Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Miramax @ 2012 04 19, 08:24)
Buvom 2 naktis, nu ten laaaabai paprasti namukai, tik kad išmiegot, gerai savo patalynę ir miegmaišius turėjom. Bet ten, kiek matėm, tai ir pagrindiniam pastate kambarius nuomoja.

va šie nameliukai

user posted image

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2012 04 19, 09:48)
va šie nameliukai
biggrin.gif

Norėčiau paklausti buvusių: gal kam nors Šveicarijoje Liucernos apylinkėse ir Prancūzijos Provanse pavyko užtikti kempingų su tokiais namukais? Ieškau pigesnių variantų nakvynei be palapinių (žinoma, suprantu, kad kalbant apie pigumą Šveicarijoje reikia pridėti žodį "sąlyginai" biggrin.gif ). Laukiu patarimų blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 04 19, 06:23)
O Jūs kada važiuojate? Mes gegužės pabaigoje, tai jei anksčiau, tai gal kažką grįžusi dėl Slovakijos galėsiu patarti.

Mes važiuojam per Jonines (visada stengiamės išvažiuoti sekmadienio rytą kad mašinų būtų mažiau). Tai kad įspūdžių labai lauksiu. Ružomberokan nesuksim, žinau kad nieko įdomaus ten nėra. O nakvosim toj pačioj vietoj visas naktis - Stara Lesnoj ir iš ten važinėsim į objektus. Yra labai nebloga knyga "Slovakija. Įspūdingiausi turistiniai maršrutai", autoriai Dalia ir Romas Prakapai. Kiekvienas Slovakijos regionas apibūdintas, aprašyti miestai, pilys, kalnų maršrutai.
Papildyta:
QUOTE(Miramax @ 2012 04 19, 07:24)
Buvom 2 naktis, nu ten laaaabai paprasti namukai, tik kad išmiegot, gerai savo patalynę ir miegmaišius turėjom. Bet ten, kiek matėm, tai ir pagrindiniam pastate kambarius nuomoja.

Mačiau tas nuotraukas, dar pagalvojau, kad turėtų būti labai kietos lovos. Bet paklausiau kempingo servise ar reikia turėti savo miegmaišius, tai jie atsakė, kad nereikia, viskuo aprūpina. Bet bet kokiu atveju miegmaišius imsim. Užsisakiau nakvynę su pusryčiais, tikiuosi, kad bus valgomi. O kai ten salygos virtuvėje, ar yra kažkokie indai, kad pasigaminti neįmantrią vakarienę? Ar realiai dušai ir tulikai normalūs?
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 19, 09:02)
Norėčiau paklausti buvusių: gal kam nors Šveicarijoje Liucernos apylinkėse ir Prancūzijos Provanse pavyko užtikti kempingų su tokiais namukais? Ieškau pigesnių variantų nakvynei be palapinių (žinoma, suprantu, kad kalbant apie pigumą Šveicarijoje reikia pridėti žodį "sąlyginai" biggrin.gif ). Laukiu patarimų    blush2.gif .

Kokiu atstumu nuo Liucernos jis galetu buti? Zinau viena apie 78 km nuo jos. Lauterbrunnen. Turbut bus tolokai g.gif

Vaizdas tu namuku mazdaug toks (ten toliau ir yra galimybe nakvoti ten stovinciose kempinginese priekabose)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 19 balandžio 2012 - 19:25
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 19, 20:22)
Kokiu atstumu nuo Liucernos jis galetu buti? Zinau viena apie 78 km nuo jos. Lauterbrunnen. Turbut bus tolokai  g.gif

Vaizdas tu namuku mazdaug toks (ten toliau ir yra galimybe nakvoti ten stovinciose kempinginese priekabose)

Domina maždaug tokios apylinkės: Liucerna, Meiringen, Lauterbrunnen. Tad Jūsų pasiūlymas labai domina. Gal galima gauti kokus kontaktus ar koordinates? Įdomu, ar ten galima apsistoti dviem ar net vienai nakvynei, kokios ten kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 19, 19:34)
Domina maždaug tokios apylinkės: Liucerna, Meiringen, Lauterbrunnen. Tad Jūsų pasiūlymas labai domina. Gal galima gauti kokus kontaktus ar koordinates? Įdomu, ar ten galima apsistoti dviem ar net vienai nakvynei, kokios ten kainos? g.gif

Arturai, visai netycia pas save radau to kempingo plana. Tikiuosi niekas nepasikeite bus per tiek metu - mes ten buvom 2006... Info lyg ir iziurima wink.gif
Siaip ten pritrenkianti vieta. Su vaizdu i Jungfrau, Monach ir Egel virsunes. Galima pasivaikscioti.
Jie priklauso kazkatrai tai kempingu sistemai ir apsistojus duoda kupona - nuolaida kitam apsistojimui ju tinklo kempinguose. Mes ja sekmingai pasinaudojom, nes salia Romos tada stovejom tam paciam tinkle.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 19 balandžio 2012 - 19:41
QUOTE(ziulyte @ 2012 04 19, 20:38)
Arturai, visai netycia pas save radau to kempingo plana. Tikiuosi niekas nepasikeite bus per tiek metu - mes ten buvom 2006... Info lyg ir iziurima wink.gif
Siaip ten pritrenkianti vieta. Su vaizdu i Jungfrau, Monach ir Egel virsunes. Galima pasivaikscioti.
Jie priklauso kazkatrai tai kempingu sistemai ir apsistojus duoda kupona - nuolaida kitam apsistojimui ju tinklo kempinguose. Mes ja sekmingai pasinaudojom, nes salia Romos tada stovejom tam paciam tinkle.

Ačiū, ziulyte, už info 4u.gif . Pažiūrėjau - galimi tik nakvynės namai (vok. Herberge), nes kitokie nameliai, tame tarpe ala kemperiai nuomojami mažiausiai 3 nakvynėm, didesni - ti savaitei. Mums keturiems nakvynės namuose naktis kainuotų apie 110 CHF g.gif . Bet kuriuo atveju išsaugau kontaktus. Gal dar ką kas nors pasiūlys, kad būtų pasirinkimas mirksiukas.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 19 balandžio 2012 - 20:29
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 19, 20:34)
Domina maždaug tokios apylinkės: Liucerna, Meiringen...

Arturai, netoli Liucernos ir Meiringeno, Briens miestelyje yra labai gražus kempingas wub.gif Jame ir namelių yra smile.gif Esu savo fotoreportaže įkėlus nuotraukų iš pavakarojimo prie šio kempingo ežero smile.gif Gaila tik kad pačiam kempinge nefotkinau - tada dar nežinojau, kad šaus į galvą mintis įspūdžiais pasidalint ax.gif

http://aaregg.ch/en/.../Family_camping

Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2012 04 19, 21:18)
Arturai, netoli Liucernos ir Meiringeno, Briens miestelyje yra labai gražus kempingas wub.gif Jame ir namelių yra smile.gif Esu savo fotoreportaže įkėlus nuotraukų iš pavakarojimo prie šio kempingo ežero smile.gif  Gaila tik kad pačiam kempinge nefotkinau - tada dar nežinojau, kad šaus į galvą mintis įspūdžiais pasidalint ax.gif

http://aaregg.ch/en/.../Family_camping

Dėkui 4u.gif . Anksčiau jau buvau žiūrėjęs ir ziulytes, ir tavo pasiūlytų kempingų tinklapius, bet ten kažkodėl g.gif nepastebėjau, kad namelius galima nuomotis ne tik min savaitei, bet ir porai naktų.

Ir dar: neišeina tau pasiųsti žinutės į AŽ (matyt, paštas perpildytas), tad klausimus apie Verdono tarpeklį rašau čia. Gal rasi kelias minutes atsakymams blush2.gif . Būčiau labai dėkingas 4u.gif, o gal ir kitiems informacija pravers:
1. Kokiu Verdono tarpeklio kraštu važiavote:šiauriniu (D952 kelias) ar pietiniu (D957 D71 kelias), ar apvažiavote aplinkui?
2. Tos nuotraukos, kur Jūs plaukiojate su vandens dviračiais, maudotės po kriokliu - kuri tai tarpeklio vieta - turbūt pati upės pabaiga prie ežero?
3. Gal turite kažkokios informacijos apie kempingą, kuriame buvote apsistoję prie tarpeklio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 19 balandžio 2012 - 20:30
Arturai, pabandykit uzklaust el.pastu del 1-2 nakvyniu. Viskas priklauso nuo sezono ir ju apkrovimo. Mes ten buvo spalio pr. - kempingas tikrai buvo pustustis. Nemanau, kad tiek mano, tiek Aidlukos pasiulyti kempingai atsisakytu jus priimti, jei jie tusti. Gal kokia patalyne pasiulytu savo turet. Juk per galva nieks neduos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 19, 21:28)
Ir dar: neišeina tau pasiųsti žinutės į AŽ (matyt, paštas perpildytas), tad klausimus apie Verdono tarpeklį rašau čia. Gal rasi kelias minutes atsakymams blush2.gif . Būčiau labai dėkingas 4u.gif, o gal ir kitiems informacija pravers:
1. Kokiu Verdono tarpeklio kraštu važiavote:šiauriniu (D952 kelias) ar pietiniu (D957 D71 kelias), ar apvažiavote aplinkui?
2. Tos nuotraukos, kur Jūs plaukiojate su vandens dviračiais, maudotės po kriokliu - kuri tai tarpeklio vieta - turbūt pati upės pabaiga prie ežero?
3. Gal turite kažkokios informacijos apie kempingą, kuriame buvote apsistoję prie tarpeklio?

Arturai, mačiau kad mano AZ pilna, negaliu ištrint laiškų - dabar neturiu laiko parašyt visiems klausiantiems ax.gif Na, bet pabandysiu bent čia atsakyt smile.gif Išsitraukiau žemėlapį kad nesuklaidinčiau - nuo Castellane miestelio mes važiavom šiauriniu D952 keliu. Manau daug gražesnis, įspūdingesnis ir sudėtingesnis yra pietinis drinks_cheers.gif Norėjom apvažiuot abiem pusėm, tik kai pamatėm prie tilto vandens dviračius, pasidavėm masinei psichozei paplaukiot gražiuoju kanjonu wub.gif Būtinai ir jūs išbandykit šitą pramogą drinks_cheers.gif Arturai, tu visiškai teisus – tiltas su dviračiais yra pačioj upės pabaigoj prie ežero smile.gif O tie kriokliai pasiekiami tik plaukiant - tiksliau po jais galima palyst su visu vandens dviračiu thumbup.gif
Bandžiau „atkast“ kempingą - čia man atrodo ne tas kempingas kuriame mes buvom apsistoję, bet vaizdas iš mūsiškio atsivėrė labai panašus kaip toj kempingo puslapy įdėtoj nuotraukoj kur matosi tiltas ir valtys prie ežero smile.gif
http://www.eurocampi...pe=PremiumClick
Kitoj tilto pusėj yra ir kitas kempingas – man jis pasirodė fainesnis nei mūsiškis drinks_cheers.gif Beto, jis daug arčiau tilto. Gaila, kad mes jį pamatėm per vėlai - tikrai daug mieliau būtume atsistoję ten ax.gif

Pst. Pasiguosiu verysad.gif Vis dar esu didžiulėj nevilty - prieš savaitę numiro mano kompas verysad.gif Dabar sėdžiu prie vyro kompiuterio ir jaučiuos tokia plika basa - visa mano surinkta informacija svajonių kelionėms, google earth su daugybe smeigtukų įvairiose Europos vietose, paskutinių trejų metų visos kelionių nuotraukos - viskas dingo verysad.gif Mano kompiuteristai bando man pagelbėt, bet … duoda mažai vilties, kad pavyks atgaivint man patį brangiausią informacijos šaltinį verysad.gif Jaučiuos kaip visiška mažvaikė – negaliu, keikiu save, kad vis atidėliojau informacijos išsaugojimą… Jaučiu dižiausiu kelionių prisiminimu liks mano SM fotoreportažai ax.gif Visa laimė, kad užplūdus prašymams įkelti Romos nuotraukas, spėjau jas patalpinti photobucket’e. Gal kada radus laiko sukelsiu jas ir į SM ax.gif O dabar tik užsimerkiu ir prieš akis išnyra FATAL ERROR FATAL ERROR doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidluka: 19 balandžio 2012 - 22:49
QUOTE(Aidluka @ 2012 04 19, 23:29)

Pst. Pasiguosiu verysad.gif    Vis dar esu didžiulėj nevilty - prieš savaitę numiro mano kompas verysad.gif  Dabar sėdžiu prie vyro kompiuterio ir jaučiuos tokia plika basa - visa mano surinkta informacija svajonių kelionėms, google earth su daugybe smeigtukų įvairiose Europos vietose, paskutinių trejų metų visos kelionių nuotraukos - viskas dingo verysad.gif Mano kompiuteristai bando man pagelbėt, bet … duoda mažai vilties, kad pavyks atgaivint man patį brangiausią informacijos šaltinį  verysad.gif  Jaučiuos kaip visiška mažvaikė – negaliu, keikiu save, kad vis atidėliojau informacijos išsaugojimą… Jaučiu dižiausiu kelionių prisiminimu liks mano SM fotoreportažai ax.gif    Visa laimė, kad užplūdus prašymams įkelti Romos nuotraukas, spėjau jas patalpinti photobucket’e.  Gal kada radus laiko sukelsiu jas ir į SM ax.gif O dabar tik užsimerkiu ir prieš akis išnyra FATAL ERROR FATAL ERROR doh.gif

Aidluka console.gif verysad.gif Kaip gaila, na bet gal dar yra vilties, labai linkiu, kad ivyktu stebuklas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juk foto kiek esu girdejus, kazkaip visad sugeba istraukt is mirusiu kompu g.gif unsure.gif
Atsakyti