Ledo karolius gamini
Arba varvekli namo parsinesei,žiuri kaip tirpsta.
QUOTE(gladiole @ 2012 02 07, 21:16)
Ledo karolius gamini
Nieko negaminu Sakykim šitie du dalykai kai ką turi bendro. Bet ten labiau ne karoliai ir ne papuošalai Papildyta:
QUOTE(gladiole @ 2012 02 07, 21:16)
Arba varvekli namo parsinesei,žiuri kaip tirpsta.
Prizą gal paruošt ar ką
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 07, 18:05)
Ateinu su ta pačia foto, tik truputi kitaip
]
]
va JB variantas
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 07, 21:56)
Ačiū, bandysiu ir taip
Kelios kitos foto iš tos fts iš arti ir vėl...
man antra grazi
atneshu 2 archyvines.
nezinau ar tesiu 52 projekta. ziauriai sunku kiekviena savaite vis per nauja atrasti save, nors be galo idomu ir, bent jau man, naudinga/aktualu. tik tai lengvai ir maloniai daroma, kai visks ore. o dabar mano busena nilabay.
i tema busenos - "please, let me sleep until May" (never think).
ir auto
nezinau ar tesiu 52 projekta. ziauriai sunku kiekviena savaite vis per nauja atrasti save, nors be galo idomu ir, bent jau man, naudinga/aktualu. tik tai lengvai ir maloniai daroma, kai visks ore. o dabar mano busena nilabay.
ir auto
QUOTE(rG @ 2012 02 07, 20:48)
Niu, spėkit mano vakarinį užsiėmimą
QUOTE(rG @ 2012 02 07, 20:58)
dar vienas užsiėmimas, ir tai labai susiję. Giliau giliau
Kad pirmoj ledas, tai atspejau... o toliau fantazija atsoko Rytoj jau pasakysi, kas ten?
QUOTE(noisy-B @ 2012 02 07, 20:56)
Na man ne, zinok, nesiziuri... Galvoju, gal klaida tame, kad tu ja meginai taip lyg ir "glamuriskai" fotografuoti - tai kaili uzsimetusia, tai galvyte pakreipusia - o jai kazkaip netinka visa tai. Ir sviesa netinka - per daug, per astri, isryskina veide ir ant kaklo viska, ka reiketu uzmaskuoti. Isivaizduoju kazkaip j/b portretuka, ne tiesioginej, o atspindetoj svelnioj sviesoj, su maza ryskumo zona, gal koncentruojantis i zvilgsni, nes akys jos grazios, i objektyva ziuret nebijo
Bet vat ziuriu, kad man idomu tokius portretus panagrineti. Idomiau negu jaunuciu grazuciu mergaiciu...
Atnesu keleta zieminiu nuotrauku is savaitgalio pasivaiksciojimo. Laukiu kritikos, kaip visada...
QUOTE(Maggie @ 2012 02 07, 23:29)
ir auto
ir auto
Man abi idomios, ir grynai tavo stiliaus, man tas patinka. Auto man tik akys kazkaip nesiziuri, toks ispudis, kad ta, kurios nesimato, lyg balta butu... nesmagus toks jausmas ziurint
Ir dar atspindys patinka pirmojoj.
Knygoj apie PS skaiciau, kad kiekviena karta issaugant pakeitimus jpg faile, jis is naujo yra suspaudziamas ir prarandama kokybe. Todel fotografuojantiems jpg formatu, reiktu laikyti originalius failus, o norint koreguoti - kiekvienakart pasidaryti nuotraukos kopija ir dirbti su ja.
Gal pradziamokslems bus naudinga si info
Gal pradziamokslems bus naudinga si info
Labas rytas
man kvadratas daug geriau ziurisi, tada yra akcentas fotikas, vaikai, o nekarpytoj foto man ta didesne buities erdve blasko visa foto ideja ir JB nebezaliuoja
man antra superine
man pirma foto patiko labiausiai
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 07, 17:23)
ai, kad jau dedu, tai parodysiu dar savo buities is tos pačios serijos...
man kvadratas daug geriau ziurisi, tada yra akcentas fotikas, vaikai, o nekarpytoj foto man ta didesne buities erdve blasko visa foto ideja ir JB nebezaliuoja
man antra superine
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 07, 23:50)
Atnesu keleta zieminiu nuotrauku is savaitgalio pasivaiksciojimo. Laukiu kritikos, kaip visada...
man pirma foto patiko labiausiai
Labas rytas
patinka man foto, idomi
Akmenėlių apvalymas hm, nors kiek žinau juos reikia apvalyti po tekančiu vandeniu
Gražios foto, labai simpatiška ir graži moteris
Tikrai atspindi būseną, pirmoji man labai patinka
QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 07, 17:23)
ai, kad jau dedu, tai parodysiu dar savo buities is tos pačios serijos...
patinka man foto, idomi
QUOTE(rG @ 2012 02 07, 20:48)
Niu, spėkit mano vakarinį užsiėmimą
Akmenėlių apvalymas hm, nors kiek žinau juos reikia apvalyti po tekančiu vandeniu
Gražios foto, labai simpatiška ir graži moteris
atneshu 2 archyvines.
Tikrai atspindi būseną, pirmoji man labai patinka
atneshu 2 archyvines.
pirmoji labai patinka, o pavadinimas tai gerulis.Ttik žinai kas kliūna, tavo pačios ranka ant peties, man kažkaip asociacijos kad tai kito žmogaus ranka lyg apkabinus. O gal čia ir gerai, nežinau čia tik mano pamastymai
O antroji nežinau net kodėl bet nekabino visai ir neturiu paaiškinimo
Paskaičiaus tavo parašyma apie tai kaip sunku save atarsti iš naujo, gal visgi gerai kad nepradėjau projekto...
man nei viena nepatiko.. kodel? tinka visi tie patys komentarai kur anksčiau esu tau rašiusi..
nuobodoka. sakos ir tiek. paieskok