Ačiū labai aš matot bandžiau kurti atskirą žemėlapį ir ten viskas kitaip gavosi. Nemaniau,kad ir paprasti "pažaidimai" išsisaugo. Lieku skoloj
P.S. Į mane tik TU ir niekaip kitaip
Kaip skirtingai visi planuoja keliones As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu
O mes, kad ir šalia keliaujam, vistiek į internetą sumetam, nes atlase skaičiuoti kelio atstumą ne taip jau ir patogu, plius matai mokami keliai ar ne. O ir pavadinimą kokį naują pamačius iš karto žemėlapis pats keliuką nuveda ir matai tinka, pakeliui ar ne visai.
Tikrai, kiekvienas renkasi kaip jam patogiau
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas
QUOTE(Aruna @ 2012 05 08, 12:12)
O mes, kad ir šalia keliaujam, vistiek į internetą sumetam, nes atlase skaičiuoti kelio atstumą ne taip jau ir patogu, plius matai mokami keliai ar ne. O ir pavadinimą kokį naują pamačius iš karto žemėlapis pats keliuką nuveda ir matai tinka, pakeliui ar ne visai.
na, as sumetu tik pasitikrinimui. ir tai kartais tik tam tikras atkarpas bet, kaip jau sakiau, tai ir nuo keliones stiliaus daug kas priklauso.
QUOTE(Arturas15 @ 2012 05 08, 12:26)
na ir puiku
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 12:54)
Kaip skirtingai visi planuoja keliones As tai net neisivaizduoju, kam tokiu planavimu, kaip Thea nori, reikia Bet gal cia todel, kad man "opa per..." keliavimo stilius nepatinka Arturai, nepyk, kad taip pavadinau, ne is piktumo, tiesiog taip prilipo man tas uzvadinimas Tai, va, galvoju, jei tektu taip keliauti, kaip tarkim Aidluka, ar Arturas, ar kiti, kad keliauja, tada ko gero ir man reiktu susirupinti Nors vistiek ko gero nedaryciau, man tai tik papildomas darbas butu
o tai kaip tu darai? aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 16:01)
o tai kaip tu darai? aš tai labiausiai bijau pražiopsoti ką nors "šūstro" visai pakeliui todėl viską dėliojuosi, susirašau kokiais atstumais vienas nuo kito,aprašau žymias vietas,visą knygą atsispausdinu ir labai super kelionėj atsipalaiduoji,tik vairuoti reikia ir nieko negalvot
anksciau spausdinausi ir as labai daug. dabar jau sutrumpinimus padarau visai mazucius, nes seimyna mano ilgu pasaku neklauso, pastebejau, kad daug ko nepanaudoju tiesiog o ir kazkaip kai jau zinai apie ka eina kalba, tai visai nemazai ir atgaminu, ka bunu skaiciusi, svarbiausia kazka, kas mums labiausiai idomu, pasizymeti, o paskui jau kaip is pypkes .
praziopsoti ir as bijau, juolab, kad as megeja visokiu smulkmiu pakeliui prisirankioti Atstumu nebesirasau, buna zemelapyje jie nuo tasko iki tasko. bet nepamirsk, kad mes megstame kito pobudzio keliones.
Siaip nekvarsink labai sau galvos, jei tau tavo metodas pasiteisino ir tinka, tai taip ir daryk, pamazu viska tobulinsi pagal save ir pagal besikeiciancius poreikius, nes manau, kad viskas keisis, kazin, ar amzinai tik su savo automobiliu po europa sukinesites
QUOTE(Cobre @ 2012 05 08, 17:38)
a
Siaip nekvarsink labai sau galvos, jei tau tavo metodas pasiteisino ir tinka, tai taip ir daryk, pamazu viska tobulinsi pagal save ir pagal besikeiciancius poreikius, nes manau, kad viskas keisis, kazin, ar amzinai tik su savo automobiliu po europa sukinesites
tai jau tikrai kol jauni,sanariai neskauda,tai ir miegoti mašinoj ne problema
Kiekvienam savo
Galbūt ir primityvoka - mano pagrindiniai pagalbininkai planuojantis keliones Google Earth ir paprasčiausias žemėlapis Be jų neįsivaizduoju nei vienos kelionės planavimo
Brangieji kelionių fanatai, praėjusią savaitę praleidom fantastiškam kampely - pavasario žieduos paskendusiam Kryme Na, niekaip negalim atsigaut - užbūrė jis mus iki beprotybės Galvoj tik ir sukasi mintys sugrįžt ten dar kartą Gaila, visiškai neturiu laiko fotoreportažo rašymui Keliu bent kelias nuotraukas netveriu savo kaily kaip noriu jums parodyti netikėtai atrastą tikrų tikriausią perlą
Pst. Ir dar, negaliu nepasigirt - mano kompiuteris stebuklingai atsigavo su VISA VISA informacija
Brangieji kelionių fanatai, praėjusią savaitę praleidom fantastiškam kampely - pavasario žieduos paskendusiam Kryme Na, niekaip negalim atsigaut - užbūrė jis mus iki beprotybės Galvoj tik ir sukasi mintys sugrįžt ten dar kartą Gaila, visiškai neturiu laiko fotoreportažo rašymui Keliu bent kelias nuotraukas netveriu savo kaily kaip noriu jums parodyti netikėtai atrastą tikrų tikriausią perlą
Pst. Ir dar, negaliu nepasigirt - mano kompiuteris stebuklingai atsigavo su VISA VISA informacija
Vaaau kaip nerealu
Papasakokit bent šiek tiek,kiek laiko buvot, kiek km,kaip patiko, kaip aplinka?
super ir dėl kompiuterio,įsivaizduoju kiek džiaugsmo
QUOTE(akcent @ 2012 05 08, 19:34)
Aidluka, kaip jūsų šeima suspėja visur?
Akcent, suorganizavau mini atostogas Tiksliau, sugalvojau vyrui padovanot gimtadienio dovaną Tik iki jos pačiam reikėjo važiuot beveik 2000km Bet buvo verta - dabar kiekvieną dieną tegirdžiu, kad ši kelionė buvo pati geriausia gimtadienio dovana per visą gyvenimą
QUOTE(Thea! @ 2012 05 08, 19:41)
Vaaau kaip nerealu
Thea!, kelionėj praleidom 10 dienų - iš namų išvažiavom balandžio 27 po pietų, grįžom - gegužės 6 pavakary Beveik penkias dienas praleidom kely, penkias pačiam Kryme, iš vis prasukom 4938km Oras pasitaikė fantastiškas - patekom į tikrą vasarą - kasdien džiugino 28-32 laipsnių šiluma Labai daug ko neaplankėm - norėjos kiek galima ilgiau pasimėgaut būtent tom vietom kuriose buvom Jau pirmą dieną nuspendėm, kad į Krymą būtinai dar sugrįšim Kol kas daugiau nieko nerašysiu, pati dar sunkiai orientuojuos - vis pagaunu save galvojant ar tik nesapnuoju Bet, kad ir kaip striuka su laiku... neužilgo pažadu nors trumputį fotoreportažą