QUOTE(NinaAtina @ 2012 02 08, 20:25)
Ateinu su savo uzsiemimais. Skalpuokit
Jauciu kad nieko gero
o. mazhute foto, noreciau didesne apziuret. wb lyg grybauja (juk darei nd?), gal tokia mintis ir buvo, bet man per geltona. apskritai koliazhas patiko. yra mintis testine, baisiai idomus piesinys - kas cia taip piesia? tu kaip supratau? labai fainai.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 09, 01:23)
ką tik nuskanavau bjaurią juostą, nebepirksiu tokios
dėmėta, išdegus vietomis ne į temą
kas cia per bjaurastis? turiu omeny, kas per juosta? tikrai murzini kadrai. nors kai kur gal ir idomiai atrodytu, jei ne kudiki fotkint, o kokias pvz paleistuves
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 09, 01:46)
O kas cia padaryta su ta nuotrauka? Man tai negrazus apdirbimas, bet gal labiau del neismanymo ir nesupratimo....
experimentuoju ir tiek.
QUOTE(rG @ 2012 02 09, 02:20)
o aciu. super postas. labai viskas aishkiai ishdestyta. tad nesikartosiu, nes pritariu 100proc.
QUOTE(rG @ 2012 02 09, 00:03)
Įdomus variantas, šokoladiška
Akinukai? Atrodo nerealiai, žinok
vaiko odele shviesesne aishku, as is prigimties tamsesne, cia grazhiai tikrai sokoladines atrodo kojos
N. nesioja nuo lapkricio akinukus, labai staigiai, labai netiketai ir baisiai sublogo regejimas.. tai vat.
apdirbimas - cia bandziau a la glamura. is tikruju geda sakyt, bet as nesusitvarkiau su ta ple blykste, po to jb variantas tragishkas gavosi (tep tep, bandziau gelbeti foto.. nu man patiko, tai galvojau, gal jb bent jau normaliau atrodys), tai galvoju pabandysiu kazhka visishkai NE savo stiliaus padaryti, su spalvom pazaisti, na toki kontrastini "sin city" daryti ;] ant visko dejau PS despeckle lyg ir vadinasi, Light roome - aaaah, pamirshau pavadinima, ant liezuvio galiuko, na tas efektas, kuris "plauna" vaizda, uzdejau ji maximaliai, kas kicishka bishki, bet butent padaro efekta glamurines ir lygios odos vaizda.
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 09, 00:48)
geras
labai patinka apranga abieju, graziai ziurisi ir kazkaip idomiai ziurisi kojytes? ka cia darei?
eina sau kaip smagu
o as prisikankinau siandien bandydama auto padaryt
apie apdirbima foto siek tiek auksciau.
o taip, jei turi vizija, tai 90% nepasiteisina ir iseina visai kitaip
sunku su auto.
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 09, 00:45)
Netgi labai patinka! Smagiai atrodot
Patinka man tavo stilius
aciu tau ir aciu visoms, kam patiko ir kas pakomentavo.