Įkraunama...
Įkraunama...

Po Europą automobiliu IV

QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 03 26, 10:05)
Na mes kadangi Slovakijoje planuojame praleisti 4-5 dienas, tai teks pirkti vinjetę. Kad 10 eurų aš buvau skaičiusi. Kai SM buvo parašyta, kad 4,90, apsidžiaugiau. O pasirodo buvau teisingai paskaičiusi  unsure.gif

Matyt tas puslapis, kurį anksčiau buvau įdėjusi, neatnaujino informacijos doh.gif
Dedu kitą puslapį su atnaujinta 2012metų info:
http://www.dalnicni-znamky.com/en/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 26 kovo 2012 - 09:09
Sveiki, keliavom ir mes su savo suneliu 2 metuku automobiliu po siaures Italija ir Pietu Prancuzija. Tai buvo 2010 metu vasara. Prancuzijoje pasukome i siaure, tada per Vokietija namo. Uztrukome 12 dienu, labai pavargome, bet gal del to, kad per tolima marsruta susipanavome. Teko nakvot masinoje Lenkijoje, teko nakti vaziuojant praleisti. Mes blogai padareme, kad kasdien kempinga nauja keitem, vis vaziuodavom nauju vietu apziureti. Kita kart 3 dienas vertetu pabut vienoje vietoje. Nusipirkome Italijoje didziule palapine, nakvodavome kempinguose, issinuomave zemes lopineli. Bet ten yra dusai, tuoletai, elektra, taigi problemu nebuvo. Vezemes kelionini saldytuviuka. Masinai vaziuojant jis pajungtas ir veikia, o sustojus galima pajungti prie masinos (bet taip akumas greit nuses) arba protingiausia prie elektros kempinge - bet ne visur ta elektra buna. Kempingu visur pilna, ivairiausiu, mes rinkomes su baiseinu kad butu, kur daugiau zalumos, arti didziuju miestu ir prie vandens. Smagu viska pamatyti, ypac jei vaziuoji savo transportu, sustoji kur nori, issimaudem kalnu upeje. Aisku, vaziavimas per kalnus pykina, bet galima rinktis greitkeli, aisku mokamas, bet uztat tiesiau, lygiau ir greiciau. Reikia pabandyti ir tai ir tai, nes vaizdai tikrai skiriasi. Suneliui tiek ispudziu buvo, kad net kalbet geriau pradejo:) gryzom namo - kaimynai nustebe klausosi, kad jau supranta musu berniuka:) Visa kelione kainavo apie 5 000 litu. Beje, net nustebau kiek daug zmoniu taip keliauja... Saunia lietuviu porele sutikome prie Venecijos kempinge! Vairavo beveik vien tik mano vyras, as gale su vaiku uzsiemiau. Europoje visi taip laksto... tie autobanai - pabandziau vaziuot, ka tu, gerai, kad i tunelio siena neisitrenkiau, nes greiciai tikrai man per dideli. smile.gif
Atsakyti
Autobanais vaziuojant svarbiausia nemaisyt, bet tikrai nebutina lekti 200 km per valanda. Aisku 80-90 km irgi nesivilksi lotuliukas.gif
O keliaut zmoniu savo auto tikrai labai daug keliauja.
Kad nepykintų, kitą kartą turėkit su savim imbiero tablečių ir viskas bus gerai.
Atsakyti
Gal galit duoti kokią nuorodą, kur pasižiūrėti kokių kempingų šalia Nicos, ar Kanų? Ir gal patarti, kur geriau?
Atsakyti
Į Čekiją važiuojantiems gal pagelbės kiek sutaupyti wink.gif
http://www.baltictra...lt&pub_id=71739
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2012 03 26, 14:51)
Gal galit duoti kokią nuorodą, kur pasižiūrėti kokių kempingų šalia Nicos, ar Kanų? Ir gal patarti, kur geriau?

Pasižiūrėkit kempingus Italijos pasieny, pvz. Ventimiglia, mes ten miegojom, nes iki Monaco visai netoli.
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 03 25, 18:33)
Kada keliausite?
Mes po 12d, galėsiu pasidalinti įspūdžiais (nebent jūs greičiau nuvyksite nei mes).
Jeigu pas jus planuose dar Lenkijos lankytini objektai, tai jums ir neverta lėkti iki Čekijos pasienio - nakvokite Lenkijoje.
Krokuvoje mes neblogame pensione gyvenome -pora žingsnių nuo aikštės smile.gif Ir šiaip kainos ten neblogos nakvynei.

Sveiki.Mes planuojame keliauti tik rugpjūčio mėnesį.Bet jau dabar planuojame maršrutą.Kiek žinau,reikia iš anksto užsisakyti nakvynę,nes rugpjūtį daug turistų,gali būti ir per vėlu smile.gif
Labai lauksiu jūsų įspūdžių ir komentarų sugrįžus iš kelionės biggrin.gif Sėkmės kelyje ir gero oro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2012 03 26, 16:02)
Sveiki.Mes planuojame keliauti tik rugpjūčio mėnesį.Bet jau dabar planuojame maršrutą.Kiek žinau,reikia iš anksto užsisakyti nakvynę,nes rugpjūtį daug turistų,gali būti ir per vėlu smile.gif
Labai lauksiu jūsų įspūdžių ir komentarų sugrįžus iš kelionės biggrin.gif Sėkmės kelyje ir gero oro thumbup.gif

Tuomet, tikrai ar čia, ar jums Až bent trumpai parašysiu įspūdžius. Ir kainos tikriausiai nemenkai bus pasikeitusios (kas tikriausiai ne man vienai aktualu blush2.gif )...
Dėkui, tik su oru baisoka. Bent dabar gismeteo rodo lietų kitai savaitei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 26, 14:54)
Į Čekiją važiuojantiems gal pagelbės kiek sutaupyti wink.gif
http://www.baltictra...lt&pub_id=71739

Ačiū.Geras puslapis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 03 26, 16:07)
Tuomet, tikrai ar čia, ar jums Až bent trumpai parašysiu įspūdžius. Ir kainos tikriausiai nemenkai bus pasikeitusios (kas tikriausiai ne man vienai aktualu blush2.gif )...
Dėkui, tik su oru baisoka. Bent dabar gismeteo rodo lietų kitai savaitei unsure.gif

Ačiū,labai lauksiu. biggrin.gif Tikėkimės,kad viskas bus gerai ir labai nesulysite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 03 26, 16:07)

Taip,kainas būtinai parašykite.Parašykite ir apie kelių mokesčius,ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Akcent kodel taip anksti sugalvojot keliaut? bigsmile.gif Palinkesiu gero kelio ir butinai lauksim ispudziu thumbup.gif

Gaila,kad kainos taip pakile blink.gif kai vaziuoji ne per viena ir ne dvi salis,tai nemazai susidaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 03 26, 19:05)
Akcent kodel taip anksti sugalvojot keliaut? bigsmile.gif  Palinkesiu gero kelio ir butinai lauksim ispudziu thumbup.gif

Ilgasis savaitgalis bei Velykos + 1d vyras pasiims darbe atostogų mirksiukas.gif Turėsime tik 4d, bet ir objektų nusimatėme nedaug. Šiek tiek norisi jau išbėgti iš namų, akims naujų vaizdų duoti. O Prahą seniai pamatyti norisi...
Vasarai priplanuota objektų sočiai, iš Čekijos tik Mikulovas tilps į planą smile.gif
Atsakyti
Ai tai viskas aisku,maniau cia jau didzioji tavo kelione blush2.gif labai faina mintis,noreciau ir as,bet kad jau visai nera uz ka blush2.gif as su draugem paskutini balandzio savaitgali i Talina vaziuosiu cool.gif

o beje kur nakvynes numate? brangiai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 26 kovo 2012 - 18:26