QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 30, 13:52)
Ko gero, ne Arunas15, o Arturas15 reportažai
. Kažkodėl nuo pat vaikystės net mokykloje visi norėjo mane perkrikštyti į Arūną
. Bet malonu, kad mano reportažai Jums naudingi
.
O mūsų šiemetiniai planai pakankamai dideli: Šveicarija (Reino kriokliai, Keturių kantonų ežeras, Lauterbruno apylinkės), Prancūzija (Aquille du Midi kalnas, Provansas, Žydroji pakrantė), Italija (Milanas), Lichtenšteinas, galbūt Insbrukas, Erelio lizdas Vokietijoje. Vietos parinktos pagal Aidlukos ir stopkaime reportažus. Žinoma, planai lieka planais, bet tikiuosi, kad jie taps realybe
.
Ups
Atsiprašau
Matyt tai reportažas sudomino, kad į nicką nebeisižiūrėjau
Jūsų planai nemaži, kiek laiko žadat skirti kelionei? Mūsų irgi dar nesuderinti, kompanija manimi pasitiki, tai aš čia ir skaitinėju viską, tikiuosi su jūsų visų pagalba nenuvilsiu draugų.
QUOTE(Astra777 @ 2012 03 30, 13:55)
Info per daug nebūna, labai dėkui už nuorodėlę, būtinai perskaitysiu, nes kaip tik reikia apie tas vietas.
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 03 30, 14:22)
Arturas15, dar gal ir susitiksime kažkur
Kelionės trukmė - lygiai tiek pat dienų numatyta.
Kiek skaičiau levandos žydi birželio pabaigoje, liepos pradžioje. Tuo metu ir trauksime tais keliais. Maršrutas jau kaip ir nugludintas, nemanau, kad kas labai keisis. Kažkiek irgi bus panašus į Aidlukos (ypač Šveicarija), bet dauguma objektų numatyti pagal mūsų skonį ir poreikį
Labai linkiu, kad išvyktumėte, naujų įpūdžių pasisemtumėte ir vėl reportažu nudžiugintumėt (labai jie pagelbėja planuojant keliones). Abejus (apie Europą) perskaičiau jau po kokius 5 kartus ir apie Paryžių porą kartų
Ir mes planuojam birželio pabaigoje, liepos pradžioje, o pamatyti levandų laukus butų fantastika