Įkraunama...
Įkraunama...

Senienų ir antikvaro gerbėjų klubas

oho, mes turim talentu!!! blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2012 02 11, 22:00)
o  kaip cia ji taip isgrazinot? thumbup.gif

paparastai, viska nulupau, palikau tik veida ir pagali kuris viduje buvo biggrin.gif na dar pjuvenas ir sena popieriu atgal sukisau,bet pjuvenas ne visas, nes labai dulkejo doh.gif
QUOTE(sraige @ 2012 02 11, 22:01)
oho, mes turim talentu!!! blink.gif  thumbup.gif

aciu aciu, toks ir talentas... daug ka moku ,kas rankomis daroma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 11 vasario 2012 - 22:05
oho ir maisa net Senis rado smile.gif
(o to ornamenti nebeperpiesit?)
Atsakyti
Kai vata isdzius, padarysiu, bet reikia trafareta pasidaryti,is rankos nelabai gausis .
Atsakyti
nerealiai
Papildyta:
siandien, kai fotkinausi zaisliukus, tai issitraukiau ir tokia dezute, kur man atidave mano mociute. tai ten radau labai graziu suduzusiu zaisliuku....Jau taip gaila ju buvo.... kai kurie visai suduze, o keli tai dar matosi, kas ten buvo...

user posted image
Papildyta:
o cia sitie is mano proseneles:

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
ir dar klausimas, kas cia?

tete sako- kriaukle, brolis- sudukas suraitytas biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 11 vasario 2012 - 22:28
Elze, kokiu lobiu turiiiiiiiii bigsmile.gif
Kaip gaila tu suduzusiu, senis saltis toks nematytas ir tas suo verysad.gif

Ta ruzava tai kriaukle ,as tokia turiu,tik ji ant pakabuko .
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2012 02 11, 23:05)
paparastai, viska nulupau, palikau tik veida ir pagali kuris viduje buvo  biggrin.gif  na dar pjuvenas ir sena popieriu atgal sukisau,bet pjuvenas ne visas, nes labai dulkejo  doh.gif

aciu aciu, toks ir talentas... daug ka moku ,kas rankomis daroma  biggrin.gif

nu ką ir sakiau thumbup.gif
elzės tai fainiiiiiiiiiiiii wub.gif visi turi tų viščiukų tupinčių, tik aš ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 11 vasario 2012 - 22:39
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 11, 22:34)
nu ką ir sakiau  thumbup.gif
elzės tai fainiiiiiiiiiiiii  wub.gif  visi turi tų viščiukų tupinčių, tik aš ne  g.gif

tongue.gif

ir as visciuku neturiuuuu verysad.gif ai daug ko dar neturiuuuuu unsure.gif
Atsakyti
as tai galvoju, gal ta suni man kaip nors pavyktu prisikelti? ten jam nudauzta skrybele (as taip speju). tai va galvoju gal su kokiu veltiniu padarius priklijuoti g.gif
Na kaip tos tokios matrioskos kur jus turit su skarutem, ar tie patys visciukai gi budavo su pliusiniais snapeliais...
Tik va as ne Vedda, ir man su tokiais dalykais labai sudetinga doh.gif
Atsakyti
Elze, labai grazus zaisliukai smile.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 12, 00:34)
visi turi tų viščiukų tupinčių, tik aš ne  g.gif

gal paguosiu, bet as irgi neturiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
jei idomu, tai mano zaisliukai cia tik man cia beveik geda rodytis prie jusu muzieju namuose...
siandien kazkaip labai graziai praleidau diena bezaizdama su tais zaisliukais smile.gif ir toje mociutes dezuteje radau jau pamirstu grazumu smile.gif kazkaip net negalvojau, kad kai kuriuos turiu smile.gif Nes nuo vaiku vis slepdama, pati nuo saves kai paslepiu, tai paskui staigmena sau paciai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2012 02 11, 23:44)
jei idomu, tai mano zaisliukai cia tik man cia beveik geda rodytis prie jusu muzieju namuose...
siandien kazkaip labai graziai praleidau diena bezaizdama su tais zaisliukais smile.gif ir toje mociutes dezuteje radau jau pamirstu  grazumu smile.gif kazkaip net negalvojau, kad kai kuriuos turiu smile.gif Nes nuo vaiku vis slepdama, pati nuo saves kai paslepiu, tai paskui staigmena sau paciai buna smile.gif

nu nieko ji neturi doh.gif dieve dieve kaip gražu....
Atsakyti