Elze,
Ziogeli man graziau ant egles...po viena TV rezimu Ir kiek imanoma surasyti informacija.
Ir manes laukia tas darbas, bet jauciu tik rudeniop prisesiu, jeigu iki pavasario nespesiu, nes paskui sodai,darzai, laukai,jura ir psio tokoje
ir tą mergaitę lyšną gal turit?
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 23:27)
aš tai sakyčiau kaip papuoli... paskutinįkart dariau brangias, premium kokybės, tai pasiėmus vos neapsiverkiau kokia tragiška kokybė. jau geriau būčiau po 19cnt darius...
nezinau, dariau uzsakiusi internetu is eurokos...nu s paskutinis, spalvos baisios, galvos nukapotos
Pas mus mieste tik viena vieta zinau,kur tiksliai tokias foto daro kaip originalai.
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 23:36)
ir ta mergaite lyšną gal turit?
taip
ieškosim tų mergiočių kitais metais ...
na man dar neteko nusivilti tom pigesnėm foto, bet tikiu, kad visko pasitaiko.
na man dar neteko nusivilti tom pigesnėm foto, bet tikiu, kad visko pasitaiko.
Nus labanakt, kotais diedas sukauna
Ryte anksti keltis, o as kol kavos neparagauju bunu neatsibudusi ir nepakaltinama
Ryte anksti keltis, o as kol kavos neparagauju bunu neatsibudusi ir nepakaltinama
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 00:59)
Nus labanakt, kotais diedas sukauna
nu taip, o man reik dirbt,o tai liks barbė be bliuskės
Jatau Zioge, o kada ilsiesi
Pas mane sode yra visi dukros zaislai sukrauti,kazkaip ji nelauze...barbiu koks desetkas...visos aprengtos ir apmegztos mano
Pas mane sode yra visi dukros zaislai sukrauti,kazkaip ji nelauze...barbiu koks desetkas...visos aprengtos ir apmegztos mano
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 01:05)
Jatau Zioge, o kada ilsiesi
turiu 2 darbus prisižadėjusi padaryti, daugiau tai niekam nieko nebedarysiu, nušaukit mane... ir taip kiekvieną kartą iki kito karto
Rytas labas
matau gricie, va galetum i veidaknyke ateiti krts nuo karto kokia foto parodyti is katalogo
matau gricie, va galetum i veidaknyke ateiti krts nuo karto kokia foto parodyti is katalogo
QUOTE(Vedda @ 2012 02 12, 11:13)
Rytas labas
mergaites, kai pabaigsiu barbe, nes iki vakaro turi buti pilnu kostiumu, tai uzsiimsiu nuo rytojaus... padarysiu katalogus atskirus, kazkaip reikes pasiziureti, kad visos galetume ten kelti foto, pagal temas ko gero...
Papildyta:
nauja tema čia
http://www.supermama...howtopic=814522
dar stengiuosi greitai visus žinomus link'us į kolekcijas surasti
Papildyta:
PASIDARYKUT GREITAI NORS IR TUSCIUS ALBUMUS KAS DAR NETURI , IDESIU NUORODAS
Nebeleidzia daugiau redaguoti, yra kaip yra http://www.supermama...howtopic=814522 nauji namai tik tokie....
niu, gavot savo rezervacijos laiskus merginos ? gavau žuvis , nezinau džiaugtis ar ne, gal džiaugtis, tik vakare buvau savimi nusiminusi, dėl šitų lenktynių vėl eilinį kartą buvau nustūmus šeimos reikalus.... o tarp kitko radau internete jei labai norisi ir Lietuvoje po 15 lt parduoda prisegamus žaislus ne po daug , po kelis.... ir be lenktynių..
niu, gavot savo rezervacijos laiskus merginos ? gavau žuvis , nezinau džiaugtis ar ne, gal džiaugtis, tik vakare buvau savimi nusiminusi, dėl šitų lenktynių vėl eilinį kartą buvau nustūmus šeimos reikalus.... o tarp kitko radau internete jei labai norisi ir Lietuvoje po 15 lt parduoda prisegamus žaislus ne po daug , po kelis.... ir be lenktynių..
Nu ir as kazka gavau kazko ne ... norejau snieguoles ir senio salcio ir zuvies ,bet...yra kaip yra
Ziogeli,rodyk kur parduoda
as dabar taip staigiai albumo nepadarysiu,juo labiau sia savaite sedziu pas dukra.
Ziogeli,rodyk kur parduoda
as dabar taip staigiai albumo nepadarysiu,juo labiau sia savaite sedziu pas dukra.