Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

QUOTE(silagele @ 2012 03 10, 17:40)
džiugu girdėti, kad puikiai sekas  4u.gif Pas mus klasėje irgi keletas Kengūrai ruošias, bet mes jaučiam kad ne mūsų nosiai  ax.gif
mačiau Mikės Paršelio ieškot - jau radot? smile.gif

Urtę irgi užrašiau į Kengūrą ax.gif giliai šidį jaučiu, kad ne mūsų nosiai, bet manau tegul pabando kas tai yra ax.gif
Atsakyti
Mantas irgi kengūroj dalyvaus biggrin.gif O aš kažkodėl nemanau, kad čia ne kažkieno nosiai. Tokie konkursai yra svarbūs dalyvavimu, o ne laimėjimu. Kai jau bus 12-tokai ar pan. tada bus ne kažkieno nosiai, o dabar tiesiog smagus jėgų išbandymas. Netikiu, kad kažką laimės, bet tikrai nebus paskutinis, tuo neabejoju smile.gif
Atsakyti
Kengūrų klubas biggrin.gif, maniškis nė neklausė, parėjo ir sako, šešių litų man reikia, užsiregistravau į kengūrą, labai gražius pieštukus duos, noriu surinkt lotuliukas.gif, tai kaip suprantu, svarbiausia yra pieštukas lotuliukas.gif, užduočių pavyzdžius pažiūrėjau, tai tikrai sunkių yra, net nesimokę jie dar tokių veiksmų, vieno aš pati neįveikiau blink.gif, šįryt užklausiau, ar sprendžia jie per pamokas kengūros užduotis, tai sakė, kad ne, tik prieš kelias savaites pabandė ir viskas.
Atsakyti
Ir mano Aras bandys kengūrintis biggrin.gif Taip pat pakėlė rankytę, kad norėtų dalyvauti. Mes ir už olimpinį principą - sudalyvauti. O gal ir puiki pamokėlė bus? Nes "mes" labai mėgstam girtis: "aš galiu", "moku", "aš greičiausiai skaitau, suprantu" ir t.t. Tai, kiek apsidžiaugčiau, kad ir sunkesni uždavinukai būtų.
Na nėra, kad nesupranta ir neskaito ar neskaičiuoja, dar prieš Kalėdas laimėjo prizą - nemokamą ekskursiją, kaip geriausias mokinukas...tačiau tas pagyrūniškumas... blush2.gif

Atsakyti
Maniškei patinka matematika, papildomas daro, bet kaip ten ryt bus nežinia juk jaudulys ir pan... nors ji irgi iš tų kur savo jėgom labai pasitiki jau ir su tėčiu sandėrį sudarius kad jei laimės kompą pirksis smile.gif (tik nepatikslinom ar klasėje ar mokykloj ar mieste smile.gif)
Atsakyti
labas 4u.gif

kaip Kengūra? smile.gif

o žinote, kad ....
pirkdami bilietą į LTOBT spektaklį, kuris vyks Jūsų gimimo dieną, Jūs galite gauti sau bilietą nemokamai, o savo svečiams su 30 proc. nuolaida..... rolleyes.gif

Aš tą dalyką vakar tik sužinojau ir jau nekantrauju lėkti pirkti bilietų, jei dar yra, nes mačiau, kad kaip tik mano dieną bus baletas , kurio nesu dar ir mačiusi bigsmile.gif
Atsakyti
Mažiukui šiandien dveji, tai kukliai paminėjom smile.gif Greit auga vaikai, atrodo, tik pagimdžiau, o jau dveji doh.gif

user posted image

QUOTE(silagele @ 2012 03 22, 06:39)
kaip Kengūra? smile.gif

pagal pavardes dar negalima pažiūrėt, kaip suprantu ax.gif
Atsakyti
Wow koks stilingas solinizantas bigsmile.gif
Sveikinam 4u.gif birthday.gif
Atsakyti
wow, sveikinimai Saulelės jaunėliui wub.gif

kengūroj irgi Milda dalyvavo biggrin.gif Bet prigrybavo doh.gif toj pirmoj užduoty tik 4 gyvūnus suskaičiavo biggrin.gif tai gal tik kokius 6-7 iš 18 teisingai atsakė 4u.gif Bet labai gražų padėkos raštą parsinešė-, tai ir svarbiausia thumbup.gif
Atsakyti
O man nieko nepasakoja Aras apie kengūrą...paklausiau sako "gerai". Kas tas "gerai", jokio rašto /diplomo neparsinešė...gal pametė kur pakeliui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2012 03 24, 13:58)
wow, sveikinimai Saulelės jaunėliui  wub.gif

kengūroj irgi Milda dalyvavo  biggrin.gif  Bet prigrybavo  doh.gif  toj pirmoj užduoty tik 4 gyvūnus suskaičiavo  biggrin.gif  tai gal tik kokius 6-7 iš 18 teisingai atsakė  4u.gif Bet labai gražų padėkos raštą parsinešė-, tai ir svarbiausia  thumbup.gif

ir tau, Veite, sveikinimai - su 3-ios vietos diplomu third.gif 4u.gif graži meškučio istorija wub.gif aš kai tas istorijas paskaitau, tai net širdis apsąla iš tos nostalgišku prisiminimu pavirtusios palaimos... rolleyes.gif
Smagu, svarbiausia kad Milda patenkinta mirksiukas.gif

QUOTE(Sig @ 2012 03 24, 14:15)
O man nieko nepasakoja Aras apie kengūrą...paklausiau sako "gerai". Kas tas "gerai", jokio rašto /diplomo neparsinešė...gal pametė kur pakeliui unsure.gif

Mama, tai jeigu sako 'gerai' , tai ir belieka džiaugtis, kad tavo vaikui viskas gerai -juk vadinas jis gerai jaučias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LT saulele @ 2012 03 23, 21:02)
Mažiukui šiandien dveji, tai kukliai paminėjom smile.gif Greit auga vaikai, atrodo, tik pagimdžiau, o jau dveji  doh.gif

wub.gif nerealus sukaktuvininkas
Atsakyti