QUOTE(Veitė @ 2012 02 07, 14:47)
Meškiukas gražiai auga, greit 2 mėnesiai, geruolis miegaliukas mūsų
tikiuosi, kad jei trečią kada turėsiu, bent tas "nemeluos" ir geriau miegantis pasitaikys
Smagu apie tavo šeimyną paskaityt, kai šiluma jaučiasi
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 07, 15:52)
dabar tik tai, ką gaunu pasiskolint ir tai dažniausiai pasitaiko labai lėkštos knygos, kurias skaitau tik tiek, kad skaityt
o kaimynystėje nebūna kokių "garage sale", kad pigiai nusipirkt, dar pas mokytoją užklausk , gal leis m-los biblioteka naudotis ar pati ką paskolins, pasakyk, kad nori tobulėt su vaiku, aš iš dičkio mokytojos gavau visą krepšį puikių knygų taip, kurias ji jau buvo perskaičius ir labai nudžiugo, kad galės perleist tam, kas mėgsta knygas.
QUOTE(MAMICY @ 2012 02 08, 07:33)
kažkur giliai giliai jaučiu, kad jie nebus žydri
pažiūrėsim, ar nuojauta apgaus ar ne Aš įsivaizduoju, kad turėsiu dar dukrytę, kai šie jau paaugę bus, "matau" šalia tokia garbanotą padaužą lakstančią
QUOTE(Sig @ 2012 02 08, 08:55)
Lankom šeštadieniais AMES, tobulinam anglų kalbelę
.
.kai būsim mes Briuselyje, eisim kavos su tavim gerti - kur nors jaukiai, tinka?
.
.kai būsim mes Briuselyje, eisim kavos su tavim gerti - kur nors jaukiai, tinka?
tikėjausi, kad jie ir prancūzų turi, bet ne, gaila, nerandu niekur kursų su grupele, nepopuliaru, nesusirenka, tik individualiai. Anglų nekenktų irgi, nes primiršta, oi kaip primiršta
QUOTE(vasara01 @ 2012 02 08, 10:04)
Nerealios lengvo popūdžio knygos yra Sukės serija
skeptiškai apie tokius visokius vampyrus nusiteikus, bet žinai, tu mane sudominai
QUOTE(Sig @ 2012 02 08, 10:16)
vienu metu manija užėjus pirkt visas knygas apie arabų pasaulį.
šiandien baigiau skaityt "Tik su dukra" šią, K pamatė viršelį standartinį, užsimanė žūtbūt skaityt, nes apie nindzes , ilgai aiškinau, bet net ir keblu atsakyt į tokius klausimus, kaip "o kodėl jų dievas sugalvojo taip nepatogiai rengtis, kodėl mergaitės iš pradžių neturi dėtis tų rūbų, o po to reikia, kas pasikeičia joms, ir ar dievui kažkas nutiks, jei ims ir pamatys kas nors tų moterų veidą, jei dievas ir taip turėtų tai žinot" ..
dabar Silva rerrum II skaitysiu, prieš tai skaičiau Debora Spungen "Nenoriu tokio gyvenimo", apie tai, kad nevisad galim padėt vaikui ir t.t., biografinė istorija.
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 02 08, 11:30)
Vakar buvo individualus susitikimas su mokytoja. Liūdna, kad apie mano mergą sako, jog pastumia mažesnius, žaidžia labiau su bernais, grubi yra
Reik pasistengt rašyme, matematikoj, nes nelabai supranta, nes taisyklės angliškos,šitą tai išmoksim, bet kaip būt mergaite nežinau ar išmoks
Reik pasistengt rašyme, matematikoj, nes nelabai supranta, nes taisyklės angliškos,šitą tai išmoksim, bet kaip būt mergaite nežinau ar išmoks
na mokslai kaip mokslai, pas K klasėje irgi yra dar normaliai neskaitančių, sunkiau skaičiuojančių ir t.t., bet realiai gi ir neturi ateit mokėdami. Maniškis užsirašė kažkokioj matematikos olimpiadoj sudalyvaut, susimokėjo dalyvio mokestį, bandys, šiaip neblogai skaičiuoja ir t.t., bet jis labai skuba, nori mikliai parašyt per pamokas, tai kreivai šleivai gaunasi ir beskubant suklysta, na bet pats nori, lai eina, bent pieštuką atminimui gaus
Dėl elgesio tai perdaug nesijaudinčiau, nebent jei skriaudžia, tai kalbėtis, kad mažesni, atsargiau reikia, bet dėl žaidimų, vadovavimo ir t.t., tai aš tokia pati buvau, tik su bernais žaisdavau, visur pirma, vadovaut, jei į medį lipt, tai aš aukščiausiai, jei šaudyt iš lankų, tai mano dar ir strėlės degančios, jei vogt saulėgrąžų, tai per tvorą pirma , amžinai mėlynėm visa nusėta buvau, apsidraskius ir t.t. Aplinkoje ne vieną tokią mergaitę mačiau, kuri atėjus paauglystei kaip burtų lazdele mostelėjus persimainė , maniškis atvirkščiai "standartams" kiek per švelnus ir t.t., tai visko pasitaiko, bet jo paties ir "neforsuoju", visokių yra, visokių ir reikia, geriau pabrėžiu, kad čia originalus būdas
QUOTE(vasara01 @ 2012 02 08, 13:48)
aš žinok irgi stebiuosi, kaip čia taip greitai tie 2 metai praėjo
maniškiui irgi tuoj, kažkaip greit atrodo... Kaip tavo mažoji kalba?