QUOTE(GiedreB @ 2012 02 08, 11:32)
Man įdomus augalas pirmoje nuotraukoje, labai fotogeniškas, gražus ir žiemą, ir vasarą... Nesuprantu- matau jį dažnose nuotraukose, bet realiai jokioj pievoj nemačiau
Tai gal ne ten ieskojai - cia ne pievos zole, o krumas
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 08, 11:45)
Jurzoles man isvis dauguma nuotrauku patinka net ir ta su dviraciu patiko, tiesa splavotos jau nemaciau, bet j/b visai mielai ziurejosi
Aciu, Ainoa, labai malonu girdeti
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 08, 11:45)
o as noriu pastebejimu ir kritiko sia
Man visai patinka, spalviskai irgi. Tik tie karoliai kazkaip ne i tema.
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 08, 13:42)
Gerą diskusiją užvedėt apie internetinį bendravimą ir tiesioginį. Aš pritariu maggie, esu ir aš tokia pat virtualiam, kokia ir gyvenime, nematau tikslo veidmainiauti (per žiaurus žodis) nei internetiniam forume, nei bendraujant gyvai su žmonėmis.
Na veidmainiavimas veidmainiavimui nelygus... tarkim, bendrauji su kuo nors, mazai pazistamu (na baliuj kokiam, konferencijoj, dar kur nors), kalba tas zmogus visiskas nesamones, tai negi tu jam taip ir pasakai - ko cia nesamones kalbi? Netikiu Bent jau as butent apie toki "veidmainiavima" kalbejau. Ir daug kas taip elgiasi realiam gyvenime, bet "atsipalaiduoja" virtualiam.
QUOTE(sayonara @ 2012 02 08, 14:02)
tie, kurie internete įsitikina, kad aš ragana, susitikę šypsosi todėl, kad aš galiu būti labai miela ragana, vot
Esu linkusi patiketi
QUOTE(sayonara @ 2012 02 08, 14:15)
žinot, skambina prekybos agentai, iš kažkur iškasę mobilius, siūlo tai mobiliakus, tai triusikus iš Prancūzijos, tai dar ką nors. Tai va, aš visada pakeliu, mandagiau pasakau, kad tai mano darbinis telefonas, dabar darbo laikas ir darbo reikalais kalbėtis galiu, o ne darbo - ne. jei norit, sakau, skambinkit į asmeninį. Agentai mielai sutinka paskambinti į asmeninį telefoną po darbo valandų ir paprašo duoti numerį. O aš sakau, kad neduosiu. Jie sako (paprastai sutrikę): kodėl? Aš atsakau - nenoriu. Tai asmeninis numeris.