merginos jei gavot pelėdžiuką, gal kokius mainus suorganizuočiau, taip nooooooooooriu aš jo,,. kitoks nei turiu...
Ziogeli, noriu nors vienos zuvikes ,bet peleda ne pas mane uztat gavau du visciukus
o matet jus straipsni apie eglutes papuosimus zurnale Legendos? ten ir Mildazytes kolekcijos truputi foto yra (bet kad ji neturi nieko tokio, ko jus neturit )
QUOTE(Elzė @ 2012 02 12, 17:22)
o matet jus straipsni apie eglutes papuosimus zurnale Legendos? ten ir Mildazytes kolekcijos truputi foto yra (bet kad ji neturi nieko tokio, ko jus neturit )
kuriame numeryje ?
Papildyta:
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 16:45)
Ziogeli, noriu nors vienos zuvikes ,bet peleda ne pas mane uztat gavau du visciukus
tuos viščiukus turiu gal 3, jei regis buvo patys populiariausi Lietuvoje, o gal geriausiai išsilaikę....
susitarsim dėl žuvų
as darau toki zaisliuka, kaip atrodo nenudauztas
paskaiciau, kad cia hunting dog, o man kazkodel jis atrode kazkoks is Bremeno muzikantu, ir norejosi jam skrybele uzdeti
naujausiam. jei idomu gali pafotkinti....
Papildyta:
o yra kur nors koks psl, kur butu su metais suzymeta? na mazdaug paziurineti zaisliuku metus...
paskaiciau, kad cia hunting dog, o man kazkodel jis atrode kazkoks is Bremeno muzikantu, ir norejosi jam skrybele uzdeti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 12, 17:36)
kuriame numeryje ?
Papildyta:
o yra kur nors koks psl, kur butu su metais suzymeta? na mazdaug paziurineti zaisliuku metus...
QUOTE(Elzė @ 2012 02 12, 17:43)
as darau toki zaisliuka, kaip atrodo nenudauztas
Papildyta:
Papildyta:
kelkit jau į žaisliukų temą nuotraukytes, nors ir čia nemaišo...
http://www.supermama...howtopic=814522 šitą medžiotoją šunį tai buvau įsidėmėjusi...
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 10:13)
Rytas labas
matau gricie, va galetum i veidaknyke ateiti krts nuo karto kokia foto parodyti is katalogo
matau gricie, va galetum i veidaknyke ateiti krts nuo karto kokia foto parodyti is katalogo
Sveikos visos, buvapleidus reikalus.siandien bandysiu vakare idet:)
io tai temos nebus, bus veidasnukyje dabar?
QUOTE(gricie @ 2012 02 12, 18:00)
Sveikos visos, buvapleidus reikalus.siandien bandysiu vakare idet:)
gricie, kaip visada su savo išskirtiniu humoro jausmu .padariau temą - užverskit naujom nuotraukom http://www.supermama...howtopic=814522
O buvo taip https://picasaweb.go...asweet/DropBox#
nusipirkau sendaikčiuose lempą 50 lt nu... pasirodė verta , patiko stovas labai , pakankamai sunki, turbūt natūralus akmuo
nulėkiau iš karto į užuolaidų saloną kutosų 30 lt metras, jo ir reikėjo
tada pagalvojau kažkaip pakeisti gaubtą, nusipirkau klijų ir t.t. bet kaip matote rezultate, nieko nėra, išleista apie 150 lt,
dar plius remontą darantys meistai buvo pasikabinę lempą ant kabelio na tai dar ir pradegino šoną iš vidaus ,
o viskas stovi ant bobutės palikimo pinta dėžė, čia mano antikvaras
nusipirkau sendaikčiuose lempą 50 lt nu... pasirodė verta , patiko stovas labai , pakankamai sunki, turbūt natūralus akmuo
nulėkiau iš karto į užuolaidų saloną kutosų 30 lt metras, jo ir reikėjo
tada pagalvojau kažkaip pakeisti gaubtą, nusipirkau klijų ir t.t. bet kaip matote rezultate, nieko nėra, išleista apie 150 lt,
dar plius remontą darantys meistai buvo pasikabinę lempą ant kabelio na tai dar ir pradegino šoną iš vidaus ,
o viskas stovi ant bobutės palikimo pinta dėžė, čia mano antikvaras
man asmeniskai balta spalva graziausiai ziurisi. jei dekupazinsi ir dar tie kutai bus tai jau mirgu margu, bet jei jau pradeginta tai reikia kazkaip gelbet ta gaubta, ka manau patars labiau patyrusios sioj srityje... meistrai tai gautu per galva uz toki darba
QUOTE(sraige @ 2012 02 23, 16:16)
man asmeniskai balta spalva graziausiai ziurisi. jei dekupazinsi ir dar tie kutai bus tai jau mirgu margu, bet jei jau pradeginta tai reikia kazkaip gelbet ta gaubta, ka manau patars labiau patyrusios sioj srityje... meistrai tai gautu per galva uz toki darba
ant balto labai dulkės matosi, tiesiog siaubingai, o tai kitas meistras su plytelių staklėm išdaužė naujos vyryklės orkaitės stiklą - dužo vidinis, bet dabar ir viršutinis iškrenta, reikės keisti, nu ką su jais tokiais atgrubnagiais daryti, išvijus esu, ir pati nusišpakliuoti išmokau sienas, lubas...