Atskridaom į Hahn oro uostą, o apsistojom pas draugą, kuris gyvena mažam miestely Stromberg
QUOTE(Veitė @ 2013 10 10, 15:54)
Atskridaom į Hahn oro uostą, o apsistojom pas draugą, kuris gyvena mažam miestely Stromberg
viskas aisku. visai netoli nuo manes apie 90 km.
dabartiniai, nepikit,pasimaivom
eina sau, KolJe, nemačius aš tokių grybų Nugi nerealu visiškai Kaip iš pasakos:) Šaunuolis grybautojas, dar šaunesnės pozuotojos su grybais
QUOTE(Veitė @ 2013 10 11, 14:36)
eina sau, KolJe, nemačius aš tokių grybų Nugi nerealu visiškai Kaip iš pasakos:) Šaunuolis grybautojas, dar šaunesnės pozuotojos su grybais
jooo,maniskis irgi apakes buvo parskuode laimingas, sako ziiiuuuuurrreeeek as jauciu irgi tokio dydzio nebuvau macius
aciu uz pagyras
labas
Veite, linkiu tau surasti save labai greit ir taikliai
Į tavo besišypsančius kūrinėlius bežiūrint širdis dainuoja-smagu kad taip dažnai užsukat, pasirodot
o jau to šešto 'vaikelio' meilumas man bigliukai irgi vieni mieliausiu - pirmas eileje po vokieciu aviganio, haskio/malamuto ir akitų ...
KolJe, o kokios žavios tavo blondines melynakes
tai gryyybai! Man tai kai protu nesuvokiama atrodo toks dydis, tai viską nurašau ant nukrypimo nuo gamtos normos - ten pas jus miškuose su radiacija viskas gerai?
vaje gi kokią naujieną užtikau mūsų temos metraštį vartydama berods kazkas laukia seniai uzsakytu kalediniu dovanu ....
Veite, linkiu tau surasti save labai greit ir taikliai
Į tavo besišypsančius kūrinėlius bežiūrint širdis dainuoja-smagu kad taip dažnai užsukat, pasirodot
o jau to šešto 'vaikelio' meilumas man bigliukai irgi vieni mieliausiu - pirmas eileje po vokieciu aviganio, haskio/malamuto ir akitų ...
KolJe, o kokios žavios tavo blondines melynakes
tai gryyybai! Man tai kai protu nesuvokiama atrodo toks dydis, tai viską nurašau ant nukrypimo nuo gamtos normos - ten pas jus miškuose su radiacija viskas gerai?
QUOTE(Karvute @ 2012 02 29, 22:28)
vaje gi kokią naujieną užtikau mūsų temos metraštį vartydama berods kazkas laukia seniai uzsakytu kalediniu dovanu ....
wow, Karvute
dekui, dekui!!!
nerangi pasidariau, pirmadieni isejau i dekreta, berods mum sese nuprognozavo, su vyru abu lengvam soke, susitaikem su mintimis, kad pas mus bus TIK berniukai seimoje, nors po 2 men tikrai zinosime ar echo meluoja
geru gimtadieniu!!!
nerangi pasidariau, pirmadieni isejau i dekreta, berods mum sese nuprognozavo, su vyru abu lengvam soke, susitaikem su mintimis, kad pas mus bus TIK berniukai seimoje, nors po 2 men tikrai zinosime ar echo meluoja
geru gimtadieniu!!!
Karvute, nuostabu, sveikinimai
noriu paklaust ar krenta jusu vaikams dantukai?
mes siandien 12-ta isrovem,cia gyd.pakraipe,kad nemazai iskrite, idomu kaip kitiems
noriu paklaust ar krenta jusu vaikams dantukai?
mes siandien 12-ta isrovem,cia gyd.pakraipe,kad nemazai iskrite, idomu kaip kitiems
Sveiki
Aciukas
tiesa mum berods mergaite pazadeta keistenybe po 2 berniuku
pas mus gal kokie 6...
2 pirmieji apacioje dar darzelyje, paskui po metuku 2 virsutiniai ir 2 salia esantis. lyg kiti vietoje stovi... pas stomatologa buvome viskas ok.
Aciukas
tiesa mum berods mergaite pazadeta keistenybe po 2 berniuku
pas mus gal kokie 6...
2 pirmieji apacioje dar darzelyje, paskui po metuku 2 virsutiniai ir 2 salia esantis. lyg kiti vietoje stovi... pas stomatologa buvome viskas ok.
truputi pametus temą buvau... pasitaisau
kokios gražios naujienos oj galėsi suknias, kvalbonus visokius dėt
veitai be žodžių. žemai lenkiu galvą
o aš beieškodama vienos nuotraukos va ką radau
http://s25.photobuck...trakai.jpg.html
o čia mano trojcas
QUOTE(Karvute @ 2013 10 23, 11:21)
dekui, dekui!!!
geru gimtadieniu!!!
geru gimtadieniu!!!
o čia mano trojcas
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 31, 10:53)
truputi pametus temą buvau... pasitaisau
o čia mano trojcas
o čia mano trojcas
aha, tik isitikinsiu akd tikrai mergaite po 2 menesiu, tada jau patikesiu.