QUOTE(Jurzole @ 2012 02 06, 16:57)
Bet kodel manai, kad jie tik del to tai daro? Ir galu gale, kas cia tokio, jeigu nori, jog kiti ateitu ir paziuretu tavo nuotraukas? Tipo, jus cia jau tokios grynos menininkes esat, ir auksciau visu tu zemisku dalyku?
As pvz niekad nekomentuoju tik tam, kad kazkas pas mane ateitu pakomentuoti - bet jei jau man patiko kazkieno nuotrauka, tai dazniausiai palieku ir komentara. Butent tam, kad gal tas zmogus ateis mano nuotrauku paziureti. Nes man norisi, kad kiti fotografuojantys pamatytu mano nuotraukas. Tokio lygio, kad iskart 100 balsu sulaukciau, dar nepasiekiau, ir nesijauciu kazka negerai daranti, jei tokiu budu save truputi pareklamuoju. Juolab tie, kurie pas mane atejo tik is smalsumo ar atsidekoti uz komentara, greitai ir dingo - bet yra ir tokiu, kurie itrauke mane i draugus ir toliau vis ateina pakomentuoti (nors as ju nekomentuoju). Ir man smagu. Nes as noriu dalintis tuo, ka fotografuoju, ir tam tikslui man neuztenka tik SM'o.
Aš nesakiau, kad tik dėl to daro.. ir nesakau , kad kažkas čia blogo, kas kaip ką daro.. man dzin
ir nesakau, kad tu blogai darai
viskas gerai
kaip visi skirtingai realybėj bendraujam, tai lygiai taip pat skirtingai ir virtualioj erdvėj bendraujam
aš šneku apie save, kad nemėgstu lysti į akis.. nors ir kaip man patiktų kokio nors autoriaus darbai, aš jam rašydama komentarą nė neturėčiau tokio tikslo, kad va, gal užeis pas mane jei parašysiu.. parašyčiau komentarą tik tuo atveju, jei jau emocijų nesuvaldyčiau, ir tas darbas tikrai patiktų.. bet prie viso šito, jokių kitų vilčių nedėčiau. ir viskas taškas
.