QUOTE(Maggie @ 2012 02 09, 00:00)
kovbojes 4fun (bandau su dukra nusifotkint, bet ji nemegsta, niekaip nepavyksta, o fotkiu neturim..)
http://farm8.staticf...2ea993069_z.jpg
Oho, man patinka, netgi labai, pradžioj žiūriu, kažkaip keistai atrodo tas toks "tapiškumas", o kuo toliau žiūrėjau, tuo labiau patiko, viskas super, patinka marškinėliai abiejų, uggsai, kojos tobulos, patinka netgi, kad mergytė tokia surūgusi
Liuksinė foto
Kaip faina, negaliu, labai gražiai rūbeliai suderinti.
Jurzole -> per žinias vkr rodė [mano vyras pastoviai žinias žiūri
aš tai nemėgstu tokių dalykų], kaip visi čiuožinėja upių vagomis
Smagu. 3-čioji man patiko foto. O mašinytė tai kažkaip nežinau, nilabai
gal, kad per daug įspausta į rėmus...
Dalyja -> man kažkaip per mėlyna akyse
Svajonė mūsų -> Kaip faina, koks jau didelis pipiras, chiba skutot, ani? Pasipasakosiu
Mano tėvai ir vyro liepia man vaikį nuskusti, aš neleidžiu
Gal ir blogai. O žinai, ką gydytoja pasakė? "čia mitas dėl skutimo <....> Galit galiukus pakirpti, tik neskuskit, nes vaikas praras ryšį su kosmosu"
Suprask, aš noriu, kad mano vaiko ryšiai su visais būtų tvarkoje
OT, ale knietėjo pasidalinti
tik nesupraskit vėl klaidingai, kaip dėl tos soskės aną sykį... beje, kai čia šneka apie soskes buvo, nu tai aš paėmiau ir tą pačią dieną nebedaviau soskės, jau greit mėnuo bus, kai be sosės maniškis (clap) Labai lengvai kažkaip atsisakė, prašė pradžioj prieš miega, kokius tris užmigimus buvo kaprizai.
Man patinka tos dėmelės ant foto. Kokios leliaus akys! Fantastika
Labai smagi foto.
Kietas tavo logotipas buvo
O, kokios spalvos, kaip gražiai pateiktas mezgimas/nėrimas - patinka foto labai.
paluri -> Nesupratau kaip tas dryžius taip foto pakeitė
Čia nebent kitų žmonių apgaulei
Kaip man patiko tavo mergytės auto
fantastika.
suprara -> Užjaučiu dėl veidrodžio apspjaudimo :/
Nepritariu, kad senbuvė ką bedėtų, viskas bus super. Kiekvienas turi savo nuomonę ir čia gali ją reiškti, jei kam nepatiko, sako: "Man nepatiko" ir psio
Kiekvienas turi teisę į nuomonę
Peace, nesipykit