Siandien nuo ryto bandau vis su WB zaist, nu bet niekaip negaliu sufokusuoti balto lapo, iki tol pavykdavo kazkaip, bet siandien nu niekaip nefokusuoja. Fokusuoju rankiniu budu. Kaip jus darote? Kaip sufokusuoti balta lapa, jeigu jis toks lygus
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 11:47)
ačiū tau labai labai tik boldas ant mano tos pasirinktos šrifto spalvos nelabai įžiūrimas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 08, 11:53)
ačiū tau labai labai tik boldas ant mano tos pasirinktos šrifto spalvos nelabai įžiūrimas
Nelabai gerai, bet tokiu atveju ne blogiausia išeitis yra didžiosios raidės (arba didesni tarpai tarp raidžių)...
Autorių į apatinę eilutę perkelk, dabar susilieja tekstas.
QUOTE(Ainoa @ 2012 02 08, 11:45)
o kodel ji uzmigo su tais karoliais? logika nuotraukoj nebutina, bet va cia nelogika trikdo
mane tai kas realiai mažai pažįsta, sako, kad gerietė, bet kas labai gerai pažįsta, sako , kad bjaurybė esu bet šiaip esu mandagi o ar kultūringa.. tai nežinau, kultūringumo tai labai plati sąvoka.. tam tikromis sąlygomis tikrai nežinočiau kaip reikia kultūringai elgtis
o dėl virtualios erdvės, tai nzn, manau ,kad rašau taip kaip iš tiesų galvoju.. bet kaip kiti mato tai ką parašau, ir su kokia intonacija skaito parašytą sakinį, aš nežinau..
šiaip ir virtualioj erdvėj, ir realybėj labai dažnai keičiu nuomonę, vieną dieną galiu iki negalėjimo akis drąskyt , kad yra taip ir ne kitaip, bet vat kažkas man protingai pagrįs , kad yra visai kitaip, ir aš 180 laipsiu pakeičiu savo nuomonę, ir jau galiu kitam akis drąskyt, kad yra taip, kaip anas pasakė žodž, dažnai neturiu savo nuomonės, nekenčiu savo šito bruožo t.y. mano turimą nuomonę greitai gali kas nors pakeist
o dėl virtualios erdvės, tai nzn, manau ,kad rašau taip kaip iš tiesų galvoju.. bet kaip kiti mato tai ką parašau, ir su kokia intonacija skaito parašytą sakinį, aš nežinau..
šiaip ir virtualioj erdvėj, ir realybėj labai dažnai keičiu nuomonę, vieną dieną galiu iki negalėjimo akis drąskyt , kad yra taip ir ne kitaip, bet vat kažkas man protingai pagrįs , kad yra visai kitaip, ir aš 180 laipsiu pakeičiu savo nuomonę, ir jau galiu kitam akis drąskyt, kad yra taip, kaip anas pasakė žodž, dažnai neturiu savo nuomonės, nekenčiu savo šito bruožo t.y. mano turimą nuomonę greitai gali kas nors pakeist
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 08, 12:01)
mano turimą nuomonę greitai gali kas nors pakeist
Gal Remarkas taip sakė, tiksliai ir nepamenu "Tik kvailiai nekeičia savo nuomonės"
O, kad greitai gali pakeist abejoju.
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 11:54)
Nelabai gerai, bet tokiu atveju ne blogiausia išeitis yra didžiosios raidės (arba didesni tarpai tarp raidžių)...
tarpai tarp raidžių atrodo baisiai http://qlc01.blogspo...2/02/front.html
pakeisiu į didžiąsias o autorių reikėjo nuo krašto atitraukt? ar geriau palikt prie pat krašto kitoj eikutėj? ar iš vis geriau rašyt kitoj eilutėj, bet prie dešinio krašto, ar taip negalima?
didžiosiom irgi baisiai atrodo, pabraukiau tą žodį, nzn ar taip možna..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 08, 12:05)
pakeisiu į didžiąsias o autorių reikėjo nuo krašto atitraukt? ar geriau palikt prie pat krašto kitoj eikutėj? ar iš vis geriau rašyt kitoj eilutėj, bet prie dešinio krašto, ar taip negalima?
Gerai dabar autorius (taško nereikia). Jei citata ir pasirinkai daugtaškį, dėk iš abiejų pusių arba vietoj daugtaškio <...>. Pabraukimas nepatinka, toks aktyvus išskyrimas, reikėtų mažiau aktyvaus, nors didžiosios raidės irgi toks aktyvus išskyrimas.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 08, 12:05)
radai beda palikciau teksta iltalic, autoriu deciau toj pacioj eilutes kur paskutine teskto eilute, tik desinej pusej, be tasko po jo
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 12:10)
Gerai dabar autorius (taško nereikia). Jei citata ir pasirinkai daugtaškį, dėk iš abiejų pusių arba vietoj daugtaškio <...>. Pabraukimas nepatinka, toks aktyvus išskyrimas, reikėtų mažiau aktyvaus, nors didžiosios raidės irgi toks aktyvus išskyrimas.
nuėmiau pabraukimą, ten yra blodas, jei kas neįžiūri, jų problema.. nu atrodo daugiau viską pagal instrukciją padariau jėzau kokia čia matematika
ačiū, kad nepatingėjai paaiškint
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2012 02 08, 12:04)
Gal Remarkas taip sakė, tiksliai ir nepamenu "Tik kvailiai nekeičia savo nuomonės"
jėė, vadinasi aš protinga
yra pvz vienas žmogus, su kuriuo niekaip negaliu ginčytis, ta prasme jei mūsų nuomonės nesutampa, tai ginčio pabaigoje gaunasi, kad jis galų gale vis tik "palenkia mane į save", ir aš pakeičiu nuomonę man visad prtrūksta žinių užginčyti savo nuomonę iki galo dėl to nekenčiu aš su juo ginčytis, nes amžinai aš būnu neteisi
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 08, 12:27)
nuėmiau pabraukimą, ten yra blodas, jei kas neįžiūri, jų problema.. nu atrodo daugiau viską pagal instrukciją padariau jėzau kokia čia matematika
Dabar super Matosi truputį bold'as, gal ir gerai, kad jis nėra labai ryškus.