QUOTE(KolJe @ 2013 03 26, 19:34)
padaro pamokas ir atnesa patikrint
Aš netikrinu
, tokią knygelę turi, kur užsirašo, kas užduota, ką atsinešt ir pan., tai paklausiu kartais, ar padaręs ir pasirašau, netikrinu, eina ir į popamokinę ruošą, bet ne visada, kartais net ir nespėja, bet leidau patirt kartą, ką reiškia, kai nueini neparuošęs - neišmokęs
, gavo iškart pastabą, daugiau nereikia tikrint, net jei pora kartų buvo ir neišmokęs eilėraščio ar teksto kokio mintinai, tai kol ateina jam eilė atsiskaityt, tai jis sugeba išmokt, kol kiti sako.
Kas man dar patinka, kad juos klasėje persodina bent kas ketvirtį, pagal taip, kaip elgiasi, kaip mokosi, pati mokytoja nusprendžia, dabar pasodino taip, kad abu stipriausi moksluose berniukai kartu sedės, tai užduotis pavarijuot gali, ir pan., nes abu matematikai, bet ir šiaip gerai, nes jie tada įpranta, kad su visais pabendraut reikia ir t.t.
QUOTE(KolJe @ 2013 03 26, 19:34)
vasaros atostogos prasides nuo 08. liepos iki 16d. rugpjucio
trumpos išvis
, aišku, kas nelabai kur turi dėt vaikų per atostogas, tai gerai kuo trumpiau
..
Lace, aš tai normaliai, kad nejaučiau, kad reiktų adaptacijos, ne pirma šalis, ne pirma kalba ir šiaip nėra kažkokios egzotikos čia
, pačiam Briuselyje aš, tai neretai turim svečių atskrendančių
Svarbiausia buvo, kad vaikams, tiksliau dičkiui gerai būtų, nes mažam tai dar iš esmės visai
dzin viskas, jis kitaip nieko nematęs, tai jam, kur mama, ten ir gyvenimas. O dabar matau, kad mokykla abiem gerai jau, K kalbą lengvai mokosi, šįryt palikinėjau mažąjį ir dar kokie septyni tėvai kartu palikinėjo ir tie visi pypliukai ramiai nuėjo į klasę, visi su mokytojom apsikabino, pasibučiavo, visiškai ramiai palieku
Sirgo čia mažiau abu, gal labiau tinka klimatas
, nes kai abu jautraskūriai ir t.t., tai labai matau pagerėjimų
, beveik visą laiką dviratukais važinėjam į mokyklą ir t.t., kai sniego neilgai buvo, o prie dažno lietaus įpratom
Tėtis galėjo atvažinėt dažniau iš Londono, tai K. buvo gerai, nes į LT buvo sudėtingiau atvažiuot, o čia kas mėn ir dažniau matydavo, dabar tik pora sav. kai išvažiavo į Afriką dirbt
, tai vėl kita tvarka bus, bet gyvenam ir tiek, jau turėčiau gauti dokumentus trūkstamus greit, nes nors ES, atseit nereikia darbo leidimų, o realiai jei ne institucijose dirbi, tai reikia vietinių kortelių ir t.t., nes net agentūros neregistruoja ir t.t. Sesės šeimyna čia, tai smagu, dažnai susitinkam ir šiaip, visai kitaip, ramiau kažkaip
, nemoku ir įvardint