai pagelbetu.

Jei kas turite, gal kokiu atsiliepimu nepagailetumete ?
Niu va, kai parasiau, ziuriu Miramax apie LAS parase smile.gif

Aš visą informaciją susiradau čia LAS. Užsisakiau internetu, labai greitai atsiuntė, visas malonumas kainavo 60 Lt už abi korteles - LAS ir CCI.
Čia nuolaidos su LAS kortele objektams ir kt.
Čia nuolaidos kempingams. Bent jau Šveicarijoje sezono metu - 5 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miramax: 10 gegužės 2012 - 07:22