QUOTE(Whatever? @ 2012 02 09, 12:43)
sayonara, viskas aiskiau, negu aisku...
bet kadangi jauciuosi sikart privirus koses, tai jus man pasakykite, ar as kritikavau nuotrauka? Parasiau, kad ji man atrodo ne i tema... Ir tada prasidejo...... Prasidejo klausimai, ar geriau koliazas, ar tai ne uzsiemimas, tada p**zdavojimai dedant siulu nuotraukas kaip pavyzdzius...
Nesuprantu sito puolimo, todel bandziau gintis..
Tiesiog matyt palieciau tai, ko daryti nevalia.... dabar zinosiu
bet kadangi jauciuosi sikart privirus koses, tai jus man pasakykite, ar as kritikavau nuotrauka? Parasiau, kad ji man atrodo ne i tema... Ir tada prasidejo...... Prasidejo klausimai, ar geriau koliazas, ar tai ne uzsiemimas, tada p**zdavojimai dedant siulu nuotraukas kaip pavyzdzius...
Nesuprantu sito puolimo, todel bandziau gintis..
Tiesiog matyt palieciau tai, ko daryti nevalia.... dabar zinosiu
neprisimenu aš jau, ar kritikavai jau geriau būtum kritikavus.. nes dabar ne foto, rodos, kritikavai, o jos atitikimą temai.
jei atvirai, man kai pamini "menų, matote, kritikuoti nevalia?", tai kraujas užverda. kam to, ko tiesiog asmeniškai nesupranti, vadinti menu? man čia tas pats lygmuo, kaip pavaryti apie pilnatį ar bobų chebrą. ne argumentas. kritikuoti galima idėją, jos išpildymo negerumą, kompoziciją, šviesą, ryškumą, galų gale pasakyti - nu nesuprantu šitos foto, mano galva, nepavyko įgyvendinti idėjos, bet pavadinti visa tai menu, tipo, ai, nesuprantu aš tavo tų menų, tai man yra pypiec
Tavo paskutinis paboldintas sakinys atspindi aukos poziciją. kadangi teko domėtis šia tema, siūlau paskaityti Verenos Kast knygą "Atsisveikinimas su aukos vaidmeniu" - palengvins gyvenimą, pažadu. Nesityčioju. Pati iš jo išlipau, bet kituose labai gerai jį pastebiu. gal todėl ir pastebiu..
ai, net nežinau, gal rimtai baikim, nes man skauda jau nuo spausdinimo ir zvimbia nuo galvojimo, o be pašalinės pagalbos baigti nesugebu, kaip matot