QUOTE(Maggie @ 2012 02 09, 14:29)
oi, suerzinsiu jauciu tave tuoj, bet tau ne tik si karta visishkai dzin

dazhniausiai nekreipi demesio i komentarus ir kritika (viskas ok, kol tave gyria, bet kai tik kritikuoja, reguoji niekaip arba taip, kaip dabar).
nesuerzinsi

aš priimu kritiką- protingą ir pagrįstą

ir Say pamenu kritikavo, ir Simona protingos kritikos išsakė, RG, net Laukinė kur mūsų fotografiniai skoniai visiškai išsiskiria.. bet va skaitai, ir susimąstai.. labai viską susidėjau į galvą, ir labai vertinu tokią kritiką.. o tokia "kritika" kur grynai dėl požiūrio į fotografiją skiriasi mane kartais suerzina, todėl pakeliu vėją.. nes niekas nieko naudingo tuo nepasako, o toks jausmas,kad tik nepasitenkinimą kažkokį išlieja, bet kokį kitokį sprendimą reiktų priimti jų manymų, nepasako.. drebteli kokį nepasitenkinimo žodžių kratinį, sakinį, o kokia nauda iš to? nes kiek pastebėjau mano darbai dažniausiai nepatinka, ne dėl kokio kreivo horizonto, ne dėl ne nefokuso, ne dėl spalvų ar kitų kažkokių tokių dalykų,o vat pati nežinau dėl ko.. nes niekas konkrečiai nepasako..
aij, buvo kažkada komentaras- nepatinka kad juosta..

na, ką aš tam žmogui galiu pasakyt

nepatinka, kad su canon fotkini, va būtų nikonas, būtų afigienai
p.s. tiesa, dar tu karts nuo karto parašai, kad čiuožia į šoną , nesupykau gi nei kart

kol neparašai, kad čiuožia- nepastebiu, kai pastebiu - erzina, einu tiesint

pati pastebiu kai ryškiai kreiva būna

o kai biški kreiva-nematau, gal galvą tiesiog pakreipus prie moniko sėdžiu