Įkraunama...
Įkraunama...

2004 m. lapkritinukai

mano kaziukui otboj... angina dalyvei...
Atsakyti
unsure.gif

maniskiui sis sezonas buvo afigenna derlingas: 3 anginos... spalis, gruodis, sausis.
kas idomiausia, pirmoji su 40.3 tempa praejo labai sunkiai, kitas 2 daug maz normaliai. g.gif

laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 02 25, 12:30)

Ai, darbas tai mane nervuojanti tema doh.gif Šiaip tai prašymą darbe parašiau iki trijų metų atostogauti, o ir grįšti atgal nebenoriu. unsure.gif Jei ne pinigai, mielai iš viso namų šeimininkė būčiau

Mano žodžiai....

QUOTE(MAMICY @ 2012 02 29, 17:59)
mano kaziukui otboj... angina dalyvei...

Nu va unsure.gif , sveikit 4u.gif Mamicy jau pranešėt? bigsmile.gif

Laba mamos,

kaip po Kaziuko mugės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2012 03 05, 12:27)
Nu va unsure.gif , sveikit 4u.gif  Mamicy jau pranešėt? bigsmile.gif

mergom? jo. vakar. emocijų nulis. klausimų irgi. tik pasidalino, kad jei gims brolis, tai žiūrės Augustė, jei sesė, tai -Ieva. viskas... emocijų būtų buvę daugiau, jei būčiau pasakius, kad važiuojam į kokį žaidimų kambarį... įtariu jos tiesiog nesuvokė... dar mažoji bandė ginčytis, kad nėra pas mamą lėliuko pilve, nes pilvas mažas...

aš va niekaip darbe nepasisakau... šian jau buvau net kalbą surepetavus ir supasavau paskutinę minutę...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2012 03 06, 19:39)
mergom? jo. vakar. emocijų nulis. klausimų irgi. tik pasidalino, kad jei gims brolis, tai žiūrės Augustė, jei sesė, tai -Ieva. viskas... emocijų būtų buvę daugiau, jei būčiau pasakius, kad važiuojam į kokį žaidimų kambarį... įtariu jos tiesiog nesuvokė... dar mažoji bandė ginčytis, kad nėra pas mamą lėliuko pilve, nes pilvas mažas...

aš va niekaip darbe nepasisakau... šian jau buvau net kalbą surepetavus ir supasavau paskutinę minutę...

Ai kai pradės augti pilvas rolleyes.gif gal tadu jau panos kažką sakys...

tai su darbu gal dar palauk, nu kokiam 5men ir pasakysi...
Atsakyti
Mamicy, vaikai juk daugumą dalykų palaipsniui įsisavina, tai manau, kad jos suprato, bet nesuprato, kaip tai įtakos jas ir kas čia iš to bus. Iki gimdymo tikrai tikiu, kad kitaip reaguos. O dėl darbo, tai nesutinku su Pacanke, nes normalios darbovietės, kur yra normalūs darbo santykiai, planuoja savo žmones ir turėtų iš anksto žinoti apie tokius dalykus. Iš kitos pusės, nuo tos akimirkos, kai pasakysi (reikia pažymos iš gydytojos), tau galios apsauga, kad negali mažinti atlyginimo, atleisti iš darbo ir t.t. Gal ir neaktualu, ale vis šiokia tokia nauda smile.gif
Atsakyti

mamulkas su svente 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jau senokai buvau tai tokių naujienų radau... bigsmile.gif thumbup.gif
Sveikinimai MAMICY nusiteikus daugiavaikės mamos vaidmeniui šaunuolė džiaugiuosi

user posted image

...ir taip taip su šventa Nr. 8 visas mus...
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2012 03 08, 19:03)
Jau senokai buvau tai tokių naujienų radau... bigsmile.gif  thumbup.gif
Sveikinimai MAMICY nusiteikus daugiavaikės mamos vaidmeniui šaunuolė džiaugiuosi

user posted image
...ir taip taip su šventa Nr. 8 visas mus...

labas senai matytoji 4u.gif
kaip tavo pirmokėlė laikos? kaip sekasi Vestutei? smile.gif
Atsakyti
Pirmoke labai patenkinta kas ryt žingsniuoja į mokyklą jei reikia pasilikti prailgintoj tai irgi šventė (net keista pas mus ji nemokama tai man labai patogu) jau pradėjo su parkeliu rašyti nes iki vasario atostogų dar rašė su pieštuku
dabar labai laukia (aš irgi) kengūros konkurso jau kitą savaitę
kas čia dar... ai iš būreliu tai jai visi nublanko prieš keramika taip noriai lipdo viską ir tempia namo tai ir tulpės jau jos darytoj vazelėj pamerktos dubenėlyje saldainiai ir jau be skaičiaus mažmožių sakiau į kaziuką neškis parduok smile.gif tai nei vieno neišgailėjo labai visi jai pačiai reikalingi smile.gif

Vesta šaunuolė, per paskutinį patikrinimą leidosi be narkozės viską apžiūrėti tai man taip džiugu jau reiškia auga, susitarti galiu smile.gif
Mikės pukuotuko fanė, dabar toks laikas, tai vaidmenis gaunam visi keturi: nulėpausis paršelis ir t.t. ir pabandyk ne taip į ją kreiptis labai nepatenkinta susiraukia ir tyli arba pašnibždom prašvokščia: aš paršelis...
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2012 03 09, 21:32)
Pirmoke labai patenkinta kas ryt žingsniuoja į mokyklą jei reikia pasilikti prailgintoj tai irgi šventė (net keista pas mus ji nemokama tai man labai patogu) jau pradėjo su parkeliu rašyti nes iki vasario atostogų dar rašė su pieštuku
dabar labai laukia (aš irgi) kengūros konkurso jau kitą savaitę
kas čia dar... ai iš būreliu tai jai visi nublanko prieš keramika taip noriai lipdo viską ir tempia namo tai ir tulpės jau jos darytoj vazelėj pamerktos dubenėlyje saldainiai ir jau be skaičiaus mažmožių sakiau į kaziuką neškis parduok smile.gif tai nei vieno neišgailėjo labai visi jai pačiai reikalingi smile.gif

Vesta šaunuolė, per paskutinį patikrinimą leidosi be narkozės viską apžiūrėti tai man taip džiugu jau reiškia auga, susitarti galiu smile.gif
Mikės pukuotuko fanė, dabar toks laikas, tai vaidmenis gaunam visi keturi: nulėpausis paršelis ir t.t. ir pabandyk ne taip į ją kreiptis labai nepatenkinta susiraukia ir tyli arba pašnibždom prašvokščia: aš paršelis...

džiugu girdėti, kad puikiai sekas 4u.gif Pas mus klasėje irgi keletas Kengūrai ruošias, bet mes jaučiam kad ne mūsų nosiai ax.gif
mačiau Mikės Paršelio ieškot - jau radot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silagele @ 2012 03 10, 16:40)
džiugu girdėti, kad puikiai sekas  4u.gif Pas mus klasėje irgi keletas Kengūrai ruošias, bet mes jaučiam kad ne mūsų nosiai  ax.gif
mačiau Mikės Paršelio ieškot - jau radot? smile.gif

Radom, radom tai jau namie ne vienas gyvena paršelis thumbup.gif
Atsakyti