Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(EZM @ 2012 02 10, 09:59)
Atleiskit dėl paklodės. pasitaisysiu, ačiū už komentarą, bet ND yra neparodyti kaip išlyginta paklodė o fokusavimas į tris atskirus daigtus. o tai manau padariau

deja svarbu viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 02 10, 09:47)
labas rytas 4u.gif 

mielas, kadras, kažkuom patraukė, dėl kadravimo sutinku čiut kitaip nortusi. Ir sagutis arba jo nebūtu arba būtu kitu kampu, mano manynu dabar jis atima dėmesi, o jo kaip ir nesimato, tik toks kleckas.

aciu, del saguciu sutinku...o del kadravimo viskas aisku, nes ir man norisi kiek kitaip...taip,kaip pati minejau...
Atsakyti
Man truksta vieno uzskaitymo dar 5-am n/d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(веро
@ 2012 02 10, 09:03)
Man truksta vieno uzskaitymo dar 5-am n/d  ax.gif

uzskaitau smile.gif

Atsakyti
paluri, musu seimos svajone auksaplaukis retriveris. wub.gif

Cia http://www.flickr.co...s/missvivigold/ rasi daugybe nuostabiu foto, gal net ideju kaip gali iamzinti savo groziuka. wub.gif 4u.gif As tai ziuriu i juos ir kuo toliau tuo labiau pradedu isimylet. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EZM @ 2012 02 10, 10:46)
biggrin.gif

Buvau garantuotas dėl išlyginimo.  blush2.gif

ND gerai, bet nesuprantu, kam ta paklode ax.gif negi tokios grindys nesvarios? g.gif lotuliukas.gif na galima ir be paklodziu ar visokiu patiesalu issisukti, juk yra stalas, grindys, palange, lentynos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 10, 08:21)
Vedziojam tik su pavadeliu, nebent 12 val dienos, kai nieko nebuna lauke, paleidziu 5 min palakstyti.

Nefaina suniukui... unsure.gif

QUOTE(Idda @ 2012 02 10, 08:32)
labas rytas  4u.gif
kas neturi šios veislės šunų, tam niekada neatrodys gražu su pailotėmis  ax.gif atrodo šunų kankinimas  doh.gif pabandyk nufotografuot kai išmaudai. Titas lyg ir ??  blush2.gif

drinks_cheers.gif
Jo, Titas. Nufotkinciau palaidais plaukais, bet reikia, kad kas stojkej palaikytu, o niekas nemoka, V esu prasiusi, bet suo tik guziasi ir nieko gero, o pati ir palaikyti ir nufotkinti nlb sugebeciau blush2.gif

Kaup faina buti vyru, viskas atleidziama smile.gif

labas rytas.
Atsakyti
manau, reikalingi papildomi darbai "TIK VYRAMS". Įrodyti, kad moki išlyginti paklodę.

tik tema tada biškį kitaip turi vadintis biggrin.gif

Fotografijos ir prosinimo pradžiamokslis biggrin.gif

p.s. EZM, mes čia pastaruoju metu daug diskutuojame apie kaip įmanoma tvarkingesnius ND ir reiklumą šioje srityje. Todėl ir prikibo merginos prie netvarkingo fono. Pagirtina, kad bandei jį padaryti lygų, vienodą, bet paprasčiau būtų buvę paimti lygų lapą arba ant vienspalvio stalo prie vienspalvės sienos padaryti, jei namų sąlygos leidžia. Lauksime tvarkingesnių kitų ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2012 02 10, 10:55)
o kodel turi buti atleista nes vyras? nesutinku  blush2.gif  juk visi mokomes ir laikomes atrodo tu paciu reikalavimu  g.gif cia ne del ND o siaip del paziuriu nu tipo jis juk vyras  rolleyes.gif

Nezinau, kodel smile.gif Bet pacios matome, kad taip yra biggrin.gif Kliuvo merginos ND su spalvotu sokoladu, nors fokusas buvo ten .... Cia nekliuva g.gif Gal tai itakoja nuotaikos...

O gal uzskatoma todel, kad vyrai "kitaip" mato ir is ju nereikalaujama tiek, kiek is moteru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 02 10, 14:55)
paluri, musu seimos svajone auksaplaukis retriveris.  wub.gif

Gera svajone smile.gif Tikrai fainas suo.
Dekoju uz nuoroda! 4u.gif Superines nuotraukos. Bandysiu ir as smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti