visiems smalsu dabar aš irgi noriu smalsuma patenkinti
Eikit jūs davatkos
O karoliukai yra ne bižuteriniai, o iš akmenų, ten matėsi - agatas, korneolis, fluoritas, dar kažkas, nepamenu ką uždėjau, nes turiu daug. Na, toks mano užsiėmimas, nešioti pagal savybes, pvz dabar blogai jaučiuosi, tai įkraunu save, galit daba juoktis
ai rožinis kvarcas buvo dar, jį visad kišenėj nešioju, bet ne karoliukus, šiaip akmenuką.
QUOTE(Delicious @ 2012 02 08, 15:59)
rG, taip ir likau nesupratusi iki galo kas ten per užsiėmimas pas Tave , valaisi organizmą laisvalaikiu su tirpsmo vandeniu? o ką su tais karoliukais darai?
Nei valausi nei ką, geriu ir tiek Ir sidabrėlį laikau tame ąsotyje. Sidabras ką duoda, galit pagūglinti, vanduo užšaldytas keičia savo struktūrą ir yra kiek kitoks nei šiaip.O karoliukai yra ne bižuteriniai, o iš akmenų, ten matėsi - agatas, korneolis, fluoritas, dar kažkas, nepamenu ką uždėjau, nes turiu daug. Na, toks mano užsiėmimas, nešioti pagal savybes, pvz dabar blogai jaučiuosi, tai įkraunu save, galit daba juoktis
ai rožinis kvarcas buvo dar, jį visad kišenėj nešioju, bet ne karoliukus, šiaip akmenuką.
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 17:52)
Eikit jūs davatkos
Nei valausi nei ką, geriu ir tiek Ir sidabrėlį laikau tame ąsotyje. Sidabras ką duoda, galit pagūglinti, vanduo užšaldytas keičia savo struktūrą ir yra kiek kitoks nei šiaip.
O karoliukai yra ne bižuteriniai, o iš akmenų, ten matėsi - agatas, korneolis, fluoritas, dar kažkas, nepamenu ką uždėjau, nes turiu daug. Na, toks mano užsiėmimas, nešioti pagal savybes, pvz dabar blogai jaučiuosi, tai įkraunu save, galit daba juoktis
Nei valausi nei ką, geriu ir tiek Ir sidabrėlį laikau tame ąsotyje. Sidabras ką duoda, galit pagūglinti, vanduo užšaldytas keičia savo struktūrą ir yra kiek kitoks nei šiaip.
įdomu buvo sužinoti apie tavo užsiėmimus. Visgi norisi pridurti, kad nuotraukose neatsispindėjo jie. Pažiūrėjus į karoliukus maniau, kad juos veri. Su ąsotėliu ką darai neįsivaizdavau. Galvojau, kad kaip nors želatiną tirpini ir kaip nors karoliukų vidų ta mase užpildai ar kažkas panašaus. Vat.
Panele esat užsikėlusi kartelį, tad prašom kitų užsiėmimų. Arba tų pačių, bet kitaip, aiškiau pateiktų.
Mergaitės, o kaip su tuo 4ND, reiktų žmogui atsakyt
Iš esmės padarė taip kaip parašyta.
Tai kaip ir gerai.
Tik gal vistik reiktų pirmam puslapyje parašyt, kad reika daiktą atitraukt nuo fono ( ir gal žaliuokėm brūkštelt , kam to reikia).
Aš tarkim kai atėjau į temą, tikrai nesupratau, kad reikėjo daiktą toliau traukt nuo fono , ta prasme, kam to reikia.
Bet turėjau "stogą", tai man užskaitė
Iš esmės padarė taip kaip parašyta.
Tai kaip ir gerai.
Tik gal vistik reiktų pirmam puslapyje parašyt, kad reika daiktą atitraukt nuo fono ( ir gal žaliuokėm brūkštelt , kam to reikia).
Aš tarkim kai atėjau į temą, tikrai nesupratau, kad reikėjo daiktą toliau traukt nuo fono , ta prasme, kam to reikia.
Bet turėjau "stogą", tai man užskaitė
QUOTE(Yvette @ 2012 02 08, 16:58)
įdomu buvo sužinoti apie tavo užsiėmimus. Visgi norisi pridurti, kad nuotraukose neatsispindėjo jie. Pažiūrėjus į karoliukus maniau, kad juos veri. Su ąsotėliu ką darai neįsivaizdavau. Galvojau, kad kaip nors želatiną tirpini ir kaip nors karoliukų vidų ta mase užpildai ar kažkas panašaus. Vat.
Panele esat užsikėlusi kartelį, tad prašom kitų užsiėmimų. Arba tų pačių, bet kitaip, aiškiau pateiktų.
Žinokite, ponia, aš tuo metu tirpinau ir pamaniau, kad paatvirausiu, tikrai menų nesiekiau, negi negalima?
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 17:04)
Žinokite, ponia, aš tuo metu tirpinau ir pamaniau, kad paatvirausiu, tikrai menų nesiekiau, negi negalima?
Galima, kodėl gi ne.
Tiesiog kaip užsiėmimai ir man nepraeina.
Tarkim tuo vandeniuprausies/ geri, tai jau ir reiktų mums prademonstruot kaip ant tų vietų pili, kur prieš tai puodukus laikei
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 18:04)
žinoma, kad galima. Aš tiesiog pamaniau, kad čia komentarams, žaidimui užsiėmimai. Tai vat, jei tai tam žaidimui, tai neužskaitau. O visa kita žinoma galima
QUOTE(erikamaja @ 2012 02 08, 15:06)
Galima, kodėl gi ne.
Tarkim tuo vandeniuprausies/ geri, tai jau ir reiktų mums prademonstruot kaip ant tų vietų pili, kur prieš tai puodukus laikei
jo, tiksliai gi
Nu dar karteli bandau. Jau pati nesuprantu ar gerai ar blogai.
naturalus apsvietimas
custom
pusiau auto
auto
dirbtinis apsvietimas
custom
pusiau auto
auto
naturalus apsvietimas
custom
pusiau auto
auto
dirbtinis apsvietimas
custom
pusiau auto
auto
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 08, 11:56)
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 08, 11:45)
o kodel ji uzmigo su tais karoliais? logika nuotraukoj nebutina, bet va cia nelogika trikdo
o kuom trikdo? nu uzmigo ir uzmigo bandem pradzioj atsimerkusia fotografuot, bet ziurejo i karolius ir keistai akys atrode, lyg zvairos, o sita ir svelnesne tokia pasirode, to ir norejau
QUOTE(Maggie @ 2012 02 08, 12:48)
tavo foto man truksta kontrasto, siek tiek per shviesi. suprantu, kad bandei ko gero ishgauti ta shvelnu pastelini shviesuma, bet cia jau pasimeta faktura, konturai, vaizdas bendrai.
aciu uz nuomone. Originalas tiesa irgi buvo labai sviesus ir svelnus, tik dabar toks metas, kad patinka spalvom zaist, tai ir prizaidziau, matyt ir i pievas nors man paciai patinka sis variantas
QUOTE(gotte @ 2012 02 08, 14:34)
klausykit, patarkit, kaip vaikiukas, ar nėra negraziai issiziojes? ar apdirbimas nebaisus? kažkaip gal truputį pervargus esu...
http://farm8.staticf...baef408a2_z.jpg
http://farm8.staticf...baef408a2_z.jpg
Gotte, man zinok nepatinka nei vienas variantas sorry
pirmojoj ir paskui taisytoj, man labai nepatinka ten kudikelio veiduko israiska, o kitoj kunelis lyg murzinas atrodo, pilkas gali ignoruot mano nuomone , nes cia tikrai dar labai mazai suprantancios komentaras
QUOTE(GiedreB @ 2012 02 08, 15:39)
Kokią blykstę gavai dovanų?
Aš niekaip neperprantu blykstės iki galo, o instrukcijos labai trumpos...
Galvojau, gal seminare apie blykstes sudalyvauti, bet kad neišeina suderinti su savo kūdikiu
Nuotrauka man patiko, tokia romantiška, tik flickre geriau žiūrisi
Aš niekaip neperprantu blykstės iki galo, o instrukcijos labai trumpos...
Galvojau, gal seminare apie blykstes sudalyvauti, bet kad neišeina suderinti su savo kūdikiu
Nuotrauka man patiko, tokia romantiška, tik flickre geriau žiūrisi
gavau canon 430exII. Noreciau ir as i seminara, labai tikiuosi, kad jie vyks ir vasara, tada tureciau galimybe sudalyvauti
smagu, kad patiko o kodel flickre sakai geriau ziurisi?
QUOTE(веро
@ 2012 02 08, 15:09)
@ 2012 02 08, 15:09)
Nu dar karteli bandau. Jau pati nesuprantu ar gerai ar blogai.
negerai....
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 17:04)
na aš irgi supratau, kad tai kaip ale dienoraštis, na šiaip va pasipasakojimui,paspėliojimui nuotraukos