Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš matot bandžiau kurti atskirą žemėlapį ir ten viskas kitaip gavosi. Nemaniau,kad ir paprasti "pažaidimai" išsisaugo. Lieku skoloj biggrin.gif
P.S. Į mane tik TU ir niekaip kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai visi planuoja keliones biggrin.gif As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia biggrin.gif Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka biggrin.gif Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas thumbup.gif Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti biggrin.gif Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu g.gif
Atsakyti
O mes, kad ir šalia keliaujam, vistiek į internetą sumetam, nes atlase skaičiuoti kelio atstumą ne taip jau ir patogu, plius matai mokami keliai ar ne. O ir pavadinimą kokį naują pamačius iš karto žemėlapis pats keliuką nuveda ir matai tinka, pakeliui ar ne visai. biggrin.gif

Tikrai, kiekvienas renkasi kaip jam patogiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka  biggrin.gif  Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas thumbup.gif

blush2.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 05 08, 12:12)
O mes, kad ir šalia keliaujam, vistiek į internetą sumetam, nes atlase skaičiuoti kelio atstumą ne taip jau ir patogu, plius matai mokami keliai ar ne. O ir pavadinimą kokį naują pamačius iš karto žemėlapis pats keliuką nuveda ir matai tinka, pakeliui ar ne visai.  biggrin.gif

Tikrai, kiekvienas renkasi kaip jam patogiau  biggrin.gif

na, as sumetu tik pasitikrinimui. ir tai kartais tik tam tikras atkarpas smile.gif bet, kaip jau sakiau, tai ir nuo keliones stiliaus daug kas priklauso.

QUOTE(Arturas15 @ 2012 05 08, 12:26)

na ir puiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Kaip skirtingai visi planuoja keliones  biggrin.gif  As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia  biggrin.gif  Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka  biggrin.gif  Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas thumbup.gif Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti  biggrin.gif  Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu  g.gif

o tai kaip tu darai? g.gif aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui biggrin.gif todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj thumbup.gif atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 16:01)
o tai kaip tu darai? g.gif  aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui biggrin.gif  todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj thumbup.gif  atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot thumbup.gif

anksciau spausdinausi ir as labai daug. dabar jau sutrumpinimus padarau visai mazucius, nes seimyna mano ilgu pasaku neklauso, pastebejau, kad daug ko nepanaudoju tiesiog biggrin.gif o ir kazkaip kai jau zinai apie ka eina kalba, tai visai nemazai ir atgaminu, ka bunu skaiciusi, svarbiausia kazka, kas mums labiausiai idomu, pasizymeti, o paskui jau kaip is pypkes biggrin.gif .
praziopsoti ir as bijau, juolab, kad as megeja visokiu smulkmiu pakeliui prisirankioti doh.gif biggrin.gif Atstumu nebesirasau, buna zemelapyje jie nuo tasko iki tasko. bet nepamirsk, kad mes megstame kito pobudzio keliones.
Siaip nekvarsink labai sau galvos, jei tau tavo metodas pasiteisino ir tinka, tai taip ir daryk, pamazu viska tobulinsi pagal save ir pagal besikeiciancius poreikius, nes manau, kad viskas keisis, kazin, ar amzinai tik su savo automobiliu po europa sukinesites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 17:38)
a
Siaip nekvarsink labai sau galvos, jei tau tavo metodas pasiteisino ir tinka, tai taip ir daryk, pamazu viska tobulinsi pagal save ir pagal besikeiciancius poreikius, nes manau, kad viskas keisis, kazin, ar amzinai tik su savo automobiliu po europa sukinesites  biggrin.gif

tai jau tikrai biggrin.gif kol jauni,sanariai neskauda,tai ir miegoti mašinoj ne problema thumbup.gif

Kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti
Galbūt ir primityvoka - mano pagrindiniai pagalbininkai planuojantis keliones Google Earth ir paprasčiausias žemėlapis blush2.gif Be jų neįsivaizduoju nei vienos kelionės planavimo ax.gif
Brangieji kelionių fanatai, praėjusią savaitę praleidom fantastiškam kampely - pavasario žieduos paskendusiam Kryme wub.gif wub.gif wub.gif Na, niekaip negalim atsigaut - užbūrė jis mus iki beprotybės wub.gif Galvoj tik ir sukasi mintys sugrįžt ten dar kartą drinks_cheers.gif Gaila, visiškai neturiu laiko fotoreportažo rašymui ax.gif Keliu bent kelias nuotraukas – netveriu savo kaily kaip noriu jums parodyti netikėtai atrastą tikrų tikriausią perlą wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pst. Ir dar, negaliu nepasigirt - mano kompiuteris stebuklingai atsigavo su VISA VISA informacija thumbup.gif
Atsakyti
Aidluka, kaip jūsų šeima suspėja visur? bigsmile.gif
Nuotraukos, kaip visada - be žodžių wub.gif
Dėl kompiuterio - begalo džiugu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 08 gegužės 2012 - 18:34
Vaaau kaip nerealu bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papasakokit bent šiek tiek,kiek laiko buvot, kiek km,kaip patiko, kaip aplinka? biggrin.gif
super ir dėl kompiuterio,įsivaizduoju kiek džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 05 08, 19:34)
Aidluka, kaip jūsų šeima suspėja visur?  bigsmile.gif

Akcent, suorganizavau mini atostogas ax.gif Tiksliau, sugalvojau vyrui padovanot gimtadienio dovaną smile.gif Tik iki jos pačiam reikėjo važiuot beveik 2000km ax.gif Bet buvo verta - dabar kiekvieną dieną tegirdžiu, kad ši kelionė buvo pati geriausia gimtadienio dovana per visą gyvenimą thumbup.gif
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 19:41)
Vaaau kaip nerealu bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Papasakokit bent šiek tiek,kiek laiko buvot, kiek km,kaip patiko, kaip aplinka? biggrin.gif
super ir dėl kompiuterio,įsivaizduoju kiek džiaugsmo thumbup.gif

Thea!, kelionėj praleidom 10 dienų - iš namų išvažiavom balandžio 27 po pietų, grįžom - gegužės 6 pavakary smile.gif Beveik penkias dienas praleidom kely, penkias pačiam Kryme, iš vis prasukom 4938km smile.gif Oras pasitaikė fantastiškas - patekom į tikrą vasarą - kasdien džiugino 28-32 laipsnių šiluma thumbup.gif Labai daug ko neaplankėm - norėjos kiek galima ilgiau pasimėgaut būtent tom vietom kuriose buvom smile.gif Jau pirmą dieną nuspendėm, kad į Krymą būtinai dar sugrįšim thumbup.gif Kol kas daugiau nieko nerašysiu, pati dar sunkiai orientuojuos - vis pagaunu save galvojant ar tik nesapnuoju blush2.gif Bet, kad ir kaip striuka su laiku... neužilgo pažadu nors trumputį fotoreportažą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 08 gegužės 2012 - 19:13