QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 09, 09:45)
žaisti su vandieniu ne užsiemimas?
Papildyta:
mane jau nervina, ir rimtai nervina
jei TU taip supratai temą, tai nereiškia, kad ir AŠ ją lygiai taip pat supratau.. parodyk kurioje vietoje buvo parašyta, kieno tai turi būti užsiemimai??? buvo tiesiog parašyta, tema - užsiemimai. TAŠKAS. ir nenurodyta kieno tai užsiemimai.
Papildyta:
dariau dėl savęs, o ne dėl kitų
burbėkit kiek norit, šį kartą man visiškai dzin
aš vaikui pirmą kartą leidau taip žaisti, jis buvo be galo laimingas, todėl sugalvojau įamžinti savo albumui. Pafotkinau, atsisėdau prie kompo, žiūriu Yvette temą pasiūlė užsiėmimai, tai pagalvojau, kad kaip tik parodysiu šį naują vaiko užsiemimą.
nesiparink. mano požiūriu Tu teisi ir fotkė į temą.
QUOTE(Whatever? @ 2012 02 09, 09:56)
Tai tuomet tema netenka prasmes, nes uzsiemimas yra absoliuciai viskas - valgymas (t.y. fotografuotas maistas), drabuziu kruva (nes ja reikes skalbti), nufotografuotas kompiuteris, nes sedejimas prie jo - uzsiemimas... Tuomet tinka ir telikas, suo, kilimas, dantu sepetukas, vaiko vezimelis, gele vazone, suris su pelesiu, knyga ir t.t. Tai yra - tinka viskas... Tuomet tema netenka prasmes, nes tai - laisva tema..
man rodos, Tu kabiniesi prie žodžių
Jeigu kabinsimės prie žodžių, tai esmė neišvengiamai dings, nes ją nužudys biurokratiškas, blaivus ir pretenduojantis būti objektyviu požiūris į kūrybą - dalyką itin subjektyvų, laisvą ir slidų. Mano asmeniniu požiūriu, šioje temoje svarbiausia ne kas, o KAIP parodyta. KAIP sugebėsi pateikti tai, KĄ nori pasakyti. Mano patarimas: bandykite žiūrėti ne į formą, o į turinį, ir būtent jo ieškoti, o ne tikslaus įgyvendinimo be interpretacijos, nuklydimo, nukrypimo,
jadryštvaijrūtos
Kita vertus, diskusijos yra gerai, tipo