oho, mes turim talentu!!!
QUOTE(skraide @ 2012 02 11, 22:00)
o kaip cia ji taip isgrazinot?
paparastai, viska nulupau, palikau tik veida ir pagali kuris viduje buvo na dar pjuvenas ir sena popieriu atgal sukisau,bet pjuvenas ne visas, nes labai dulkejo
QUOTE(sraige @ 2012 02 11, 22:01)
oho, mes turim talentu!!!
aciu aciu, toks ir talentas... daug ka moku ,kas rankomis daroma
oho ir maisa net Senis rado
(o to ornamenti nebeperpiesit?)
(o to ornamenti nebeperpiesit?)
Kai vata isdzius, padarysiu, bet reikia trafareta pasidaryti,is rankos nelabai gausis .
nerealiai
Papildyta:
siandien, kai fotkinausi zaisliukus, tai issitraukiau ir tokia dezute, kur man atidave mano mociute. tai ten radau labai graziu suduzusiu zaisliuku....Jau taip gaila ju buvo.... kai kurie visai suduze, o keli tai dar matosi, kas ten buvo...
Papildyta:
o cia sitie is mano proseneles:
Papildyta:
ir dar klausimas, kas cia?
tete sako- kriaukle, brolis- sudukas suraitytas
Papildyta:
siandien, kai fotkinausi zaisliukus, tai issitraukiau ir tokia dezute, kur man atidave mano mociute. tai ten radau labai graziu suduzusiu zaisliuku....Jau taip gaila ju buvo.... kai kurie visai suduze, o keli tai dar matosi, kas ten buvo...
Papildyta:
o cia sitie is mano proseneles:
Papildyta:
ir dar klausimas, kas cia?
tete sako- kriaukle, brolis- sudukas suraitytas
Elze, kokiu lobiu turiiiiiiiii
Kaip gaila tu suduzusiu, senis saltis toks nematytas ir tas suo
Ta ruzava tai kriaukle ,as tokia turiu,tik ji ant pakabuko .
Kaip gaila tu suduzusiu, senis saltis toks nematytas ir tas suo
Ta ruzava tai kriaukle ,as tokia turiu,tik ji ant pakabuko .
QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 23:05)
paparastai, viska nulupau, palikau tik veida ir pagali kuris viduje buvo na dar pjuvenas ir sena popieriu atgal sukisau,bet pjuvenas ne visas, nes labai dulkejo
nu ką ir sakiau
elzės tai fainiiiiiiiiiiiii visi turi tų viščiukų tupinčių, tik aš ne
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 11, 22:34)
nu ką ir sakiau
ir as visciuku neturiuuuu ai daug ko dar neturiuuuuu
as tai galvoju, gal ta suni man kaip nors pavyktu prisikelti? ten jam nudauzta skrybele (as taip speju). tai va galvoju gal su kokiu veltiniu padarius priklijuoti
Na kaip tos tokios matrioskos kur jus turit su skarutem, ar tie patys visciukai gi budavo su pliusiniais snapeliais...
Tik va as ne Vedda, ir man su tokiais dalykais labai sudetinga
Na kaip tos tokios matrioskos kur jus turit su skarutem, ar tie patys visciukai gi budavo su pliusiniais snapeliais...
Tik va as ne Vedda, ir man su tokiais dalykais labai sudetinga
Elze, labai grazus zaisliukai
gal paguosiu, bet as irgi neturiu
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 12, 00:34)
visi turi tų viščiukų tupinčių, tik aš ne
gal paguosiu, bet as irgi neturiu
jei idomu, tai mano zaisliukai cia tik man cia beveik geda rodytis prie jusu muzieju namuose...
siandien kazkaip labai graziai praleidau diena bezaizdama su tais zaisliukais ir toje mociutes dezuteje radau jau pamirstu grazumu kazkaip net negalvojau, kad kai kuriuos turiu Nes nuo vaiku vis slepdama, pati nuo saves kai paslepiu, tai paskui staigmena sau paciai buna
siandien kazkaip labai graziai praleidau diena bezaizdama su tais zaisliukais ir toje mociutes dezuteje radau jau pamirstu grazumu kazkaip net negalvojau, kad kai kuriuos turiu Nes nuo vaiku vis slepdama, pati nuo saves kai paslepiu, tai paskui staigmena sau paciai buna
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 23:44)
jei idomu, tai mano zaisliukai cia tik man cia beveik geda rodytis prie jusu muzieju namuose...
nu nieko ji neturi dieve dieve kaip gražu....