QUOTE(St.Sofi @ 2012 02 07, 12:44)
Sveikos,
Visos mintys sukasi tik apie kaip ka paveiklsuot
Deja laiko visai neturiu...
Miela
QUOTE(Maggie @ 2012 02 07, 12:52)
kokia tu zinove.
Na, jau. Netikiu, kad net ir nekomerciniai nieko nedaro dėl įvertinimo. Žaidimai vyksta, vyko ir vyks. Ką jau kalbėt apie komerciją
Kai žmonės gyvenimus sugalvoja svetimus ir savo šeimos viešai atsisako, kai išdūrinėja visus naivuolius kaip aš (vis dar), nes tai
just business.
Kaip įmanoma žmonėmis tikėt, kai 10 metų pažįstamas pasirodo yra ne tas, kuo save vadino, kai pusė bendravimo pastatyta buvo ant to. Kaip galima į akis meluoti ir pasakoti nesąmones vien dėl to, kad tu galbūt netyčia kam nors išduosi tavo paslaptį ir grius tavo verslas ant fantazijų sukurtas (nes tai produktyviau).
Va čia tai
blink, žinok. Manau, supranti kodėl nekalbu apie konkrečius žmones (ši fotopradžiamokslių tema neištrinama ir liks kol nesprogs SM
)
Kaip galima žmonėmis pasitikėti, kai tavo kolegos prieš tave susimoko, nes tu tiesiog rūkydamas gauni brangų klientą, o jie iš pavydo susitelkia ir atima jį iš tavęs, nes tu nebegali ištvert ir išeini iš darbo.
Gal išsiplėčiau, bet pinigai šiais laikais yra ne tik gėris...
Tokių kaip tu pati esi yra nei daugiau nei mažiau, nes tai nesuskaičiuojama. Vieni daro puikius kūrinius ir bendrauja, kiti daro pievas ir bendrauja ir dar n būdų. Visaip būna. Bet ten kur dideli pinigai, ten žaidimai, ten mokami pinigai už komentarus, o rekomendacijas, nekalbant apie apskritai paprastam žiūrovui nežinomas viešųjų ryšių povandenines sroves.
O, kad žmonės jaučiasi skolingi gavę komentarą ir komentuoja ir todėl, kad turėtų "draugų" nėra nei blogiau nei geriau (šiaip jau ir apskritai į draugus reikia investuoti - skirti jiems dėmesį minimum).
Tiesiog apie daugelį dalykų nesusimąstom ir nereik apsimetinėti negudriais ir be ydų, kalbu apie žmogų apskritai, niekam netaikau. Tik sakau ką matau savo akimis, nes taip pat galiu turėti savo nuomonę, paremtą savo stebėjimais. Galima su ja ir nesutikti. Juolab, kad darausi vis aršesnė burbeklė
Gal iš tikrųjų visi gražūs, pūkuoti ir tyri
Bet šiaip reziumuojant, aš myliu žmones apskritai, su visom jų ydom ir t. t. Pati esu jų pilna. Vadovaujuosi romantizmo esme - pasaulis toks, koks yra tavo viduje.
Ačiū už dėmesį