QUOTE(Ka @ 2012 02 06, 16:07)
Masinius komentuotojus ignoruoju.
Šiaip nežinau, keistai jaučiuosi dėkodama užsieniečiui už išsakytą mintį. Taip kūdai atrodo tas 'thank you'.
Kas yra masiniai komentuotojai? Kurie eina ir komentuoja, nes tikisi, kad kazkas pas juos ateis ir pakomentuos ju nuotraukas?
As tai nemazai komentuoju - tiesiog del to, kad man idomu. (Juolab 500px standartas gana aukstas, tikrai neblogu nuotrauku buna. Kai perziuriu savo Favorites, tai visai nebloga kolekcija esu susirinkusi.) Jei kuri nuotrauka man patinka ir spaudziu "Like", tai dazniausiai ir komentara palieku. Ir jei paskui tas zmogus ateina ir pakomentuoja mano nuotraukas, tai man nuo to tik smagiau.
O aciu pasakyti tai man kazkaip nesunku, kad ir uzsienieciui
Nedarau to 100%, laiko gaila, bet pvz jei zmogus daznai komentuoja mano nuotraukas, tai kartais nueinu pas ji "ant sienos" ir padekoju. Tai juk tiesiog bendravimas, kaip ir visuose tokiuose portaluose. Pakomentuoji kitu nuotraukas, jie ateina, pakomentuoja tavo nuotraukas, jei patinka, pradeda sekti... taip viskas ir sukasi. Pastebejau, kad tie, kurie tiesiog sudeda nuotraukas ir paskui laukia, kol kas nors juos pastebes, daznai taip nieko ir nesulaukia. Nebent labai jau geras nuotraukas rodo. Arba ka nors
cute (na ten kaciukus visokius ir pan.), nes tokios nuotraukos irgi labai daug komentaru ir balsu sulaukia.
BET - jei "aciu" atrodo kudai, tai galima pvz taip padekoti (cia pas mane "ant sienos" buvo tokia padeka)
I am so pleased by your comment. You have impeccable discriminating taste and judgement, and hopefully a sense of humor.Suprask, turiu gera skoni, nes
palaikinau to zmogaus nuotrauka