QUOTE(sayonara @ 2012 02 07, 13:47)
nagi labai miela foto. kompozicija faina, tik ieškojau, kaip vaiko kojytė tą fotiką laiko, kol suvokiau, kad laiko mamos ranka
as irgi ieshkojau. man patiko foto. truksta siek tiek kaires, bet labai nedaug. patinka vertimas i jb, nes ne visai cia jb mano akimis ziurint, su gelsvu atspalviu, vos vos matomu. uzsiemimas aishkus.
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 07, 14:12)
nu net labai faina, bučiau gal šiek tiek užvėrusi diafragmą,tada antras planas šiek tiek ryškesnis būtų ,nereikia visiškai ryškaus tiesiog šiek tiek ,bet šiaip šauniai,juodai balta gal ir atspalvį turi ,padaryčiau be jo,arba bent jau šiltesnį
as kaip tik labiau atidaryciau, kad dar viena koki bliki pagaust, bokeh.
QUOTE(Kikirike @ 2012 02 07, 12:36)
Kam reikalinga blenda kažkas klausė
"Tiesa, vis tik dažniausiai nuo smūgių kenčia objektyvas. Nepamirškite jo nenaudodami uždėti dangtelio, o jei turite blendą ją naudokite nuolat vien dėl to, jog tai puiki apsauga nuo trinktelėjimo į sieną ar stalo kampą. "
as klausiau. galvojau, kad nuo kritimu apsaugo, nu kai krenta ant zemes. sedziu ir galvoju, kaip jau ta blenda ten apsaugos
o cia apie trinktelejimus kalba, shakes
as vos ne kiekviena karta per kokia fs netycia fotiku i koki stala/siena/krashta trinkteliu
be blendos, tiesa. dar gyvi. vos vos. he he.
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 07, 14:05)
Tik is esmes?
(Nekreipk demesio, juokauju tik...
)
O nuotrauku jau dejai? Man rodos, radau tave, bet nesu tikra - idetum nuotrauku, tada butu aisku, ar tikrai ten tu
(Jei jau idejai ka nors, tai vadinasi, ne tave radau...
)
perskaicius, pati supratau, akd kazhkaip lievai parasiau, tas "is esmes" kishamas dabar visur ir visada, kaip kazhkada "ta prasme"
nea, nespejau, bandziau avatara idet, bet mane suerzino, kad jis "neskaito" netradiciniu formatu, kazhkaip ishtempe mano avatara. nesuprantu, kaip ten ideti normaliai.