QUOTE(Maggie @ 2012 02 05, 23:21)
nueik i koki sekmadienini londono turgu ir isigyk juostinuka uz 20 svaru, tuo paciu 2 juostas. isidek ir FOTKINK. uztex apie tai kalbeti, laikas daryti. nu nera taip sudetinga. as vis gailiuosi, kad tiek gaishau, kaip tu, vis rasinejau - "noreciau na na na", o kai viena diena padrasinta kai kuriu forumieciu pabandziau, viskas greitai klostesi ir labai maloniai.
Laukiu dabar mamos kaip išganymo..atvyks į UK po kelių mėn, tai bus man rankos atrištos...šiaip kol kas sudėtinga man, nes be dviejų mažių dar šuo atvyko, tai gaunasi, kad kol apie vaikus nešokinėju, tai lekiu su šuniu į laukus...nes jam reikia apie poros valandų iškrovos lauke per dieną, o kur dar foto redagavimas klientams ir pan...žiauriai sunkus periodas šiuo metu...laiko ir finansų prasme... tad reikia pratempti...
Su dviem vaikais ir su vežimu ne visur metro praeisi...sunkiai įsivaizduoju save tempiančią per laiptus vežimuką ir iš paskos dar savo dvimetę
o ir po tokius turgelius norisi pasivaikščioti be jokios skubos ir parelaksuoti, o ne klausytis nesibaigiančios tirados: mamyte, mamyte, mamyte, mamyte..
Dabar planuose turiu nude fotosesiją, tai laukiu kaip sielos atsigavimo, išbandymo...kažko įdomaus, kas ištrauks iš visos rutinos..
aj krč pasiguodžiau...visos čia taip gyvena...neapsiteisinimas aišku
bet aš ir nesiteisinu gal...šiaip tiesiog gyvenu