Nu va pradejom apie senienas...baigsim kuo
as tai galiu kalbet ir kalbet, ir rodyt, nes dar fotografuoju bet kur ir bet ka
dar vienas sodo kampas ...ersketuoges, pradzioje buvo del apsaugos kol tvoros neturejome,dabar tik grazu
QUOTE(ogista @ 2012 02 06, 23:55)
irocka, o aš tavo albume vieną savo daiktą radau, ale pats gražiausias iš visų
nesuprantu dėl kitų žaisliukų, kur tiek daug susidėti gal kada nors muziejus bus?
nesuprantu dėl kitų žaisliukų, kur tiek daug susidėti gal kada nors muziejus bus?
taip, pats graziausias, o tai ir staigmena buvo vyrui , aciu jums
o del to, kur viska sudet ,as jau nezinau:oh
QUOTE(ziogelis2003 @ 2012 02 06, 23:51)
aš irgi esu kaimietiško stiliaus sodų gerbėja
as tai taikaus i klasika
QUOTE(Vedda @ 2012 02 06, 23:58)
Nu va pradejom apie senienas...baigsim kuo
dar vienas sodo kampas ...ersketuoges, pradzioje buvo del apsaugos kol tvoros neturejome,dabar tik grazu
sitos ersketrozes irgi mano skonio ar saknys drenazo negadina?
rudeni kelsimes i naujus namus, reikes aplinka susitvarkyti, prasta is manes sodininke, bet gal kas gausis
QUOTE(sraige @ 2012 02 07, 00:30)
as tai taikaus i klasika
rudeni kelsimes i naujus namus, reikes aplinka susitvarkyti, prasta is manes sodininke, bet gal kas gausis
sakyčiau labai plinta jos jei paleisti šiaip... Danijoje tai mačiau paplūdimių ruožas nuo gyvenamųjų namukų atskirtas, tai taip užžėlę
QUOTE(sraige @ 2012 02 06, 23:30)
nezinau kaip su drenazu, nes pas mumi sode nieko panasaus nera
Kapojam ir pjaustome tas ersketrozes, ne jau seniai butu ju misko raizgalyne...bet grazu kaip zydi ir uogienes dar pasidarome.
OOOOOO nerealu
kaip fainai!!!!!!!!!!!!
nereali foto tokio vezimo neturejau, bet labai svajojau turet
nuotrauka superine, ziogeli, nusiuskit i zaislu muzieju, jie renka ir nuotraukas su zaislais
o tos masinos
o tos masinos
QUOTE(irocka7212 @ 2012 02 11, 01:13)
nuotrauka superine, ziogeli, nusiuskit i zaislu muzieju, jie renka ir nuotraukas su zaislais
o tos masinos
o tos masinos
kur tas žaislų muziejus, galėčiau gi negaila.... baisiausia, kad sugadinau nuotrauką, susilenkė ir dabar matosi jau aptrupėjo, reikia kuo greičiau kopijų nusiskanuoti o tai prapuls...
Tai jau tikrai
as darzelio nelankiusi Augome su broliais namuose. Tokiu zaislu gyvenime neturejau. Pamenu kieme vienas berniukas tokia masina turejo...mireme is pavydo, bet jis jos net pirstu paliesti neleisadvo Jis vaziuodavo, o visa gauja begdavome is paskos
Kas siandien prie kompu dezuruos??
as darzelio nelankiusi Augome su broliais namuose. Tokiu zaislu gyvenime neturejau. Pamenu kieme vienas berniukas tokia masina turejo...mireme is pavydo, bet jis jos net pirstu paliesti neleisadvo Jis vaziuodavo, o visa gauja begdavome is paskos
Kas siandien prie kompu dezuruos??