QUOTE(Jurzole @ 2012 02 08, 11:19)
Tai kad buna, ir nemazai. Cia tiesiog poziuris toks, kad internete viskas kitaip, tai ir elgtis galima kitaip. Va pvz Laukine cia kazkada rase, kad gyvenime ji visada mandagi ir besisypsanti, o forumas jai yra atgaiva, nes nebereikia tu visu dirbtiniu mandagumu (ar kazkaip panasiai). Ir daug kas taip galvoja ir atitinkamai elgiasi - pvz internete issako virtualiai pazistamam zmogui tokius dalykus, kuriu gyvenime tikrai nesakytu. As kartais galvoju, kad jei buciau psichologe, tai mielai pastudijuociau si internetinio bendravimo fenomena, nes mane jis labai domina. Atsiprasau uz OT
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 11:47)
Na, aš ar gyvai ar virtualiai esu teisybės ieškotoja, burbeklė, irzli, įžeidi, bet linksma, nuoširdi, kaip ir gyvai ir virtualiai esu dėkinga, visada esu labai dėkinga. Bet NIEKADA virtualus ar telefonu kalbėjimas bendravimas neatstos akis į akį bendravimo. Kalba daugiausia susidaro ne iš žodžių, o iš neverbalių dalykų, kurių čia nesimato ir niekada nesimatys.
aš irgi ir tikrovėje, ir internete esu nepatylinti, teisybės paieškotoja, principinga, o kartu mėgstanti atvirumą kartais ant ribos, ypač, jeigu žmogus atsisako girdėti (šoko terapija), gana jautri įvairioms perturbacijoms (t.y. jas gerai jaučiu, bet į širdį retai kada susidedu); mane sunku įžeisti, nes nesileidžiu; mane lengva prajuokinti, nes tai mėgstu. jeigu stipriai argumentuojama, galiu pakeisti nuomonę, bet labai pasidomiu, galiu ginčytis iki pamėlynavimo, jeigu kuo nors tvirtai tikiu, bet jeigu tik sudvejoju savo teisumu - duodu apie tai žinoti, nesu iki bukumo užsispyrus. neišeinu iš sunkios situacijos pabėgdama - labiau esu linkusi atsiverti kad ir sunkiems dalykams, o ne užsidaryti. atvira naujovėms, nuomonėms, gana tolerantiška, bet su tvirtais įsitikinimais ir nuomonėmis. turiu problemų su autoritetais - jų turiu labai mažai.
ragana galiu ir moku būti, bet jeigu pajuntu, kad perlenkiau, moku atsiprašyti arba atsitraukti, t.y. nesu sadistė.
tie, kurie internete įsitikina, kad aš ragana, susitikę šypsosi
todėl, kad aš galiu būti labai miela ragana, vot