QUOTE(Rimukas @ 2012 04 24, 13:19)
Sveiki keliautojai
Ruosiuosi keliauti birzelio menesi i siaurine Prancuzija, bet nerandu nei vieno fotoreportazo
Turiu net pora gidu, bet kazkaip is paciu keliautoju placiau apie tas vietas suzinoti butu smagiau. Gal kas buves trumpai galetu papasakoti cia ar i a.z.
Dar radau tokia info, aktualia tiems, kas keliaus birzelio menesi automobiliu:
Lenkijoje vykstantis futbolo cempionatas Ka manot? Labai dideles eiles bus?
Maciau, kad yra keliautoju i Prancuzija, tai pasidalinsiu vienu tinklapiuku (gal ir zinomu, tai priminsiu)
Prancuzijos vilos Dar pati nagrinejuosi, bet visai nieko pasirode
Aidluka, uzuojauta
, bet gal tikrai, kaip Arturas15 sako, pasidomek, gal gi yra galimybe atkurti. Jei vieni sako ne ne ne, tai dar nereiskia, kad jie teisus...
Mes pernai kaip tik keliavom po Prancūziją: Normandiją, Bretanę, Luaros slėnį. Važiavom birželio pabaigoje - liepos pradžioje. Buvau daug skaičiusi apie siaubingą Atlanto pakrantės orą, tačiau per dvi mūsų kelionės savaites lijo tik 2 dienas: pirmą dieną Normandijoje ir paskutinę dieną Prancūzijoje, prie Versalio. Visas kitas dienas saulė tiesiog kaitino, todėl, kaip sakoma, ruoškitės blogiausiam, bet tikėkitės geriausio.
Normandijoje būtinai siūlau aplankyti Etretat ir jei įmanoma, skirti jam visą dieną. Mes, pvz., praėjome pro visus "geriančius dramblius", o ant vieno iš jų netgi pasidarėm pikniką: kepėm turguje pirktas krevetes
Vaizdai ten nerealūs.
Bretanėje mes buvom apsistoję Ploumanch miestelyje Raudonojo granito krante. Vieta nepaprasto grožio. Tikrai rekomenduoju ten apsilankyti.
Apskritai, įspūdžių tiek daug, kad sunku atsirinkti ką čia papasakoti
Sudarinėdama kelionės maršrutą buvau pasižymėjusi apie 30 lankytinų vietų, daugumą jų ir pavyko aplankyti.
Luaros slėnyje aplankėm 3 pilis: Villandry, Chenonceau ir Chambord. Villandry pilies sodai - fantastiški
Netgi mano gėlėmis nesidominčiam vyrui jie paliko labai didelį įspūdį.
Žodžiu, būtinai aplankykit tas vietas ir nebijokit blogo oro.
Beje, jei ką nors domina, galiu pasidalinti savo kelionės planu (jei užteks kantrybės skatyt - ten apie 90 lapų
)