Sveikos, tempai cia, tai neblogi, nepabuvau kelias dienas, o skaiciau dvi temas beveik, kol pasivijau
atsvenciau gimtadieni, dovanu gavau siurpriza is pusseseres, atleke is UK pas manes pasveikint ir pasibut, laikas buvimo prasitese, nes uzsnigo UK ir atidejo skrydi, tai taip dziaugiausi
dar gavau trikoji ir blykste, tai negaliu tverti kaip noriu isbandyti auto, o blyskte bandziau jau, bet instrukciju dar neperskaiciau, kazkas gavosi, tik nzn ar taip turi gautis
nieko jau necituosiu, paminesiu tik ka atsiminsiu
Idomiai diskutavot, idomiu nuorodu pridejot, buvo kur akis ganyt, tiesa lyg Alabamos ideta nuoroda nelabai patiko, bet maciau, kad daugumai pazengusiu mergino patiko, tai matyt dar daaugt man reikia, kad toki mena suprast, o gal ir nesuprasiu
Labai gaila, kad nebespejau pamatyti daugumos rodytu pirmuju foto, kad ir
Say zuvis su agurkais labai suintrigavo, nes daug reakciju sulauke
ir
RG maciau, kad isiminejo nuotraukas, tai nieko ir nemaciau
atsimenu, kad ji megsta taip ir si karta net niekas daug neburnojo, matyt priprato jau visos
Sveikinimai
Maijaz su konkurso laimejimu, saunuole
tikrai ideja ir ispildymas verti buvo laimeti
Yvettes berniuko nuotrauko labai patiko, bet man kaip ir Pandrei, nuotrauka primine ta mergyte su sirdelem, nors realiai jos visiskai skirtingos
GiedresB lyg buvo uzsiemimu zaidimui, patiko pirmasis variantas, kur pedutes ir kojinytes "padziautos"
Refresh zaidimo antroji nuotrauka nepalyginamai geresne
Jurzoles man isvis dauguma nuotrauku patinka
net ir ta su dviraciu patiko, tiesa splavotos jau nemaciau, bet j/b visai mielai ziurejosi
NoisyB auto patiko kur visos kojytes matyti, o moters fs pirmasis variantas kur oda nelabai, ten kiek supratau sviesa biski koja kiso, tai nelabai patiko, akys per melynos man pasirode, o va sioj temoj ideos iskart graziau ziurisi, pirmosios gal kiek sviesiau noretusi, bet gal kompas cia mano kitaip rodo
Brum nuotraukyte tikrai faina linijom, spalvom, bet man truksta pirstuku
O la la la patiko nuotrauka, spalvos ir emocija siltos
St.Sofi uzsiemimu nuotrauka gera
tik nelabai man j/b, bet tiesa pasakius nelabai zinau koks jis turi buti
va pamaciau, kad pakeitei, man labiau patinka
Refresh berniuko nuotraukyte noretusi kiek maziau desines ir daugiau kaires, o va toks j/b nezinau ar geras, bet man patinka
ir berniukas beje grazus, akytes israiskingos labai. Kiek tavo vijurkeliui metuku? nes maniskis pnasiai elgiasi, pamato su fotiku, tai bega ir rekia mama neee
Maggie auto kaip visada
esu beveik gerbeja tavuju auto ir visada ju laukiu
na va kiek sugebejau tiek pakomentavau
o as noriu pastebejimu ir kritiko sia
cia kitas spalvinis variantas
Flickr