QUOTE(kabutes @ 2012 02 06, 13:59)
beveik mano fotikas smagu, kad dar yra kas be manes su sony fotkina cia taip lietuviskai, savanaudiskai
QUOTE(Ka @ 2012 02 06, 14:02)
Suprara, siūlau atsisakyti tokių foto tvarkymo mandrysčių kaip pirmojoje foto.
supratau si varianta pasirinkau tik del to, kad JB fotkej man to paveikslo beveik isvis nelieka kai jo spalvos nublanksta, uztat kad akcentas butu ne tik ranka su teptuku tai ir kilo mintis ji "nuspalvint". Bet dabar ir pati suprantu, kad geriau jau tada rinktis visa spalvota foto
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 06, 14:11)
labai ranka masyviai atrodo, reikėjo manau ne tokiu plačiu kampu fotografuot.. ir ranka su teptuku atrodo, kad ne link paveikslo siekia, o link nežinia kur.. į tą tarpą tarp paveikslo ir fotiko.. j/b variantas labiau patiko.. o tokių mandrybių kaip pusė foto nespalvota, kažkokios detalės spalvotos, tai visai nemėgstu, bet gal čia tik skonio reikalas, nežinau.. kaip sakoma, menui taisyklių nėra
del rankos sutinku, bet del vaizdo, kad ne paveikslo ranka siekia, tai cia juk toks ir uzmanymas, paveikslas juk stovi sone manes, atsuktas i objektyva, o as atsisukus i objektyva, ne i paveiksla, na nezinau, man si kompozicija pasirode idomi..
QUOTE(Smilguna @ 2012 02 06, 14:18)
O kaip faina, tapyba Aš baigus dailės mokyklą, tapybos specializacija Bet nuo mokyklos baigimo taip nieko gero ir nenutapiau. Jūsų foto fainus laikus priminė Šiaip kadangi tapyba, tai esmė spalvos ir norėtųsi pamatyti visa spalvotą foto. Man jb šiuo atveju šiaip sau.
as tai nieko susijusio su daile ir menais nebaigus , sese nuejo siais keliais, o as tiksliaisiais.. bet turiu tam potrauki.. pas mane namuose pilna mano tapytu paveikslu, vaiku kambariu sienos istapytos multiku personazais, langai vonioj buvo istapyti vitraziniais stiklo dazais, bet va vakar nugremziau, pagadino tokie salciai mano stiklo dazus trukinet pradejo na vnz. traukia mane tas dalykas
ikeliu tada spalvota varianta, bet cia tikriausiai ranka vel uzklius, nes jos cia nera didele jos dalis uzfiksuota
na mano visos sitos foto esme ir buvo teptukas, o visa kita "antrame plane".. ar sita geriau???