QUOTE(Yvette @ 2012 02 08, 16:15)
pripliusuok, pripenketuok po visom foto. Oi draugų turėsi
nu netikrų, žinoma
nu va, nors viena sureagavo
o tai nuo ryto dairausi atsakymo. nors apsiskaiciau jau siek tiek, tai +- aishku kas ir kaip.
niiii, as taip nezaidziu
ta pacia foto indejau i kudra, efoto - darau experimenta, idomu kaip ivertins, zinau, kad ko gero skirtingai, bet vistiek idomu
jauciuosi subrendusi cioce hehehehhe
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 02 08, 16:16)
Kaip tokį dramatišką tamsumą nuotraukoje išgauti?
eeemmm. istorija tokia - dauguma siekia pasteliniu shviesumu, o man visada patiko uztamsintas, pilnas seseliu, kontrastingas ir tamsus vaizdas
tai kazhkaip tas stiliukas pats susidaro, ateina su praktika, tada jau zinai kokie nustatymai tave labiausiai vezha, kaip nustatinet tam tikrose situacijose. si, konkreti foto - buvo gerokai shviesesne, teisinga expozicija etc - as lightroome pamazhinau expozicija, tad foto gerokai sutamsejo, dejau shadows, darks, blacks, nemazhai vinjetavimo ir t.t.
QUOTE(gotte @ 2012 02 08, 16:41)
o ši geriau?
geriau. bet man vel ne. vaikas krenta, man nepatinka kompozicija ir labai apdirbimas..
QUOTE(Ka @ 2012 02 08, 16:53)
Na, žinai, paklausiau jos sekmadienį ar išsiuntė, atrašė, kad pirmadienį (vasario 6) pasiims foto ir išsiųs. O tarėmės sausio 17, kad skubiai išsiųs kitą.
Laukiu, kada Erika parašys, kad gavo nuo jos. Bet jau netikiu, netikiu, kad taip bus. Iš Vokietijos atkeliavo per kelias dienas, o čia iš Lietuvos miesto ar miestelio tiek ilgai keliauja.
mda. as labai neprincipinga, bet Erikos vietoj atsisakyciau. kazhkokia nesamone.