Įkraunama...
Įkraunama...

Senienų ir antikvaro gerbėjų klubas

Nu va pradejom apie senienas...baigsim kuo lotuliukas.gif

as tai galiu kalbet ir kalbet, ir rodyt, nes dar fotografuoju bet kur ir bet ka rolleyes.gif

dar vienas sodo kampas ...ersketuoges, pradzioje buvo del apsaugos kol tvoros neturejome,dabar tik grazu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ogista @ 2012 02 06, 23:55)
irocka, o aš tavo albume vieną savo daiktą radau, ale pats gražiausias iš visų hihihi.gif
nesuprantu dėl kitų žaisliukų, kur tiek daug  susidėti g.gif  gal kada nors muziejus bus?

taip, pats graziausias, o tai ir staigmena buvo vyrui rolleyes.gif , aciu jums mirksiukas.gif
o del to, kur viska sudet ,as jau nezinau:oh
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 06, 23:51)
aš irgi esu kaimietiško stiliaus sodų gerbėja

as tai taikaus i klasika wub.gif
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 23:58)
Nu va pradejom apie senienas...baigsim kuo  lotuliukas.gif

as tai galiu kalbet ir kalbet, ir rodyt, nes dar fotografuoju bet kur ir bet ka  rolleyes.gif

dar vienas sodo kampas ...ersketuoges, pradzioje buvo del apsaugos kol tvoros neturejome,dabar tik grazu  biggrin.gif
user posted image

sitos ersketrozes irgi mano skonio bigsmile.gif ar saknys drenazo negadina? blush2.gif
rudeni kelsimes i naujus namus, reikes aplinka susitvarkyti, prasta is manes sodininke, bet gal kas gausis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 07, 00:30)
as tai taikaus i klasika wub.gif

sitos ersketrozes irgi mano skonio bigsmile.gif ar saknys drenazo negadina? blush2.gif
rudeni kelsimes i naujus namus, reikes aplinka susitvarkyti, prasta is manes sodininke, bet gal kas gausis blush2.gif

sakyčiau labai plinta jos jei paleisti šiaip... Danijoje tai mačiau paplūdimių ruožas nuo gyvenamųjų namukų atskirtas, tai taip užžėlę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 23:30)

nezinau kaip su drenazu, nes pas mumi sode nieko panasaus nera biggrin.gif

Kapojam ir pjaustome tas ersketrozes, ne jau seniai butu ju misko raizgalyne...bet grazu kaip zydi ir uogienes dar pasidarome.
Atsakyti
tarybinių žaislų mylėtojams, aš vedu vaiką per gatvę ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 vasario 2012 - 21:57
OOOOOO bigsmile.gif nerealu wub.gif
Atsakyti
kaip fainai!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
nereali foto bigsmile.gif wub.gif tokio vezimo neturejau, bet labai svajojau turet verysad.gif
Atsakyti
nuotrauka superine, ziogeli, nusiuskit i zaislu muzieju, jie renka ir nuotraukas su zaislais mirksiukas.gif
o tos masinos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irocka7212: 11 vasario 2012 - 00:14
QUOTE(irocka7212 @ 2012 02 11, 01:13)
nuotrauka superine, ziogeli, nusiuskit i zaislu muzieju, jie renka ir nuotraukas su zaislais mirksiukas.gif
o tos masinos  wub.gif  thumbup.gif

kur tas žaislų muziejus, galėčiau gi negaila.... baisiausia, kad sugadinau nuotrauką, susilenkė ir dabar matosi jau aptrupėjo, reikia kuo greičiau kopijų nusiskanuoti o tai prapuls...
Atsakyti
Tai jau tikrai 4u.gif

as darzelio nelankiusi ax.gif Augome su broliais namuose. Tokiu zaislu gyvenime neturejau. Pamenu kieme vienas berniukas tokia masina turejo...mireme is pavydo, bet jis jos net pirstu paliesti neleisadvo doh.gif lotuliukas.gif Jis vaziuodavo, o visa gauja begdavome is paskos doh.gif

Kas siandien prie kompu dezuruos?? lotuliukas.gif
Atsakyti