Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Shusha @ 2012 03 30, 09:53)
Arūna, manau tai individualu. Mano šeimyna, pavyzdžiui, keliauja atsižvelgdama į keliaujančiųjų interesus, tačiau tai nereiškia, kad vien tik pataikaujam vaikams. 

drinks_cheers.gif sudarinėdami maršrutą visad atsižvelgiame į visų poreikius. Va ir dabar radom, kad Barselonoj yra šokolado muziejus. Dukra jau džiaugias, kad tik dirbtų. Geruose pramogų parkuose patinka visiems taip pat, todėl neretai užsukam ir į juos. Aišku ne į mažylių zoną, nes tokių nebeturim mirksiukas.gif O gamta, kalnai tinka visai mūsų šeimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsų šeima nemaža, todėl visų poreikius suderinti labai sudėtinga. Praėjusiais metai vežėmės mažylę į Kroatiją, aplankėm pakeliui Livigno, Veneciją(vykom su kemperiu). Buvom ir pramogų parke. Šiemet nusprendėm važiuoti be vaikų blush2.gif Nes praėjusiais metais vyras gana pavargo nuo vairavimo. O aš nuo šokinėjimo apie vaikus doh.gif Vaikai sėdi kėdutėse veidu į priekį, juos reikia užimti, aš važiavau atbulom, mane pradėjo pykinti. Taip, be galo smagu buvo Livigno pasivaikščioti po kalnus, patiko ir mažylėms(dar vežiausi dukterėčią), ir mums, Venecija, Plitvica, poilsis prie Adrijos. Bet važiavimas buvo košmaras. Šiemet nusprendėm, skirti laiko ir sau, noriu pasižvalgyti ir po architektūrinius paminklus, ir nesukti galvos, kad vaikai nepervargtų. Didysis jau sau keliauja, vidurinėlis taip pat turės atostogas užsienyje, o mažosios šią vasarą poilsiaus su močiute prie jūros, kol mūsų nebus. Ir nematau, kad jas nuskriausiu neparodydama gamtos stebuklų, pradžiai dar reikia su Lietuva supažindinti. Nes didieji būdavo visur vežiojami kartu, tikrai toli gražu ne viską prisimena, o ir ne visada prisimena su malonumu.

Taip kad tikrai viskas labai individualu.

Mes šiemet planuojam važiuoti pro Čekiją, būtinai apžiūrint Mikolov, nes ne kartą teko nakvoti, bet norisi ir susipažinti, Zalcburgas,vėliau Didysis Alpių kelias. Galutinis taškas Nica, Kanai. Pro kur grįšim dar nenusprendėm, renku info biggrin.gif

Baigiu perskaityti Arunas15 reportažus, labai naudingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 03 30, 12:20)
Mes šiemet planuojam važiuoti pro Čekiją, būtinai apžiūrint Mikolov, nes ne kartą teko nakvoti, bet norisi ir susipažinti,  Zalcburgas,vėliau Didysis Alpių kelias. Galutinis taškas Nica, Kanai. Pro kur grįšim dar nenusprendėm, renku info biggrin.gif

tai dalis maršruto žiūriu sutampa su mūsų, o Kanai, Monakas, buvo mūsų užpernykštės kelionės tarpiniai sustojimai thumbup.gif
Atsakyti
Baigiu perskaityti Arunas15 reportažus, labai naudingi 4u.gif

Ko gero, ne Arunas15, o Arturas15 reportažai lotuliukas.gif mirksiukas.gif . Kažkodėl nuo pat vaikystės net mokykloje visi norėjo mane perkrikštyti į Arūną g.gif . Bet malonu, kad mano reportažai Jums naudingi thumbup.gif .
O mūsų šiemetiniai planai pakankamai dideli: Šveicarija (Reino kriokliai, Keturių kantonų ežeras, Lauterbruno apylinkės), Prancūzija (Aquille du Midi kalnas, Provansas, Žydroji pakrantė), Italija (Milanas), Lichtenšteinas, galbūt Insbrukas, Erelio lizdas Vokietijoje. Vietos parinktos pagal Aidlukos ir stopkaime reportažus. Žinoma, planai lieka planais, bet tikiuosi, kad jie taps realybe ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 30, 13:52)
.....O mūsų šiemetiniai planai pakankamai dideli: Šveicarija (Reino kriokliai, Keturių kantonų ežeras, Lauterbruno apylinkės), Prancūzija (Aquille du Midi kalnas, Provansas, Žydroji pakrantė), Italija (Milanas), Lichtenšteinas, galbūt Insbrukas, Erelio lizdas Vokietijoje. Vietos parinktos pagal Aidlukos ir stopkaime reportažus. Žinoma, planai lieka planais, bet tikiuosi, kad jie taps realybe ax.gif .

o...čia tai planai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kelionė ko gero jau taip pat turėtų būti Aidlukos ir Stopkaime trukmės ??? 4u.gif

Mes šiemet planuojam važiuoti pro Čekiją, būtinai apžiūrint Mikolov, nes ne kartą teko nakvoti, bet norisi ir susipažinti,  Zalcburgas,vėliau Didysis Alpių kelias. Galutinis taškas Nica, Kanai. Pro kur grįšim dar nenusprendėm, renku info biggrin.gif

thumbup.gif planai , jei dar visos informacijos nesusirinkę gal dar kiek naudingos informacijos rasite mano fotoreportaže apie Austriją, ten taip pat yra ir atostogų aprašymas iš Italijos, Monako ir Nicos mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=766484

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 30 kovo 2012 - 13:03
QUOTE(Astra777 @ 2012 03 30, 13:55)
o...čia tai planai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , kelionė ko gero jau taip pat turėtų būti Aidlukos  ir Stopkaime trukmės ??? 4u.gif

Trukmė - mažesnė už Aidlukos, ir, žinoma, už stopkaime keliones: planuoju išsitekti į 16 dienų. Vieni keliautojai pasirenka mažą regioną ir jį ištyrinėja nuo A iki Z, o mūsų keliavimo stilius, kaip jau supratote iš reportažų - opa opa per Europą biggrin.gif : daug kam nepriimtinas, bet juk visi negali būti vienodi, ar ne? g.gif . Tuo labiau, kaip esu kažkur minėjęs, kad po šiemetinės kelionės artimiausiu metu kelionių gali ir nebūti verysad.gif - tad norisi kuo daugiau pamatyti. Planas dar negalutinis, su klaustuku Milanas, Insbrukas, Provansas (labiausiai jame domina levandų laukai wub.gif ) tik pravažiuojamas, judant link Žydrosios pakrantės. Pagal dienas mano keliavimo stiliui visai normaliai išsidėstom thumbup.gif ... Bet kuriuo atveju - tai programa maksimum, sumažinti ją visada galima mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 30 kovo 2012 - 13:18
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 30, 14:17)
Planas dar negalutinis, su klaustuku Milanas, Insbrukas, Provansas (labiausiai jame domina levandų laukai wub.gif ) tik pravažiuojamas, judant link Žydrosios pakrantės. Pagal dienas mano keliavimo stiliui visai normaliai išsidėstom thumbup.gif ... Bet kuriuo atveju - tai programa maksimum, sumažinti ją visada galima mirksiukas.gif .

bigsmile.gif Arturas15, dar gal ir susitiksime kažkur biggrin.gif Kelionės trukmė - lygiai tiek pat dienų numatyta.
Kiek skaičiau levandos žydi birželio pabaigoje, liepos pradžioje. Tuo metu ir trauksime tais keliais. Maršrutas jau kaip ir nugludintas, nemanau, kad kas labai keisis. Kažkiek irgi bus panašus į Aidlukos (ypač Šveicarija), bet dauguma objektų numatyti pagal mūsų skonį ir poreikį smile.gif
Labai linkiu, kad išvyktumėte, naujų įpūdžių pasisemtumėte ir vėl reportažu nudžiugintumėt (labai jie pagelbėja planuojant keliones). Abejus (apie Europą) perskaičiau jau po kokius 5 kartus ir apie Paryžių porą kartų biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 30 kovo 2012 - 13:29
Ko gero, ne Arunas15, o Arturas15 reportažai lotuliukas.gif  mirksiukas.gif . Kažkodėl nuo pat vaikystės net mokykloje visi norėjo mane perkrikštyti į Arūną g.gif . Bet malonu, kad mano reportažai Jums naudingi thumbup.gif .
O mūsų šiemetiniai planai pakankamai dideli: Šveicarija (Reino kriokliai, Keturių kantonų ežeras, Lauterbruno apylinkės), Prancūzija (Aquille du Midi kalnas, Provansas, Žydroji pakrantė), Italija (Milanas), Lichtenšteinas, galbūt Insbrukas, Erelio lizdas Vokietijoje. Vietos parinktos pagal Aidlukos ir stopkaime reportažus. Žinoma, planai lieka planais, bet tikiuosi, kad jie taps realybe ax.gif .

Mes prieš kelis metus važiavome tokiu maršrutu smile.gif Tik be Lichtensteino, nors važiavom visai pro šalį, bet neužsukom ir be Insbruko. O Erelio lizde buvome šiemet - labai labai patiko (pusė mūsų šeimos dideli istorijos mylėtojai) smile.gif
Atsakyti
Ko gero, ne Arunas15, o Arturas15 reportažai lotuliukas.gif  mirksiukas.gif . Kažkodėl nuo pat vaikystės net mokykloje visi norėjo mane perkrikštyti į Arūną g.gif . Bet malonu, kad mano reportažai Jums naudingi thumbup.gif .

Ups blush2.gif Atsiprašau 4u.gif biggrin.gif Matyt tai reportažas sudomino, kad į nicką nebeisižiūrėjau lotuliukas.gif
Jūsų planai nemaži, kiek laiko žadat skirti kelionei? Mūsų irgi dar nesuderinti, kompanija manimi pasitiki, tai aš čia ir skaitinėju viską, tikiuosi su jūsų visų pagalba nenuvilsiu draugų.

QUOTE(Astra777 @ 2012 03 30, 13:55)
o...čia tai planai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , kelionė ko gero jau taip pat turėtų būti Aidlukos  ir Stopkaime trukmės ??? 4u.gif
thumbup.gif  planai , jei  dar visos informacijos nesusirinkę gal dar  kiek naudingos informacijos rasite mano fotoreportaže apie Austriją,  ten taip pat yra ir atostogų aprašymas iš Italijos, Monako ir Nicos mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=766484

Info per daug nebūna, labai dėkui už nuorodėlę, būtinai perskaitysiu, nes kaip tik reikia apie tas vietas.
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 03 30, 14:22)
bigsmile.gif Arturas15, dar gal ir susitiksime kažkur biggrin.gif Kelionės trukmė - lygiai tiek pat dienų numatyta.
Kiek skaičiau levandos žydi birželio pabaigoje, liepos pradžioje. Tuo metu ir trauksime tais keliais. Maršrutas jau kaip ir nugludintas, nemanau, kad kas labai keisis. Kažkiek irgi bus panašus į Aidlukos (ypač Šveicarija), bet dauguma objektų numatyti pagal mūsų skonį ir poreikį smile.gif
Labai linkiu, kad išvyktumėte, naujų įpūdžių pasisemtumėte ir vėl reportažu nudžiugintumėt (labai jie pagelbėja planuojant keliones). Abejus (apie Europą)  perskaičiau jau po kokius 5 kartus ir apie Paryžių porą kartų biggrin.gif  blush2.gif

Ir mes planuojam birželio pabaigoje, liepos pradžioje, o pamatyti levandų laukus butų fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 03 30, 15:07)
Ir mes planuojam birželio pabaigoje, liepos pradžioje, o pamatyti levandų laukus butų fantastika thumbup.gif

drinks_cheers.gif Mes taip pat labai norime jas pamatyti.
Kitu metu vykti neišeis (gegužė, birželis užimti, rugpjūtį man visur per karšta), liko birželio pabaiga, liepos pradžia. Pamąstėme, ką tokiu metu galima gražaus pamatyti...ir sumąstėme, kad labai norisi levandas pamatyti. Taip ir gavosi, kad "gyvenimas, likimas" šios vasaros kelionę mums suplanavo. Tuo pačiu dar galimybė sugrįžti į jau būtas šalis taip pat nemažiau džiugina.
Atsakyti
wub.gif wub.gif Castellanas..... ....visi provanso kaimeliai viens už kitą gražesni, o Grasas wub.gif :wub:su savo kepalu siesta, atrodo visas provansas ten skendi levandu laukuos( tik jau nepirkit levandu džiovintu....... taip smagu ju pasiskint violetiniuos laukuos rolleyes.gif sunglasses2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 03 30, 14:17)
Trukmė - mažesnė už Aidlukos, ir, žinoma, už stopkaime keliones: planuoju išsitekti į 16 dienų. Vieni keliautojai pasirenka mažą regioną ir jį ištyrinėja nuo A iki Z, o mūsų keliavimo stilius, kaip jau supratote iš reportažų - opa opa per Europą biggrin.gif : daug kam nepriimtinas, bet juk visi negali būti vienodi, ar ne? g.gif . Tuo labiau, kaip esu kažkur minėjęs, kad po šiemetinės kelionės artimiausiu metu kelionių gali ir nebūti verysad.gif - tad norisi kuo daugiau pamatyti. Planas dar negalutinis, su klaustuku Milanas, Insbrukas, Provansas (labiausiai jame domina levandų laukai wub.gif ) tik pravažiuojamas, judant link Žydrosios pakrantės. Pagal dienas mano keliavimo stiliui visai normaliai išsidėstom thumbup.gif ... Bet kuriuo atveju - tai programa maksimum, sumažinti ją visada galima mirksiukas.gif .

Arturai, kodel nepriimtinas. As irgi megstu kuo daugiau pamatyti (juk ne kasdien vaziuoji, tad norisi kuo daugiau istyrineti), o ir pagal aprasymus daugelis cia SM megejai pavazineti.

Patarimas tiems,kad per koki 10-14 dienu pamatyti kuo daugiau - gerai suplanuoti poilsi ir objektus, kurie ir praturtins vaizdais ir nebus per daug varginantys, taip pat labai saikingai i marsruta deti miestus, nes paprastai ivaziavimas/isvaziavimas is miestu jau pareikalauja daug laiko + parkingu paieskos, turizmo info centrai ir pan. Tad miestus deretu planuoti nakvynei ir popiete atvykus isnarsyti iki vakaro.

Atsakyti