QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 09, 13:03)
Ateinu vel su foto, dar vienas mano užsiėmimas http://farm8.staticf..._d8017834a9.jpg[/img][/url]
uzsiemimas - lauki pavasario ar geri vyna?
cia siaip. pajuokavau.
beje foto patiko, tik horizontas ciuozia kaires, palygink, bet tada jauciu skaudziai nusikirps delnas. labai grazhiai kojos atrodo, tokia seksova foto. langas ishdeges? nors tai stipriai netrukdo. jb pilkokas, gal siek tiek kontrasto deciau, ir shviesinciau..
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 02 09, 12:45)
Čia moteriškiausias mano skaitytas forumas ever
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 09, 12:44)
Dekui. Ech, gaila, kad masinyte nepatiko, man ta nuotrauka idomiausia atrode... Kad suspausta, sutinku, bet nebetilpau placiau, ir trauktis nebuvo kur. Nebent is sono gal galejau meginti, bet irgi erdves truko.
hmm. na kartais objekto juk nereikia butinai italpinti i kadra. kad ir ta masina. ji buo idomiausia, bet man visishkai nepatiko kadravimas, taip, suspausta, taip neidomu. o jei nufotkint tik prieki? tilptu ir atrodytu gal idomiau. arba sonu, nukirpus pbz puse masinos - tilptu o ir gal II plane kazhka idomaus pagautum. zodziu cia patarimai ne kokiam variantu ieshkojimui kvailam fiksuoto zidinio objektyvui, bet idomesniai kompozicijai, kad ir su superiniu zoomu. nes fotografuoji idomius dalykus, bet pateikti iprastai ir nuobodziai. laukiu smth moooore.
del konflikto - prasidejo apie kazhka, baigesi KAIP visada senbuves vs. naujokes oi negaliu hehehe.
QUOTE(sayonara @ 2012 02 09, 14:08)
9 mirtini moterų teiginiai
man to labai reiketu rusu kalba. gal kas zinot kur galeciau rasti? (pati prastai skaitau.. bet noreciau kaip kam nusiusti hehehehe).
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 09, 14:20)
kaip aš nekenčiu geltono teksto nafik tu geltonai parašei tipo, kad nesimatytų, bet kai nesimato, gi tada speceliai nori pažiūrėt, nu kaaaaaaaaaaip nepatogu, žudo mane geltonas tekstas
kazhkada ieshkojau galvoje loginio paaishkinimo geltonam textui. dabar nebeieshkau. cia yra SM skyriamasis bruozhas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 09, 15:49)
p.s. tiesa, dar tu karts nuo karto parašai, kad čiuožia į šoną , nesupykau gi nei kart kol neparašai, kad čiuožia- nepastebiu, kai pastebiu - erzina, einu tiesint pati pastebiu kai ryškiai kreiva būna o kai biški kreiva-nematau, gal galvą tiesiog pakreipus prie moniko sėdžiu
krc galvojau pypiec, nebekomentuosiu ir nekritikuosiu taves, vos net neisizeidizau as rimtai. bet daskaiciau iki galo. ir apsiraminau. man sunkiai sekasi konstruktyviai kritikuoti, bet stengiuos buti objektyvia tiek senbuviu, tiek naujokiu atzvilgiu, na sakyti tiesiai shviesiai kaip kas. nes pati labai laukiu visada bet kokiu komentaru ir patarimu.
p.s. nu ne tik prie horizonto kabinuosi as ir komplimentu negailiu