Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 06, 14:19)
Laba diena,

jezau kaip skaniai doh.gif užskaitau smile.gif
Atsakyti
ai, jau išsiaiškinau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 06 vasario 2012 - 14:47
Senbuvės, tai jei St. Sofi leidžia, gal dedam tas nuotraukas kaip pavyzdines? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 02 06, 14:45)
Senbuvės, tai jei St. Sofi leidžia, gal dedam tas nuotraukas kaip pavyzdines? smile.gif

tink smile.gif nes tikrai gražūs ND
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 06, 13:15)
na ir man susidare ispudis, kad Sigma laimi paskaicius Minkio Binkio objektyviu palyginima. o pabaigoje suabejojau.
gana idomus pastebejimas (skirtumas tarp sigmos ir canon 50mm f1.4):

"Praktinių bandymų metu, kuomet buvo fotografuojamos ne bandymų skalės, atsiskleidė dar vienas įdomus faktas. Kartą vienas mano kolega fotografas užsiminė, jog jo naudojamas Canon EF 100/2.8 Macro objektyvas nėra itin geras kandidatas portretams įamžinti, nes yra per „aštrus“. Kaip tai gali būti, pagalvojau, juk puikus „aštrumas“ yra kiekvieno fotografo svajonė. Pasirodo, jog kuo geresnis yra objektyvo kontrastas, tuo ryškiau ima matytis odos trūkumai. Tai, daugeliu atvejų, nėra teigiama savybė, tad tenka ilgiau sėdėti prie kompiuterio ir šalinti trūkumus grafinio redagavimo programa. Ši situacija visiškai tinka ir Sigma objektyvo kontrastui apibūdinti – jis yra toks geras, kad žmonių fotografijoje gali greitai pavirsti nemažu trūkumu."

Laba,

mes turėjom Sigma. Nepatiko būtent dėl to mirksiukas.gif Vyras kai fotografuodavo, visas savo nuotraukas norėdavosi trinti lauk lotuliukas.gif Labai jau daug veido trūkumų matydavosi. Tačiau peizažams labai liuks - labai aiškiai ir detaliai.

QUOTE(suprara @ 2012 02 06, 14:56)
Dedu foto temai "uzsiemimai".. kuri foto geriau? ir pacia foto jei galit pakritikuokit 4u.gif

man tai akys užkliuvo - kaip su fanarais unsure.gif pirmoj piešinys labai blaško, gal per aštrus. Patiko idėja ir išdėstymas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 05, 23:21)
nueik i koki sekmadienini londono turgu ir isigyk juostinuka uz 20 svaru, tuo paciu 2 juostas. isidek ir FOTKINK. uztex apie tai kalbeti, laikas daryti. nu nera taip sudetinga. as vis gailiuosi, kad tiek gaishau, kaip tu, vis rasinejau - "noreciau na na na", o kai viena diena padrasinta kai kuriu forumieciu pabandziau, viskas greitai klostesi ir labai maloniai.

Laukiu dabar mamos kaip išganymo..atvyks į UK po kelių mėn, tai bus man rankos atrištos...šiaip kol kas sudėtinga man, nes be dviejų mažių dar šuo atvyko, tai gaunasi, kad kol apie vaikus nešokinėju, tai lekiu su šuniu į laukus...nes jam reikia apie poros valandų iškrovos lauke per dieną, o kur dar foto redagavimas klientams ir pan...žiauriai sunkus periodas šiuo metu...laiko ir finansų prasme... tad reikia pratempti... doh.gif blush2.gif

Su dviem vaikais ir su vežimu ne visur metro praeisi...sunkiai įsivaizduoju save tempiančią per laiptus vežimuką ir iš paskos dar savo dvimetę doh.gif o ir po tokius turgelius norisi pasivaikščioti be jokios skubos ir parelaksuoti, o ne klausytis nesibaigiančios tirados: mamyte, mamyte, mamyte, mamyte.. doh.gif

Dabar planuose turiu nude fotosesiją, tai laukiu kaip sielos atsigavimo, išbandymo...kažko įdomaus, kas ištrauks iš visos rutinos..

aj krč pasiguodžiau...visos čia taip gyvena...neapsiteisinimas aišku doh.gif bet aš ir nesiteisinu gal...šiaip tiesiog gyvenu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 06, 16:19)
Laba diena,

Rodau perdarytus WB ND  biggrin.gif

Labai patiko pateikimas 4u.gif Man atrodo, gerai smile.gif

Nauja tema blink.gif Merginos, surimtekit, eikit kotletu geriau kept, kiek galima tose SM sedet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 06 vasario 2012 - 15:09
Mano uzsiemimai, buve iki fotografijos lotuliukas.gif Megztukas taip ir liko nebaigtas, kazkaip reikia prisesti viena karta ir baigti, nes Lietuvoj tikrai pravers (planuojam apsilankyti geguzes men)

user posted image

Labai nemoku koliazu daryti, bet bandau, nes kitaip ir neismoksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 02 06, 17:01)

Dabar planuose turiu nude fotosesiją, tai laukiu kaip sielos atsigavimo, išbandymo...kažko įdomaus, kas ištrauks iš visos rutinos..

Sekmes 4u.gif

As va, neturejau vargo, isigijau suni..Laukiu kada miegot normaliai prades, nes nakti oi doh.gif ..
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 02 06, 15:00)
Laba,
mes turėjom Sigma. Nepatiko būtent dėl to  mirksiukas.gif Vyras kai fotografuodavo, visas savo nuotraukas norėdavosi trinti lauk  lotuliukas.gif Labai jau daug veido trūkumų matydavosi. Tačiau peizažams labai liuks - labai aiškiai ir detaliai.

Nejau taip baisiai visą negrožį žmoguje išryškina? ohmy.gif Kas dar turit Sigma 50mm f/1.4? Išsakykit nuomones, prašau, prašau, prašau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paluri @ 2012 02 06, 17:11)
Mano uzsiemimai, buve iki fotografijos  lotuliukas.gif  Megztukas taip ir liko nebaigtas, kazkaip reikia prisesti viena karta ir baigti, nes Lietuvoj tikrai pravers (planuojam apsilankyti geguzes men)

Labai nemoku koliazu daryti, bet bandau, nes kitaip ir neismoksiu  blush2.gif

Keisciau foto vietomis ir kiek tvarkingiau sulankstyciau mezginius. Antroji nelabai ka sakanti, reikejo gal virbalus itraukti g.gif o siaip smagus uzsiemimas smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
Su jusu tempais kolkas tik foto perziuret tespeju smile.gif

QUOTE(Ka @ 2012 02 06, 15:12)
Nejau taip baisiai visą negrožį žmoguje išryškina? ohmy.gif Kas dar turit Sigma 50mm f/1.4? Išsakykit nuomones, prašau, prašau, prašau..  ax.gif

As turiu ir esu laaabai patenkinta juo rolleyes.gif Nepastebejau, kad isryskintu negrozi zmonese, o ir pacias nuotraukas koreguoju labai minimaliai: sviesuma/tamsuma, kartais biski sarpo uzdedu 4u.gif
Atsakyti