Gerą tu čia mintį pametėjai turim mes tokią auto,nejauną bet gerai riedančią,gaila nelabai tinkama naudoti kaip kemperį
Visų pirma akcent sveikinu su įvykusia ir, manau, vis tik pavykusia kelione. Dėkoju už galimybę dar kartą, nors ir virtualiai, sugrįžti į nuostabiąją Čekiją. O nesklandumai - tai tarsi prieskoniai, be jų nebūtų taip įdomu gyventi . Nors šį kartą Jums kažkas tų prieskonių gal kiek ir padaugino...
Bet svarbiausia - nenukabinti nosies. To tau ir linkiu
O gal Aidluka ir teisi : ne kartą jau rašė, kad pasidalinus kelionės planais, kelionė sugriūva . O mes čia visi - važiuosim ten, važiuosim šen, planuojam taip ir anaip... Gal dėl to ir visų planai taip radikaliai keičiasi? Nors iš kitos pusės: savo trijų kelionių planais nuoširdžiai dalinausi, o visos kelionės ir įvyko, ir pavyko .
Todėl dar kartą: gero planavimo ir dar geresnių kelionių visiems šiais metais!
Bet svarbiausia - nenukabinti nosies. To tau ir linkiu
QUOTE(akcent @ 2012 04 10, 21:01)
Šie metai ypač įdomūs, visų planai keičiasi grandioziškai
Nežinau, aš kažkaip niekad negalvodavau, kad galim sugesti, kažkaip labai pasitikėjau mašina, o pasirodo nereikėjo.
Nežinau, aš kažkaip niekad negalvodavau, kad galim sugesti, kažkaip labai pasitikėjau mašina, o pasirodo nereikėjo.
QUOTE(akcent @ 2012 04 10, 22:23)
Aš nuoširdžiai maniau, kad šiame forume niekas nėra gedęs Rimtai Per šią kelionę tiek prisimąsčiau visko... Beveik jau ir iki pamąstymų apie kokį prakeikimą daėjusi buvau Nemeluojant, tai net sapną susapnavau prieš kelionę, kuris išsipildė, tai dar kažkaip nemaloniau ir baisiau patapo.
O gal Aidluka ir teisi : ne kartą jau rašė, kad pasidalinus kelionės planais, kelionė sugriūva . O mes čia visi - važiuosim ten, važiuosim šen, planuojam taip ir anaip... Gal dėl to ir visų planai taip radikaliai keičiasi? Nors iš kitos pusės: savo trijų kelionių planais nuoširdžiai dalinausi, o visos kelionės ir įvyko, ir pavyko .
Todėl dar kartą: gero planavimo ir dar geresnių kelionių visiems šiais metais!
QUOTE(Arturas15 @ 2012 04 10, 23:14)
O gal Aidluka ir teisi : ne kartą jau rašė, kad pasidalinus kelionės planais, kelionė sugriūva .
va va, aš jau ir bijau, kad kas nesugriūtų, pvz. atostogų neišleis tokių ilgų
QUOTE(akcent @ 2012 04 10, 22:23)
Aš nuoširdžiai maniau, kad šiame forume niekas nėra gedęs Rimtai
ojojoj akcent, mes su mirksinčia tepalo lempute nuo Nicos grįžome...ir įsivaizduok, nieko
QUOTE(Stella7 @ 2012 04 10, 21:30)
O planai is tiesu siemet keiciasi, musu irgi kardinaliai pasikeite Ne tik planai, tuoj ir gyvenimas keisis
Mūsų kaip bebūtų ir keičiasi...jau rašiau, gaila tikrai kažkokie įdomūs metai.Žinau tik tiek, kad jei nepavyks, tai nesezono metu gal kur pavyks lėktuvu nusibelsti...kaip alternatyvą galvoju apie Maltą.
Aš ko gero Stella7 įtariu kodėl Jūsų gyvenimas tuoj pasikeis Kaip ir Thea! prisidedu prie sveikintojų
...Todėl dar kartą: gero planavimo ir dar geresnių kelionių visiems šiais metais!
Ačiū
Akcent, aš ir sveikinu su įgyvendinta dar viena svajone Suprantu, kad labai iš vėžių išmušė automobilio gedimas Bet tikrai neverta kardinaliai keisti savo planų ir svajonių Nors, ačiū dievui, automobilis mūsų nė karto dar nepavedė, bet yra tekę tikrai nemalonių siurprizų kelyje patirti Net visas gyvenimas prieš akis per akimirką spėjo ne kartą pralėkti Bet, net tokiomis akimirkomis, niekada nekilo mintis atsisakyti tokio keliavimo būdo Labai teisingas posakis - tai kas mūsų nesužlugdo, padaro stipresniais O visokie negeri nuotykiai tiesiog mus užgrūdina Patikėk, praeis kiek laiko, įspūdžiai susigulės ir liks tik gražūs kelionės prisiminimai Tas mašinos gedimas tolimam atminties kampely paliks tik kaip gerai pasibaigęs negeras sapnas
Papildyta:
Arturai, cia tikriausiai tik mane prietarai taip veikia
Aš ir visiems linkiu, kad pavyktų įgyvendinti svajonių keliones Ir visiškai nesvarbi nei jų trukmė, nei kiek toli kiekvienas patrauksime Kartais svajonė yra visai šalia mūsų
Papildyta:
Arturai, cia tikriausiai tik mane prietarai taip veikia
Aš ir visiems linkiu, kad pavyktų įgyvendinti svajonių keliones Ir visiškai nesvarbi nei jų trukmė, nei kiek toli kiekvienas patrauksime Kartais svajonė yra visai šalia mūsų
Thea, Astra777 teisingai manot, dekui
Kad ir keiciasi daugumai planu, vistiek tikiu, kad turesit saunias atostogas, geru ispudziu visiems keliautojams!!!
Kad ir keiciasi daugumai planu, vistiek tikiu, kad turesit saunias atostogas, geru ispudziu visiems keliautojams!!!
Manau, kad neuzilgo Stella dalinsis pasakojimais, kur bus keliaujama kiek letesniu tempu, bet vis tiek keliaujama.
Sveikinimai
Sveikinimai
Patarkit ar pakritikuokit mano vasaros "namų darbus". Čekijoje jau užsakytas namelis kempinge Vysoka Lipa miestelyje Čekijos Šveicarijoje. Nakvosim 5 naktis. Prahoje botelyje ant Vltavos 2 nakvynės užsakytos. Slovakijoje ieškosime pas žmones vietoje (planuoju Stara Lesnoje).
Važiuoja 2 suaugę ir 2 vaikai (7 ir 11 metų).
1 diena Vilnius Vysoka Lipa (Čekija).
2 diena Čekijos Šveicarija, Falkenštejn pilis.
3 diena Bastei Bruck prie Rathen Vokietijoje.
4 diena Cekijos rojus, Trosky pilis.
5 diena Dvur Kralove (zoo safaris), Teplice arba Adršpachai.
6 diena Praha.
7 diena Praha - Lešany (tankų parkas-vyrui "šventa vieta, kurią aplankyti yra BŪTINA)- Kutna Hora (kaulų namai ir sidabro kasyklos) - fontanai vakare.
8 diena Praha, Českyj Štenberg pilis Stara Lesna (Slovakija).
9 diena Slovakijos rojus HORNADO tarpeklis, Levoča, Spis pilis.
10 diena Oravos pilis, Vlkolinec, Liptovskyj Mikulas, Ruzomberok.
11 diena Tatranska Lomnica Skalnate pleso Lomnickoe sedlo.
12 diena Staryj Smakovec Hrebienok, saltieji kriokliai.
13 diena Stara Lesna Vilnius.
Gal ką patarsite Vokietijoje pamatyti netoli Rathen miestelio. Į Kioningšteino pilį neisime, nes pilių bus Čekijoje ir Slovakijoje. Ar Drezdenui reikia ekologinio lipduko?
Gal kas užrodys kokių įdomių objektų, kurių neįtraukiau į savo maršrutą.
Gal kažkas gyveno kempinge Mosquito Čekijos Šveicarijoje ir kaip patiko gyvenimo sąlygos jame?
6 diena Praha.
7 diena Praha - Lešany (tankų parkas-vyrui "šventa vieta, kurią aplankyti yra BŪTINA)- Kutna Hora (kaulų namai ir sidabro kasyklos) - fontanai vakare.
Gal ką patarsite Vokietijoje pamatyti netoli Rathen miestelio. Į Kioningšteino pilį neisime, nes pilių bus Čekijoje ir Slovakijoje. Ar Drezdenui reikia ekologinio lipduko?
Gal kažkas gyveno kempinge Mosquito Čekijos Šveicarijoje ir kaip patiko gyvenimo sąlygos jame?
QUOTE(akcent @ 2012 04 10, 21:23)
Aš nuoširdžiai maniau, kad šiame forume niekas nėra gedęs Rimtai
Paguosiu ir as - keliavimo patirti didele turim ir gede esam Viena kart Suomijoje vaziuojant 100km/h greiciu sprogo galine kemperio padanga... Gyvenimas visas prasisuko tikrai Tik vyro didele vairavimo patirtis islaike mus ant kelio ir nedave masinos ir musu sumalt i miltus... Gal ir angelas sargas prisidejo - 3 vaikai kemperyje buvo.... Brrrr....
Kita kart draugu visai nauja masina nuvaziavo i vieta ir viskas - nebepajudejo Ka mes tik nedarem, ji ne krust. Pasirodo kazkoks neuzverztas varztelis atitruko ir uzkale variklis Vot tiap vot. Gerai, kad buvo Totyota - parskraidino namo ir paskui atgal pasiimt suremontuotos masinos uz Toyota pinigus...
Linkiu kuo maziau tokiu istoriju ir aukstyn nosis visi keliautojai
QUOTE(spyglele @ 2012 04 18, 19:20)
Patarkit ar pakritikuokit mano vasaros "namų darbus". Čekijoje jau užsakytas namelis kempinge Vysoka Lipa miestelyje Čekijos Šveicarijoje. Nakvosim 5 naktis. Prahoje botelyje ant Vltavos 2 nakvynės užsakytos. Slovakijoje ieškosime pas žmones vietoje (planuoju Stara Lesnoje).
6 diena Praha.
6 diena Praha.
Labai super maršrutas Turėtume daugiau atostogų dienų (tiksliau, mano bendrakeleiviai turėtų), irgi būtume Čekiją paėmę. Dabar apsiribosim 4-5 dienom Slovakijoje. Tik vienas pastebėjimas. Jūs Ružomberoke tik nakvosit ar ketinat dar jį apžiūrėti? Nes kiek skaičiau, tai toks alia pramoninis miestukas, kuriame nelabi yra ką žiūrėti. Jei apžiūrinėsit Vlkonec, tai šalia dar yra Likavos pilis, užsukite O Jūs kada važiuojate? Mes gegužės pabaigoje, tai jei anksčiau, tai gal kažką grįžusi dėl Slovakijos galėsiu patarti.
QUOTE(spyglele @ 2012 04 18, 20:20)
Buvom 2 naktis, nu ten laaaabai paprasti namukai, tik kad išmiegot, gerai savo patalynę ir miegmaišius turėjom. Bet ten, kiek matėm, tai ir pagrindiniam pastate kambarius nuomoja.