QUOTE(Whatever? @ 2012 02 09, 11:23)
P.S. Jei yra dalyviu sarasas, kuriu nuotraukas reikia tik girti, aikcioti ir sukcioti is susizavejimo, negalima nesutikti, nepritarti ar papriestarauti - irasykite ji i pirma puslapi, tuomet nekils panasiu konfliktu..
mano mano mano!
p.s. aš juokauju, tikrai nesityčioju. tik juokauju..
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 09, 11:26)
Kiek piktumo cia siryt... Pilnatis veikia?
Tos, kurios sakote, kad kai kurios mato tik taisykles, o ne nuotraukas - pataisykit mane, jei klystu, bet as maniau, kad zaidimai tuo ir skiriasi nuo siaip fotografavimo, kad yra kazkokios taisykles, remai, ir butent tuose remuose reikia kazka grazaus ir idomaus pateikti. O ne tik atnesti kazka ir sakyti - dariau del saves, man patinka, o jus kabinejates. Na be rysio kazkaip, nezinau...
Tos, kurios sakote, kad kai kurios mato tik taisykles, o ne nuotraukas - pataisykit mane, jei klystu, bet as maniau, kad zaidimai tuo ir skiriasi nuo siaip fotografavimo, kad yra kazkokios taisykles, remai, ir butent tuose remuose reikia kazka grazaus ir idomaus pateikti. O ne tik atnesti kazka ir sakyti - dariau del saves, man patinka, o jus kabinejates. Na be rysio kazkaip, nezinau...
Ok, sutikčiau, kad žaidimai turi turėti tam tikras taisykles, bet papasakok man, kaip reikia įvardinti konkretaus žaidimo taisykles, kad visos iki vienos jį vienodai suprastų? Tai neįmanoma, mano galva. Va ir interpretuoja merginos. Vienos - temą, kitos - žaidimo fotkes. Kas geriau? Aš nežinau. Man asmeniškai mieliau ir priimtiniau, kai žmogus savo energiją skiria interpretavimui, o ne interpretavimo interpretavimui. Nes tai leidžia fantazuoti, kurti, skirtis vienai nuo kitos, tobulėti, o ne vienodėti, neišsiskirti, susidėlioti į tvarkingas vienodas dėžutes ir kaip kazarme nedelsiant atsišaukti į švilpuką.
Davai, užduotis visoms: žaidimo tema "UŽSIĖMIMAI". PARAŠYKITE šiam konkrečiam atvejui taisyles taip, kad paskaitę jas žaidimo dalyvės tiksliai įvykdytų užduotį ir nė vienai nekiltų papildomų klausimų.
Whatever turi teisę išsakyti savo abejonę dėl to, ar Svajonės foto atitinka temai, Svajonė turi teisę išsakyti savo nuomonę šiuo klausimu, bet ties tuo galėjo viskas ir baigtis. O dabar gi viskas išvirto į bandymus žūtbūt įtikinti visus, kad turėjo būti taip ir ne kitaip. prisipažinsiu, kad man Svajonės pozicija priimtinesnė, nes pati irgi būčiau bandžiusi įrodyti savo teisę interpretuoti temą laisviau, negu kitos merginos. Galų gale, juk tai kūryba, o ne matematikos kontrolinis, kai galimas tik vienas teisingas atsakymas...
Breathe and let breathe, manau. Išlaisvėkime..