QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 19, 21:28)
Ir dar: neišeina tau pasiųsti žinutės į AŽ (matyt, paštas perpildytas), tad klausimus apie Verdono tarpeklį rašau čia. Gal rasi kelias minutes atsakymams
. Būčiau labai dėkingas
, o gal ir kitiems informacija pravers:
1. Kokiu Verdono tarpeklio kraštu važiavote:šiauriniu (D952 kelias) ar pietiniu (D957 D71 kelias), ar apvažiavote aplinkui?
2. Tos nuotraukos, kur Jūs plaukiojate su vandens dviračiais, maudotės po kriokliu - kuri tai tarpeklio vieta - turbūt pati upės pabaiga prie ežero?
3. Gal turite kažkokios informacijos apie kempingą, kuriame buvote apsistoję prie tarpeklio?
Arturai, mačiau kad mano AZ pilna, negaliu ištrint laiškų - dabar neturiu laiko parašyt visiems klausiantiems
Na, bet pabandysiu bent čia atsakyt
Išsitraukiau žemėlapį kad nesuklaidinčiau - nuo Castellane miestelio mes važiavom šiauriniu D952 keliu. Manau daug gražesnis, įspūdingesnis ir sudėtingesnis yra pietinis
Norėjom apvažiuot abiem pusėm, tik kai pamatėm prie tilto vandens dviračius, pasidavėm masinei psichozei paplaukiot gražiuoju kanjonu
Būtinai ir jūs išbandykit šitą pramogą
Arturai, tu visiškai teisus tiltas su dviračiais yra pačioj upės pabaigoj prie ežero
O tie kriokliai pasiekiami tik plaukiant - tiksliau po jais galima palyst su visu vandens dviračiu
Bandžiau atkast kempingą - čia man atrodo ne tas kempingas kuriame mes buvom apsistoję, bet vaizdas iš mūsiškio atsivėrė labai panašus kaip toj kempingo puslapy įdėtoj nuotraukoj kur matosi tiltas ir valtys prie ežero
http://www.eurocampi...pe=PremiumClick
Kitoj tilto pusėj yra ir kitas kempingas man jis pasirodė fainesnis nei mūsiškis
Beto, jis daug arčiau tilto. Gaila, kad mes jį pamatėm per vėlai - tikrai daug mieliau būtume atsistoję ten
Pst. Pasiguosiu
Vis dar esu didžiulėj nevilty - prieš savaitę numiro mano kompas
Dabar sėdžiu prie vyro kompiuterio ir jaučiuos tokia plika basa - visa mano surinkta informacija svajonių kelionėms, google earth su daugybe smeigtukų įvairiose Europos vietose, paskutinių trejų metų visos kelionių nuotraukos - viskas dingo
Mano kompiuteristai bando man pagelbėt, bet
duoda mažai vilties, kad pavyks atgaivint man patį brangiausią informacijos šaltinį
Jaučiuos kaip visiška mažvaikė negaliu, keikiu save, kad vis atidėliojau informacijos išsaugojimą
Jaučiu dižiausiu kelionių prisiminimu liks mano SM fotoreportažai
Visa laimė, kad užplūdus prašymams įkelti Romos nuotraukas, spėjau jas patalpinti photobuckete. Gal kada radus laiko sukelsiu jas ir į SM
O dabar tik užsimerkiu ir prieš akis išnyra FATAL ERROR FATAL ERROR
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...